Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
39 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

 

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare de perdele. Comercializare tesaturi. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Furnizor perdele. Decoratiuni interioare. Tesaturi textile. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de perdele.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Magazin de obiecte de arta.

www.baditavitralii.ro

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje.

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail produse alimentare. Decoratiuni interioare. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comercializare en-detail. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Decoratiuni interioare.

Producator de confectii textile diverse. Salon de coafura si frizerie. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Vitralii si accesorii pt. ferestre.

Jaluzele. Materiale si componente pt. jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.decorlux.ro

Decoratiuni interioare. Comercializare de perdele. Comercializare tesaturi. Furnizor perdele. Comercializare en-detail de lenjerie din bumbac. Aranjamente si amenajari interioare. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Ornamente si decoratiuni interiore.

Montaj jaluzele. Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Exploatare forestiera. Europaleti din lemn. Scoala de soferi.

Geamuri - furnizare si servicii. Oglinzi. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele.

Sablari profesionale. Vitralii cu plumb aplicat. Vitralii cu cristale fatetate. Imitatie de sablaj. Folie protectie solara. Productie publicitara.

sablare.piatra-neamt.info/

Decoratiuni interioare. Comert cu amanuntul a produselor din sticla. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Cuverturi, plapumi, paturi, perne.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Jaluzele din aluminiu. Usi de interior. Placi din policarbonat pt. constructii.

www.kmk.ro

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Pictura & grafica. Inramari de tablouri. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

www.lux-design.ro

Tipografie. Inramari de tablouri. Gravura artistica.

Salon de masaj de intretinere si medical. Saune si accesorii pt. sauna. Comert en-detail. Prestari de servicii. Salon de infrumusetare - coafura si cosmetica.

Decoratiuni cu baloane. Artificii - prestator de servicii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.otimar.ro

Organizator de receptii, intalniri de afaceri, mese festive. Decoratiuni. Articole pt. nunti. Oferim servicii de catering si transport de produse alimentare.

Placi aglomerate din deseuri lemn. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Comercializare tesaturi.

Tapiterii pt. produse de tamplarie. Import/export de materiale textile tesute.

Inramari de tablouri.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Productie mobila. Exportator de mobila. Comercializare de mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.tehnoprod.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele.

Magazin de perdele in Roman, localizat in Favorit, langa frizerie. Oferim servicii de consiliere, confectionare si montaj pentru perdele, jaluzele orizontale, jaluzele verticale, rulouri.

tikablue.ro

Productie mobila. Comercializare de mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobilier tapitat.

Productie mobila. Mobilier tapitat. Placi aglomerate din deseuri lemn. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobilier de dimensiuni reduse.

Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele din aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi/porti/sisteme de inchidere. Usi si porti pt. garaje.

Decoratiuni. Magazin universal.

Decoratiuni interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Importator direct India decoratiuni textile (cuverturi, draperii, perdele, fete perna), accesorii dama (saluri, esarfe, genti, bijuterii, incaltaminte traditionala, articole de imbracaminte).

Realizam la comanda vitralii (religioase, laice sau decorative) pentru geamuri si usi, pereti despartitori si tavane din sticla. Producem o gama larga de obiecte decorative si bijuterii.

Importator de produse pentru casa si gradina incepand cu anul 2003. Produsele noastre beneficiaza de un design inovativ si in trend.

Decoratiuni interioare. Ornamente si decoratiuni interioare.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

Decoratiuni. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Mobilier pt. gradina.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Jaluzele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere. Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web