Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Instalatii electrice si automatizari. Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

www.ansaservice.home.ro

Instalatii electrice si automatizari.

 

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.elcisigur.ro

Instalatii electrice si automatizari. Prestari de servicii. Comercializare produse electrotehnice.

Echipamente de control si verificare acces.

Instalatii electrice si automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Service si reparatii de aparate si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Service si intretinere dispozitive de masurat. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Servicii de paza si protectie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

Calculatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie.

www.promag.as.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si retele. Automatizari. Constructie si proiectare de retele. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti automate.

www.ramses-sys.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

www.scala-impex.ro

Automatizari industriale - proiectare electrica, programe pentru PLC (predilectie pentru Simatic S7 si Logidyn) si vizualizare/operare proces (ECS Opstation), tablouri electrice, aplicatii la cheie).

www.stams-technology.ro

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Service si intretinere dispozitive de masurat.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Service si intretinere dispozitive de masurat.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Producator de aparatura electrotehnica si electronica, respectiv echipamente de masura, reglare si control pentru procese industriale si sisteme de monitorizare si control.

Reprezentanta exclusiva in Romania a firmei germane Vega Grieshaber KG producatoare de instrumente electronice pentru masurare de nivel, presiune, diferenta de presiune si debite.

Analiza procese industriale pentru introducerea echipamentelor de automatizare. Proiectare, executie lucrari si service in domeniul echipamentelor de automatizari si actionari electrice industriale.

Proiectarea si executia echipamentelor de automatizari industriale.

Distributie aparate masura si control: manometre, traductori presiune, indicatoare si traductori de nivel, presostate, termometre, termorezistente, termocupluri, termostate.

Analiza, proiectarea, punerea in functiune, mentenanta si service-ul echipamentelor, instalatiilor si sistemelor destinate actionarii, automatizarii si conducerii proceselor industriale.

Echipamente de birou. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de personalizare de carduri de acces.

Tablouri si panouri electrice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Utilare pt. bucatarii de cantine, restaurante. Cuptoare pt. laborator. Cuptoare industriale pt. industria siderurgica si nu numai. Cuptoare si uscatoare.

Automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Productie mobila.

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Laborator. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Tablouri si panouri electrice.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Cantare si echipamente de precizie. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Instalatii electrice si automatizari. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si retele.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

Ventile electromagnetice de uz industrial. Regulatoare automate.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cabluri si sarma din otel. Cabluri si materiale izolante. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Contoare pt. energie electrica si termica. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Mecanica fina. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Masini-unelte. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Calculatoare. Sisteme video de supraveghere.

Echipamente de control si verificare acces.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Reparatii echipamente si utilaje industriale.

Cantare si echipamente de precizie. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Service si intretinere dispozitive de masurat. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Service si intretinere dispozitive de masurat.

Instalatii electrice si automatizari.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Comercializare de alarme si sisteme de protectie a autoturismului. Automatizari. Prestari de servicii. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

Automatizari.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere. Automatizari. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Servicii de paza si protectie. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Instalatii electrice si automatizari.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web