Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
26 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Societatea produce si comercializeaza: termorezistente, termocuple, rezistente electrice de incalzire, cabluri de compensare termocuple, adaptoare cu iesire in semnal unificat si termoregulatoare.

www.amperelectroterm.ro

Tablouri si panouri electrice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Utilare pt. bucatarii de cantine, restaurante. Cuptoare pt. laborator. Cuptoare industriale pt. industria siderurgica si nu numai. Cuptoare si uscatoare.

 

Automatizari.

www.bernini-electronics.com

Proiectarea si executia echipamentelor de automatizari industriale.

www.dabo-electric.ro

Cantare si echipamente de precizie. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

www.elcoserv.ro

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

www.etm.ro

Ventile electromagnetice de uz industrial. Regulatoare automate.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Cabluri si sarma din otel. Cabluri si materiale izolante. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Contoare pt. energie electrica si termica. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Distributie aparate masura si control: manometre, traductori presiune, indicatoare si traductori de nivel, presostate, termometre, termorezistente, termocupluri, termostate.

www.fidelisgrup.ro

Instalatii electrice si retele. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Producator de aparatura electrotehnica si electronica, respectiv echipamente de masura, reglare si control pentru procese industriale si sisteme de monitorizare si control.

www.infostar-pascani.ro

Cantare si echipamente de precizie. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Service si intretinere dispozitive de masurat. Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.inita.ro

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Service si intretinere dispozitive de masurat.

www.initaservice.ro

Automatizari.

www.meteorautomation.ro

Analiza, proiectarea, punerea in functiune, mentenanta si service-ul echipamentelor, instalatiilor si sistemelor destinate actionarii, automatizarii si conducerii proceselor industriale.

www.micronetics.ro

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

www.noba.ro

Reprezentanta exclusiva in Romania a firmei germane Vega Grieshaber KG producatoare de instrumente electronice pentru masurare de nivel, presiune, diferenta de presiune si debite.

www.romvega.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

www.sintel.ro

Automatizari.

www.tedrum.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizam scari de interior din lemn. Mobilier din fier forjat - productie. Instrumente si echipamente electronice. Producator de flanse.

www.termoelectric.ro

Automatizari. Comercializare en-gros a produselor industriale.

Echipamente si aparatura electrica. Producator electronice. Traductoare. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Producator electronice. Electrotehnica. Producator de componente electrotehnice.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

www.unuplusunu.ro


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Analiza procese industriale pentru introducerea echipamentelor de automatizare. Proiectare, executie lucrari si service in domeniul echipamentelor de automatizari si actionari electrice industriale.

Automatizari industriale - proiectare electrica, programe pentru PLC (predilectie pentru Simatic S7 si Logidyn) si vizualizare/operare proces (ECS Opstation), tablouri electrice, aplicatii la cheie).

Echipamente de birou. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de personalizare de carduri de acces.

Instalatii electrice si automatizari. Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Laborator. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Tablouri si panouri electrice.

Instalatii electrice si automatizari. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii electrice si automatizari.

Echipamente si aparatura electrica. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Instalatii electrice si automatizari. Prestari de servicii. Comercializare produse electrotehnice.

Solutii contorizare. Bilanturi energetice. Automatizari. Instalatii & energii neconventionale. Software. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Calculatoare. Software si solutii informatice personalizate. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de producere a energiei.

Mecanica fina. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Masini-unelte. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Calculatoare. Sisteme video de supraveghere.

Echipamente de control si verificare acces.

Echipamente de control si verificare acces.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii.

Instalatii electrice si automatizari.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Instalatii electrice si automatizari.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Service si reparatii de aparate si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Service si intretinere dispozitive de masurat. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Servicii de paza si protectie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

Retele de calculatoare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructie si proiectare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web