Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Carton si produse din carton. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Furnizor de hartie. Producator in industria hartiei. Import/export de hartie si carton. Furnizor tuburi din carton.

Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

 

Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Unul dintre principalii producatori din Romania de paleti din lemn pentru transportul si manipularea marfurilor, avand doua linii automate pentru producerea acestora.

Furnizor de hartie. Masini si materie prima pt. industria textila. Comercializare produse de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare. Comercializare en-gros de produse din hartie si carton. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

Furnizor de ambalaje. Matrite pt. stantat.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Furnizor de ambalaje. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Carton si produse din carton.

Furnizor de ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Carton si produse din carton.

Tipografie digitala. Furnizor de hartie. Servicii de DTP si aranjare in pagina pt. tipografie.

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Producator in industria hartiei. Productie de hartie pt. uz medical, industrial. Articole de papetarie. Comercializare produse de papetarie. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Transport rutier de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Tipografie. Comercializare produse de papetarie. Tiparituri. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Imprimate tipizate nefiscale. Tehnoredactare computerizata, DTP, filme tipografice. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Birotica si papetarie.

Servicii de recuperare hartie uzata. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web