Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Decoratiuni. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.georgies.ro

Servicii profesionale de curatenie Iasi pentru locuinte, birouri, sedii, spatii comerciale sau indutriale si pentru industria alimentara HACCP.

www.cleaningacademy.ro/

 

Comerciant en-gros de covoare si mochete. Comercializare de perdele. Lenjerie de pat.

Jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri.

Saune si accesorii pt. sauna.

www.sitexdesign.ro/expertconfort

Comercializare en-detail produse alimentare. Comert cu materiale de constructie.

Decoratiuni interioare.

www.ceramic-spirit.go.ro

Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Mobila. Echipamente si produse pt. parcuri de distractii. Jaluzele din aluminiu. Producator de jaluzele si rulouri. Productie mobila. Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii, profile si armaturi metalice. Ambarcatiuni de agrement si utilitare.

www.nedo.ro

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Importator de produse pentru casa si gradina incepand cu anul 2003. Produsele noastre beneficiaza de un design inovativ si in trend.

www.happyshop.ro

Importator direct India decoratiuni textile (cuverturi, draperii, perdele, fete perna), accesorii dama (saluri, esarfe, genti, bijuterii, incaltaminte traditionala, articole de imbracaminte).

www.sophia2004.ro

Realizam la comanda vitralii (religioase, laice sau decorative) pentru geamuri si usi, pereti despartitori si tavane din sticla. Producem o gama larga de obiecte decorative si bijuterii.

www.tcglass.ro


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Funde pe sisteme automate pentru cadouri; banda textila pentru impachetat; funde manuale pentru decoratiuni nunti; cocarde liceeni; suporti telefoane mobile, ecusoane/personalizari din banda textila.

Vopsele, lacuri, diluanti, instalatii sanitare, electrice, rigips, lambriu PVC, gresie si faianta, parchet laminat, adezivi si gleturi, confectii metalice, organe de asamblare.

Sablari profesionale. Vitralii cu plumb aplicat. Vitralii cu cristale fatetate. Imitatie de sablaj. Folie protectie solara. Productie publicitara.

Magazin de perdele in Roman, localizat in Favorit, langa frizerie. Oferim servicii de consiliere, confectionare si montaj pentru perdele, jaluzele orizontale, jaluzele verticale, rulouri.

Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Decoratiuni interioare. Ornamente si decoratiuni interioare.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Mobilier pt. gradina.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Comercializare de perdele. Comercializare tesaturi. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Furnizor perdele. Decoratiuni interioare. Tesaturi textile. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de perdele.

Productie mobila.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Magazin de obiecte de arta.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Jaluzele.

Comercializare de mobila. Comercializare en-detail produse alimentare. Decoratiuni interioare. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Comercializare en-detail. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Decoratiuni interioare.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Producator de confectii textile diverse. Salon de coafura si frizerie. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Vitralii si accesorii pt. ferestre.

Jaluzele. Materiale si componente pt. jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Decoratiuni interioare. Comercializare de perdele. Comercializare tesaturi. Furnizor perdele. Comercializare en-detail de lenjerie din bumbac. Aranjamente si amenajari interioare. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Ornamente si decoratiuni interiore.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Montaj jaluzele. Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Exploatare forestiera. Europaleti din lemn. Scoala de soferi.

Decoratiuni cu baloane. Articole pt. nunti. Materiale pt. decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Geamuri - furnizare si servicii. Oglinzi. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele.

Decoratiuni interioare. Comert cu amanuntul a produselor din sticla. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Cuverturi, plapumi, paturi, perne.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Jaluzele din aluminiu. Usi de interior. Placi din policarbonat pt. constructii.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Pictura & grafica. Inramari de tablouri. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Tipografie. Inramari de tablouri. Gravura artistica.

Decoratiuni interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie clasica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web