Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Importator de articole si instalatii sanitare. Importator de faianta si gresie. Comert metal. Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie.

 

Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizare de materiale de constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

www.gavacos.ro

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comert metal. Comercializare en-detail de produse chimice. Marcare drumuri.

www.metalbacfarbe.com

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii.

www.romgranit.ro

Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive.

Importator de faianta si gresie. Importator de mobilier pt. baie. Comercializare de faianta si gresie. Importator de produse din sticla si oglinzi. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializeaza marmura, granit, travertin, onix, calcar si alte tipuri de piatra naturala prelucrata sau bruta.

tytangranit.ro

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Monumente si cruci funerare. Servicii de prelucrare a marmurei.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Firma noastra doreste sa promoveze pe piata romaneasca de profil un nou produs care se vinde foarte bine in alte tari. Piatra decorativa pe care noi o comercializam este un produs nou pe piata.

Marmura Focsani - marmura, granit, traverin; realizam produse din piatra naturala, trepte si contratrepte, glafuri, blaturi, seminee, barbeque, obiecte ornamentale, la preturi foarte atractive.

Compania executa constructii din anul 1993 in orasul si judetul Iasi.

Fatade ventilate, obiecte sanitare (cazi/cabine cu hidromasaj, sauna), baterii. Statii de betoane MEKA la cheie cu capacitati intre 30mc/h si 300c/h, solutii integrate si automatizate.

Amenajari interioare (glet, var, rigips, gresie, faianta, marmura, parchet, mocheta, termosistem), instalatii termice, sanitare, electrice si de ventilatie.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comert cu materiale de constructie.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comercializare en-detail linoleum. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Articole sanitare din acril.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare.

Importator de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comercializare marmura pt. constructii.

Exploatare si industrializarea lemnului. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare en-detail linoleum. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Importator de faianta si gresie.

Distributie de produse si materiale tehnice. Depozit si comercializare de rulmenti. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Materiale, echipamente si produse abrazive. Organe de asamblare. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura pt. acoperiri metalice si hale.

Comercializare de faianta si gresie.

Comercializare marmura pt. constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web