Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si automatizari. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.elcisigur.ro

 

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Comercializare de mobila.

Producator de usi pt. locuinte.

www.magyc-door.eu.ro

Case de bani. Safe-uri. Produse din inox. Usi de interior. Usi anti-incendiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Producator de usi din metal.

Usi/porti/sisteme de inchidere. Productie lemn. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Servicii de igienizare cherestea. Ignifugare lemn. Instalatii de climatizare.

www.smartcomsrl.ro


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Producator tamplarie PVC profile Rehau - Germania, tamplarie aluminiu Elvial - Grecia. Atelier productie in Falticeni, Aleea Trandafirilor, fostul Punct Termic nr. 7 si Str. Sucevei nr. 2A.

Unul dintre cei mai mari producatori de profile si tamplarie PVC cu geam termopan din Moldova. Va putem oferi solutiile cele mai eficiente cu privire la tamplaria PVC.

Cu o vasta experienta in acest domeniu, raspundem cu promptitudine atat la cerintele consumatorilor finali cat si la cerintele dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale, sectorului public.

Producator tamplarie PVC marca Gealan. Metal Glass furnizeaza beneficiarilor ferestre si usi din PVC la un pret corect, avand conformitatea atestata de IFT Rosenheim-Germania.

Firma specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice din fier forjat si fier lucrat.

Executam porti industriale si rezidentiale: porti glisante in consola (autoportante), porti batante, fier forjat, comercializam usi de garaj, rezidentiale si industriale.

Importator usi blindate de calitate superioara din Italia, comercializate in tara la preturi de producator. Cautam distribuitori din toata tara.

Tamplarie PVC REHAU (Germania) si aluminiu ALUMIL (Grecia), usi de garaj si actionari de poarta.

Oferta noastra acopera toata gama de ferestre si usi din PVC, accesorii pentru ferestre, usi de garaj, constructii si amenajari interioare.

Depozit de Usi. Importator direct de usi de interior, cu provenienta Cehia. Comercializam si distribuim o gama variata de usi de interior, usi pline.

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Montare de usi metalice si grilaje. Usi si porti industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii metalice.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

Case de bani. Safe-uri. Camere de tezaur si safe-uri. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Usi si porti pt. garaje.

Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti pt. garaje.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Prelucrare lemn. Productie lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

Usi de interior.

Usi/porti/sisteme de inchidere. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi si porti industriale.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Producator de usi pt. locuinte.

Constructii din lemn. Saune si accesorii pt. sauna. Usi glisante/batante.

Producator de usi pt. locuinte. Usi de interior. Import de usi pt. locuinte.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Case de bani. Safe-uri. Producator de usi din metal.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje.

Exportator de cuie si accesorii metalice. Confectii, profile si armaturi metalice. Montare de usi metalice si grilaje. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Producator confectii inox si fier forjat. Numai in judetul Bacau.

Produce ferestre, usi si scari de calitate superioara din lemn stratificat. Calitatea produselor reflecta calitatea austriaca. Firma noastra executa comenzi individuale, personalizate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web