Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie.

Comercializare de mobila.

Producator de materiale de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Tigla de constructie.

 

Mobila pt. uz didactic. Scaune. Mobilier pe structura metalica. Mobilier de bucatarie.

Realizam scari de interior din lemn. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Produse de tamplarie. Design.

Mobila. Comercializare de mobila.

Productie mobila. Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse.

Productie mobila. Mobilier pt. copii si tineret. Mobila pt. biblioteci. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier de bucatarie.

www.gerasis.ro

Prelucrare lemn. Cherestea. Productie mobila. Comisionar in vama si servicii de declarare vamale.

Cariera de exploatare materiale de constructie. Impletituri din rachita si rafie. Prelucrare lemn. Morarit.

Reparatii pt. mobilier. Tamplarie clasica. Confectii, profile si armaturi metalice. Unitate prestari servicii de frizerie. Croitorie si accesorii. Comercializare bijuterii.

Mobila.

Productie mobila. Mobilier tapitat. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier de bucatarie. Comercializare de mobila. Discoteca. Jocuri de lumini. Bar de zi. Atmosfera relaxata. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Productie mobila. Exportator de mobila. Mobila curbata. Mobilier pt. hotel. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Scaune.

www.mobirom.ro

Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier de bucatarie. Mobila.

Birotica si papetarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.proffice-experience.ro

Mobila. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. biblioteci.

Mobilier pt. gradina. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Uscare lemn. Producator de usi pt. locuinte. Transport rutier intern si international de marfa. Instalatii pt. uscare cherestea.

Comert cu produse de uz general. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Instalatii in constructii. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Mobila. Depozit de mobila.

Restaurare mobila stil. Reparatii pt. mobilier. Reparatii si restaurari de antichitati si obiecte de arta.

Importator de materiale de constructii. Comert en-gros si en-detail. Exportator de mobila. Activitati de import-export de bunuri si produse.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Mobila & Produse & Accesorii & Tapiterie din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Ameritech este o firma romano-americana, specializata in productia si comercializarea caselor din lemn si a altor elemente de decor pentru gradini si terase ca: pavilioane, pergole, jardiniere etc.

Productie mobilier in serie si la comanda, comercializare electrocasnice Bosch.

Productie mobilier pentru bucatarii, birouri si magazine, camere de tineret, alte tipuri de mobilier din PAL melaminat.

Unic distribuitor Free Line in Romania pe zona de vest, comercializam cabine de dus, coloane hidromasaj, vanite pentru dus si cazi de baie, fabricate in Italia, produse de o calitate superioara.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

Producem mobilier PAL, mobilier tapitat, la comanda, serii mici, unicate.

Efectuam mobilier din pale melaminat cantuit ABS la cele mai avantajoase preturi. Transportul si motajul sunt incluse in pret.

Avem devizile noastre producatore la Deva. Stofa de mobila. Stofa decoratiuni jacquard. Captuseli si pelicolizate, Vopsitorie fire si tesaturi, Imprimatorie H320. Alte pt. interior.

Mobila de caliatate la standarde inalte. Electrocasnice incorporabile.

De 18 ani, ofera un portofoliu complet de produse: mobilier la comanda pentru birouri, bucatarii, holuri, camere de zi, camere pentru copii, dormitoare, dressinguri, mobilier.

Comercializare de mobila.

Productie mobila. Mobilier personalizat.

Prelucrare lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Prelucrare de metale.

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Mobilier pe structura metalica.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Productie mobila. Tamplarie din lemn si aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie clasica. Mobilier de dimensiuni reduse.

Comercializare produse de papetarie. Articole de papetarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Imprimate tipizate nefiscale.

Articole de papetarie. Tipografie. Librarie carte. Beletristica. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Birotica. Imprimate tipizate nefiscale. Servicii de creare carti de vizita. Scaune.

Scaune. Producator de jucarii din lemn.

Scoala de soferi. Transport rutier intern de marfa. Productie mobila. Instructor auto/scoala de soferi.

Comercializare de mobila. Productie mobila. Comercializare electrocasnice en-detail. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comert en-gros cu aparate electrice.

Mobila. Comercializare de mobila.

Mobila. Proiectare mobila. Comercializare de mobila. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pe structura metalica. Mobilier de bucatarie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Productie mobila. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Mobila.

Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Productie mobila. Exportator de mobila. Prelucrare lemn.

Productie mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Productie mobila.

Productie mobila. Mobila. Comercializare de mobila. Mobilier personalizat.

Import si export de mobila. Prestari de servicii. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web