Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 71 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Bacau, Iasi, Suceava, Harghita.

Constructii civile, amenajari interioare, instalatii.

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Constructii civile si industriale. Comert cu calculatoare.

www.go.to/rope_access

 

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Comercializare copiatoare. Comert cu materiale de constructie. Articole de papetarie.

Usi de garaj, rulouri exterioare, actionari porti si usi, marchize, jaluzele verticale si orizontale, rulouri textile, roman shade, grilaje tip rulou, plisse, jaluzele din bambus, jaluzele din lemn.

www.automatizari.srv.ro

Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de restaurare de monumente istorice. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Constructii civile si industriale.

Executam urmatoarele tipuri de lucrari si servicii: constructii civile, constructii industriale, amenajari si finisaje interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, de ventilatie.

www.bifcons.ro

Servicii de zidarie. Izolatii termice a locuintelor.

Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Servicii de zidarie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Servicii de restaurare de monumente istorice.

Prelucrare lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Confectii si profile din aluminiu.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Constructii civile si industriale. Constructii-montaj.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Cupole si acoperisuri. Intretinere si reparatii in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Exportator de lemn. Transport rutier intern si international de marfa. Constructii civile si industriale. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Transportator international de marfa. Productie lemn. Cherestea.

www.danto.ro

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

www.nhs.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.decorlux.ro

Inalta calificare, experienta dobandita in domeniul constructiilor, in special al constructiei de vile, precum si echipamentele performante specifice lucrarilor de constructii-montaj.

www.dorinconstruct.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere si reparatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de climatizare.

Constructie civila. Comert cu materiale de constructie.

www.dolinexinstalatii.ro

Constructie civila.

Constructii de case din zidarie, lemn sau mixte. Reabilitari constructii vechi. Finisaje si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare de mobila. Constructii. Servicii de constructie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Productie mobila. Comercializare de mobila. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Transport rutier intern de marfa.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare.

www.frisomat.ro

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Produse din piatra de rau pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.genconstructsa.ro

Constructii civile si industriale.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

www.intelproiect.ro

Constructii civile si industriale. Constructii si arhitectura. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.decebal.ro/izohart/izohart/html

Constructii civile si industriale. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Va oferim servicii de amenajari interioare si exterioare de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi!

www.clasconstruct.go.ro

Constructii din lemn.

Constructii la cheie.

Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale.

www.moldocor.ro

Productie lemn. Transport de marfa. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Cherestea. Exploatare forestiera. Servicii de igienizare cherestea. Exploatare si industrializarea lemnului.

Prelucrare lemn. Constructii. Servicii de constructie. Service auto general. Toate marcile de masini.

Pardoseli si materiale sintetice pt. constructii. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.nicons.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Constructii din lemn.

www.opercons.com

Amenajari interioare/exterioare, constructii civile cu materiale moderne eco.

Confectii si profile din aluminiu. Constructii. Servicii de constructie.

Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii case lemn pe structura tip sandwich, chalets, maisons en bois, ossature bois, wooden houses. Montajul este asigurat de societatea noastra oriunde suntem solicitati, in Romania si Europa.

www.pinusconstruct.ro

Constructii civile si industriale. Structuri din zidarie, beton, metal, lemn. Finisaje interioare si exterioare de exceptie. Hidro/termo-izolatii. Renovari cladiri existente, demolari. Pavaje diverse.

Constructii din lemn. Produse din lemn. Utilaje forestiere. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Mobilier de dimensiuni reduse.

Constructii civile si industriale. Transport specializat si agabaritic.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Constructie civila.

Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.


1 - 50 din 71
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web