Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul International activeaza in domeniul Sanatate, sectiunea Produse Naturiste & Parafarmaceutice.

Medicina si medicatie naturista.


Recomandari: 49 companii cu activitate in domeniul Sanatate, sectiunea Produse Naturiste & Parafarmaceutice din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Optica medicala, consultatii oftalmologice, prescriptii ochelari, produse pentru chirurgie oftalmologica (implant cristalin, fire sutura.).

Importator exclusiv de produse inovatoare medicale si dermato cosmetice cu adevarat eficiente. SkinShield(SUA)-unicul plasture lichid antiseptic, analgezic, transparent si rezistent la apa.

 

Companie cu capital integral romanesc, fondata in anul 1996, cu sediul central in Bucuresti. Companie de distributie cu cea mai dinamica dezvoltare.

Importator autorizat al bandajelor elastice Ideal ; distributie chinezarii, consumabile medicale, suplimente nutritive, ceaiuri.

Produse naturiste, ceaiuri, produse cosmetice, produse apicole, suplimenti naturali, tincturi, extracte naturale, siropuri naturale, produse vegetale.

Peste 2000 de produse naturiste pot fi comandate din magazinul nostru virtual.

Reprez. SUEDPACK AG, prod. folie termoformabila (flexibila, rigida), flowpack, traysealer, folii PolyClip, pungi vid, printate flexo si rotogravura. Ambalaje blister si pungi Chevron pt ind. medicala.

Productie ceaiuri siropuri uleiuri volatile folosite in tratamente 100% naturale.

Centrul de sanatate Coral Club aduce pe piata din Romania Apa vie. Curatatori de radicali liberi. Calciu coralier. Produse naturiste pe baza de nanotehnologiei pt. profilaxia multor afectiuni.

Unic importator al produselor medicale: suporti pentru articulatii, fese abdominale, egari pentru liposuptie, lenjerie intima barbati+femei, corsete, centuri lombale, branduri ca Wellness si New Edge.

Intr-o zona centrala a Capitalei, langa parcul Cismigiu, am amplasat un loc de relaxare. Pe Schitu Magureanu gasesti loc de parcare si un salon cu o atmosfera placuta si personal calificat.

Cabinet distribuitor independent Herbalife Romania. Herbalife lider in controlul greutatii! Ofera produse pe baza de plante pentru slabire, ingrasare, eliminarea celulitie, detoxifiere. Rezultate!

KrillOil.Omega 3,6 si 9 (Ulei de Creveta) scade cu usurinta colesterolul nociv si trigliceridele. Este de 48 de ori mai mult antioxidant decat uleiurile extrase din peste.

Magazin online de produse naturiste de calitate pentru sanatate, frumusete, potenta, marirea sanilor, slabire, ingrasare, cresterea imunitatii.

Producem o gama variata de ceaiuri la pliculet, ceai de menta, tei, sunatoare, musetel, ceai verde simplu si cu arome, ceaiuri de fructe, ceai negru simplu si cu arome, ceaiuri combinate, multe altele.

Importa si distribuie produse fitoterapeutice elvetiene, certificate GMP. Produsele naturiste Sprint Pharma sunt certificate si inregistrate in Romania.

Magazin produse naturiste si parafarmaceutice.

Produse naturiste si cosmetice naturale de la Sanavita - magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale. Produse naturiste si cosmetice naturale pentru sanatatea si frumusetea ta.

Produse parafarmaceutice: vata medicinala, fesi, comprese. Certificari: CE, BIO, IFIN-HH, LAREX, MS, OTDM.

Firma de import si distributie produse parafarmaceutice: termometre clasice umane fara mercur si digitale Exatherm, tampoane, absorbante, incontinenta, demachiante, servetele umede, prezervative.

Alege Bio este un concept care s-a nascut din pasiunea si interesul nostru pentru o alimentatie sanatoasa si beneficiile sale asupra vietii!

Importator de produse naturiste si parafarmaceutice.

Pilulele naturale Breast Success ajuta la marirea sanilor si la tonifierea lor. Produsul este 100% natural din plante special selectionate pentru a va reda increderea de sine si aspectul placut.

Medicina si medicatie naturista.

Reprezentanta comerciala. Produse farmaceutice de uz uman. Medicamente umane. Comercializare produse farmaceutice.

Medicina si medicatie naturista.

Acupunctura. Tehnici orientale de insanatosire. Cabinet medical homeopatic. Medicina si medicatie naturista.

Medicina si medicatie naturista.

Medicina si medicatie naturista.

Producator de medicamente si suplimente alimentare. Medicina si medicatie naturista.

Medicina si medicatie naturista. Acupunctura. Tehnici orientale de insanatosire. Cabinet medical homeopatic.

Comercializare produse farmaceutice.

Medicamente umane. Depozit de medicamente umane. Comercializare produse farmaceutice.

Medicina si medicatie naturista.

Medicina si medicatie naturista. Policlinica umana.

Producator de medicamente si suplimente alimentare. Magazin comercializare en-detail de produse naturiste.

Medicina si medicatie naturista.

Productie si comercializare produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active. Producator de medicamente si suplimente alimentare. Magazin comercializare en-detail de produse naturiste. Medicina si medicatie naturista. Plante medicinale. Suplimente si inlocuitori alimentari. Farmacie umana.

Magazin comercializare en-detail de produse naturiste.

Producator de medicamente si suplimente alimentare. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Unitate de alimentatie. Productie de produse alimentare.

Comercializare produse farmaceutice. Produse si aplicatii tehnico-medicale.

Comercializare de produse nutritive si concentrate pt. sportivi. Producator de medicamente si suplimente alimentare.

Medicina si medicatie naturista.

Importator de produse parafarmaceutice. Depozit de produse pt. farmacii. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Depozit de medicamente umane. Materiale de uz medical (fase, tifon). Import/export de produse farmaceutice de uz uman. Comercializare produse farmaceutice.

Producator de medicamente si suplimente alimentare. Magazin comercializare en-detail de produse naturiste.

Plante medicinale. Producator de medicamente si suplimente alimentare.

Magazin comercializare en-detail de produse naturiste.

Producator de medicamente si suplimente alimentare. Magazin comercializare en-detail de produse naturiste.

Importator si distribuitor de produse parafarmaceutice si consumabile tehnico-medicale. Depozite: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Oradea, Brasov, Craiova, Alba. Comercializare produse farmaceutice. Produse farmaceutice de uz uman. Depozit de produse pt. farmacii. Distributie de medicamente de uz uman. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Distributie de produse diverse. Farmacie umana.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web