Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
30 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Finisaje pt. constructii civile. Servicii de consultanta in constructii.

Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie. Produse din lemn. Exploatare si industrializarea lemnului. Exportator de lemn. Productie lemn.

www.apicom.ro

 

Constructii. Servicii de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Prestari de servicii. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert cu materiale de constructie. Constructii din lemn.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii in constructie. Transport de marfa. Comert cu produse de uz general.

Constructie civila. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Constructii civile si industriale. Motel.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii in constructie. Comert en-gros.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

www.harbau.ro

Constructii civile si industriale. Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat.

Constructii la cheie. Constructii din lemn.

Constructii din lemn. Saune si accesorii pt. sauna. Usi glisante/batante.

www.casa-lemn.ro

Constructie civila.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse.

www.mal-product.ro

Firma cu potential puternic. Dorinta clientului e si dorinta noastra! Tot ce inseamna constructii.

www.constructibil.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila.

Constructii din lemn. Produse din lemn.

Prestari de servicii. Constructii civile si industriale. Comert en-gros si en-detail.

Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Executam lucrarile cu experienta in calitate superioare, din panouri termoizolante tip. Sandwich, usi industriale, si toate accesoriile.

www.peterimpex.ro

Servicii de demolare constructii. Servicii in constructie.

Comert cu materiale de constructie. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Parchet si scandura pt. constructie.

www.setprodcom.ro

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat.

Firma noastra construieste casa visurilor dumneavoastra la preturi foarte mici. Comercializam articole sportive de iarna Ski, Snowboard.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Automatizari.

Constructii din lemn. Cherestea. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Comercializare de mobila si lemn. Exploatare si industrializarea lemnului. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Tamplarie clasica din lemn.

Cofraje si schele pt. constructii.

www.tobler.ro

Constructii civile si industriale. Constructie de drumuri si poduri.


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Consultanta, proiectare, vanzare, montare si servisare a sistemelor de calculatoare, retea, de alarma si antiefractie la un raport calitate pret deosebit.

Lucrari in domeniile: -Constructii civile si industriale; -Pardoseli industriale; -Platforme si cai de acces betonate; -Lucrari de hidroizolatii.

Constructii si reparatii tuneluri, constructii civile si industriale, drumuri si poduri, subtraversari si materiale de constructii.

Executam transport cu basculante de capacitati intre 22-28.5 mc. Preturi avantajoase.

Antreprenor general constructii civile si industriale, distribuitor si constructor autorizat Astron Buildings in Romania. Asiguram consultanta pentru realizarea de noi investitii, proiectare.

Firma de constructii si amenajari interioare in special. Avem preturi mari dar oferim si garantam lucrari pe masura banilor incasati de la client. Va asteptam pt. o colaborare fructuoasa!

Constructii civile si industriale.

Societate specializata pe constructii civile si industriale, structuri de rezistenta si pardoseli industriale, impartita in divizii separate.

Companie de constructii.

Consultanta, servicii, reprezentante Romania: consultanta constructii, proiectare, soft constructii GECO-Haus. Reprezentante SEMA-Soft, HUNDEGGER, Xella Trockenbau-Systeme-FERMACELL, Jager-Direkt.

Executam finisari, case la rosu, apartamente calitate garantata la preturi accesibile.

Consultanta financiara, proiectare, executie case la cheie in Targu Mures.

Activitati de constructii, renovari, izolatii, finisaje. Activitati de curatenie (spatii comerciale, sedii firme, scari de bloc).

Constructie case caramida "la cheie".

Faroger ofera izolatii termice (termoizolatii), izolatii hidrice (hidroizolatii), izolatii fonice (fonoizolatii) prin aplicarea de poliuretan rigid pulverizat.

Executam lucrari de constructii case la rosu si case la cheie, amenajari interioare si exterioare, precum si cherestea, paleti, lucrari de renovare.

Constructii Predeal. Daca doriti sa construiti, sa va extindeti sau sa reamenajati, DivPerforming va ofera servicii complete pentru alegerea celei mai bune solutii.

Cosul de fum, cos de fum Maestro, horn, hornuri, hornar, hornarit, constructia hornului/cosului de fum, constructii hornuri, cosarul de fum infund, interior circular.

Activa in domeniul constructiilor civile, industriale, decoratiuni interioare. Experienta in domeniu, oferim servicii de inalta calitate la preturi accesibile.

Izolatii, hidroizolatii, tamplarie PVC si aluminiu, contructii civile si industriale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web