Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Furnizor de hartie. Masini si materie prima pt. industria textila. Comercializare produse de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare. Comercializare en-gros de produse din hartie si carton. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

www.badenis.ro

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Furnizor de ambalaje. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Carton si produse din carton.

www.craipack.ro

 

Carton si produse din carton.

www.gielle.ro

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Producator in industria hartiei. Productie de hartie pt. uz medical, industrial. Articole de papetarie. Comercializare produse de papetarie. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Transport rutier de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Servicii de recuperare hartie uzata. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase.


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje si cofraje din lemn. Transport de lemn. Exploatare forestiera. Cherestea.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Carton si produse din carton. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Furnizor de hartie. Producator in industria hartiei. Import/export de hartie si carton. Furnizor tuburi din carton.

Tipografie. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Pungi/sacose din hartie pt. alimentatie, cadouri. Comercializare de cadouri si suvenire. Producator de cadouri si suvenire.

Furnizor de hartie. Import/export de hartie si carton. Tiparituri. Carton si produse din carton.

Distributie de produse diverse. Activitati de import-export de bunuri si produse. Centru de afaceri. Casa de comenzi. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Produse metalurgice neferoase. Distribuitor de cafea. Producator de cadouri si suvenire.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Reparatii si intretinere pt. utilaj comercial. Intermediere comerciala de produse diverse.

Ambalaje si cofraje din lemn.

Furnizor de ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general. Servicii de serigrafie si tampografie. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta.

Tipografie. Comercializare produse de papetarie. Tiparituri. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Imprimate tipizate nefiscale. Tehnoredactare computerizata, DTP, filme tipografice. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Birotica si papetarie.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Ambalaje si cofraje din lemn.

Prestari de servicii. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie.

Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web