Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Produse industriale. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Comert cu materiale de constructie.

www.alfa-com.ro

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice. Materii prime si materiale pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Betoane si agregate de balastiera.

 

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Articole pt. uz casnic si gospodaresc. Furnizare de materiale de constructii. Magazin metalo-chimice.

Importator de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros. Monumente si cruci funerare.

Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

Importator de materiale de constructii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Import sisteme de preluare a apelor pluviale, tabla la rola (Cu, Zn, Al) scule profesionale si utilaje de prelucrat tabla. Productie profile tinichigerie constructii, consultanta si montaj.

Producator: sarma tare mata, sarma moale neagra, sarma zincata, cuie, impletituri sarma, rabitz, plasa sudata, panouri gard bordurate zincate turnate din fonta.

Producator BCU, tigla, pavaj.

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Transport materiale de constructie: diferite sorturi de nisip, material lemnos cu auto-basculante de toate tipurile de tonaj, lucrari de excavatie, santuri, taluzari, fundatii. Pret excelent!

Productie de materiale pentru finisaje in constructii pe baza de ipsos si ciment.

Firma de transport. Comercializeaza: nisip, balast, sorturi. Executa: transport cu autobasculante de 10t, 30t, 40t, excaveaza fundatii, terasari transport moloz, pamant.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Materiale de constructii in cantitati mari la cele mai mici preturi. Import direct la preturi imbatabile ciment, fier beton. Mobila din ratan, bambus, mahon, lemn de cauciuc, tek.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare produse de metalurgie. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Furnizare de materiale de constructii.

Exploatare de calcar pt. industria de constructii. Materii prime pt. metalurgie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Furnizor de sisteme de arhivare automatizata.

Exploatare de calcar pt. industria de constructii. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Productie de vin. Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii). Materii prime pt. metalurgie.

Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Comercializare en-detail.

Armaturi industriale. Robinete, garnituri, supape.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa. Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din piatra de rau pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Pavaj; pavele beton.

Constructii din lemn.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de faianta.

Furnizare de materiale de constructii. Mobila. Cherestea. Productie/comercializare saltele cu arcuri.

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international. Articole de uz casnic din materiale plastice. Comercializare de faianta si gresie.

Depozit materiale de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web