Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comert cu materiale de constructie.

www.alcromal.ro

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

 

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comercializare en-detail linoleum. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

www.ancroma.ro

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

www.bidunit.com

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

www.bidunit.com

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare.

www.dinamic92.ro

Exploatare si industrializarea lemnului. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Importator de faianta si gresie.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Firma noastra doreste sa promoveze pe piata romaneasca de profil un nou produs care se vinde foarte bine in alte tari. Piatra decorativa pe care noi o comercializam este un produs nou pe piata.

Compania executa constructii din anul 1993 in orasul si judetul Iasi.

Firma noastra se ocupa cu tot ceea ce se numeste finisare interioara si exterioara intr-o constructie.

Fatade ventilate, obiecte sanitare (cazi/cabine cu hidromasaj, sauna), baterii. Statii de betoane MEKA la cheie cu capacitati intre 30mc/h si 300c/h, solutii integrate si automatizate.

Amenajari interioare (glet, var, rigips, gresie, faianta, marmura, parchet, mocheta, termosistem), instalatii termice, sanitare, electrice si de ventilatie.

Comercializeaza marmura, granit, travertin, onix, calcar si alte tipuri de piatra naturala prelucrata sau bruta.

Importator de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat.

Productie de echipamente de protectie. Scule pneumatice. Import/export de centrale termice. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Importator de articole si instalatii sanitare. Importator de faianta si gresie. Comert metal. Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizare de materiale de constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat.

Hotel.

Comercializare marmura pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comert metal. Comercializare en-detail de produse chimice. Marcare drumuri.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Comercializare en-detail linoleum. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Distributie de produse si materiale tehnice. Depozit si comercializare de rulmenti. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Materiale, echipamente si produse abrazive. Organe de asamblare. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura pt. acoperiri metalice si hale.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive.

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Materiale, echipamente si produse abrazive. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Importator de faianta si gresie. Importator de mobilier pt. baie. Comercializare de faianta si gresie. Importator de produse din sticla si oglinzi. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat.

Comercializare de faianta si gresie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Monumente si cruci funerare. Servicii de prelucrare a marmurei.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web