Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
35 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie.

Comercializare de mobila.

Prelucrare lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Prelucrare de metale.

 

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Mobilier pe structura metalica.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Productie mobila. Tamplarie din lemn si aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Comercializare produse de papetarie. Articole de papetarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Imprimate tipizate nefiscale.

Articole de papetarie. Tipografie. Librarie carte. Beletristica. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Birotica. Imprimate tipizate nefiscale. Servicii de creare carti de vizita. Scaune.

Scoala de soferi. Transport rutier intern de marfa. Productie mobila. Instructor auto/scoala de soferi.

Comercializare de mobila. Productie mobila. Comercializare electrocasnice en-detail. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comert en-gros cu aparate electrice.

Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Productie mobila. Exportator de mobila. Prelucrare lemn.

Import si export de mobila. Prestari de servicii. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Comercializare de mobila.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Productie mobila. Copertine si parasolare personalizate. Servicii de serigrafie si tampografie.

Comert en-gros si en-detail. Anvelope second hande in stare buna de functionare. Biciclete si accesorii pt. biciclete. Comercializare de mobila.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Productie mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier pt. banci si conferinte.

Productie lemn. Comert en-gros si en-detail. Scaune. Mobilier de dimensiuni reduse. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier industrial. Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Comercializare de mobila.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de dimensiuni reduse.

Comercializare de mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Finisaje pt. constructii civile. Mobilier de dimensiuni reduse.

Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Productie mobila.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Transport rutier intern de marfa.

Productie mobila. Comercializare produse pe suport optic. Comert cu calculatoare. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobila pt. biblioteci. Mobilier pt. copii si tineret.

Productie mobila. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Capse pt. tapiterii. Comercializare de mobila.

Comercializare de mobila.

Tamplarie clasica din lemn. Productie mobila. Comercializare de mobila.

Capse pt. tapiterii. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Instalatii in constructii. Productie mobila. Instalatii exterioare pt. constructii.

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. banci si conferinte. Mobilier tapitat.

Productie mobila. Agentie imobiliara ful-service. Mobilier tapitat. Mobilier pt. banci si conferinte. Mobilier pt. copii si tineret.

Constructii din lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Decorare artistica sticla. Panificatie. Productie mobila. Producator de mobilier comercial din sticla. Antichitati si obiecte de arta/cultura. Magazin de artizanat si arta populara.

Piese de schimb pt. material rulant. Confectii din lemn si metal. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier de dimensiuni reduse.

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. hotel. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.ximpex.ro


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Firma producatoare de mobilier la comanda, personalizat, pentru orice spatiu pe care doriti sa-l amenajati, astfel incat sa va creeze o ambianta placuta. Noi facm totul posibil!

Societatea noastra executa la comanda mobilier (pal melaminat) de calitate; mobilier de gradina; usi din lemn masiv, scari de interior; mobilier pentru baruri si restaurante; tamplarie PVC.

Comercializare de mobila.

Producator de tricotaje. Producator de confectii textile diverse.

Producator de materiale de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Tigla de constructie.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Produse din lemn - import/export. Produse din lemn stratificat. Subansamble pt. industria mobilei. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Accesorii din plastic pt. mobila. Furnir.

Mobila pt. uz didactic. Scaune. Mobilier pe structura metalica. Mobilier de bucatarie.

Furnizare de materiale de constructii. Productie mobila. Furnizor de mese si accesorii de biliard. Produse de tamplarie. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobila pt. uz didactic. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de dimensiuni reduse.

Realizam scari de interior din lemn. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Produse de tamplarie. Design.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Depozit de mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Productie mobila. Mobila pt. uz didactic. Productie mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Comercializare de mobila.

Comercializare de mobila.

Mobila. Comercializare de mobila.

Productie mobila. Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web