Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
45 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Sanatate, sectiunea Produse Naturiste & Parafarmaceutice.

Companie cu capital integral romanesc, fondata in anul 1996, cu sediul central in Bucuresti. Companie de distributie cu cea mai dinamica dezvoltare.

www.farmexpert.ro

Reprez. SUEDPACK AG, prod. folie termoformabila (flexibila, rigida), flowpack, traysealer, folii PolyClip, pungi vid, printate flexo si rotogravura. Ambalaje blister si pungi Chevron pt ind. medicala.

www.sudpack.ro

 

Medicina si medicatie naturista.

Alege Bio este un concept care s-a nascut din pasiunea si interesul nostru pentru o alimentatie sanatoasa si beneficiile sale asupra vietii!

www.alegebio.ro

Importator de produse naturiste si parafarmaceutice.

Cabinet distribuitor independent Herbalife Romania. Herbalife lider in controlul greutatii! Ofera produse pe baza de plante pentru slabire, ingrasare, eliminarea celulitie, detoxifiere. Rezultate!

www.sanatosi.ro

Produse naturiste, ceaiuri, produse cosmetice, produse apicole, suplimenti naturali, tincturi, extracte naturale, siropuri naturale, produse vegetale.

www.bio-sanatate.ro

Reprezentanta comerciala. Produse farmaceutice de uz uman. Medicamente umane. Comercializare produse farmaceutice.

Medicina si medicatie naturista.

www.insectfarm.com

Acupunctura. Tehnici orientale de insanatosire. Cabinet medical homeopatic. Medicina si medicatie naturista.

Medicina si medicatie naturista.

www.star-ayurveda.ro

Producator de medicamente si suplimente alimentare. Medicina si medicatie naturista.

www.santo-raphael.ro

Importator exclusiv de produse inovatoare medicale si dermato cosmetice cu adevarat eficiente. SkinShield(SUA)-unicul plasture lichid antiseptic, analgezic, transparent si rezistent la apa.

www.chemomed.ro

Medicina si medicatie naturista. Acupunctura. Tehnici orientale de insanatosire. Cabinet medical homeopatic.

Comercializare produse farmaceutice.

Medicamente umane. Depozit de medicamente umane. Comercializare produse farmaceutice.

Centrul de sanatate Coral Club aduce pe piata din Romania Apa vie. Curatatori de radicali liberi. Calciu coralier. Produse naturiste pe baza de nanotehnologiei pt. profilaxia multor afectiuni.

www.coralclub.ro

Medicina si medicatie naturista.

www.cosmopharm.ro

Productie ceaiuri siropuri uleiuri volatile folosite in tratamente 100% naturale.

Peste 2000 de produse naturiste pot fi comandate din magazinul nostru virtual.

www.pcfarm.ro

Producem si comercializam o gama variata de produse destinate ingrijirii naturale a pielii. Fiind in primul rand producatori, avem convingerea ca produsele de calitate se pot obtine doar plecand de la ingrediente de calitate. De aceea, suntem permanent preocupati sa selectam cat mai atent si riguros materiile prime pe care le folosim, acestea fiind si cele care ajung pe rafturile de ingrediente cosmetice naturale ale magazinului nostru.

www.ingredientecosmetice.ro

Argila SALOMIA - supliment alimentar (administrare externa si interna) pentru uz uman si pentru animale de companie (caini, pisici, hamsteri, papagali). Argila este sterilizata termic si sitata fin. Produsul este notificat.

www.argila-salomia.ro

Unic importator al produselor medicale: suporti pentru articulatii, fese abdominale, egari pentru liposuptie, lenjerie intima barbati+femei, corsete, centuri lombale, branduri ca Wellness si New Edge.

www.pavis.it

Produse naturiste si cosmetice naturale de la Sanavita - magazin online de produse naturiste si cosmetice naturale. Produse naturiste si cosmetice naturale pentru sanatatea si frumusetea ta.

www.sanavita.ro

Medicina si medicatie naturista.

Productie si comercializare produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active. Producator de medicamente si suplimente alimentare. Magazin comercializare en-detail de produse naturiste. Medicina si medicatie naturista. Plante medicinale. Suplimente si inlocuitori alimentari. Farmacie umana.

www.hofigal.eu

Comercializare produse farmaceutice. Produse si aplicatii tehnico-medicale.

www.kalina.ro

KrillOil.Omega 3,6 si 9 (Ulei de Creveta) scade cu usurinta colesterolul nociv si trigliceridele. Este de 48 de ori mai mult antioxidant decat uleiurile extrase din peste.

www.KrillOil.ro

Intr-o zona centrala a Capitalei, langa parcul Cismigiu, am amplasat un loc de relaxare. Pe Schitu Magureanu gasesti loc de parcare si un salon cu o atmosfera placuta si personal calificat.

www.maraviglia.ro

Pilulele naturale Breast Success ajuta la marirea sanilor si la tonifierea lor. Produsul este 100% natural din plante special selectionate pentru a va reda increderea de sine si aspectul placut.

www.breast-success.ro

Importator de produse parafarmaceutice. Depozit de produse pt. farmacii. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Depozit de medicamente umane. Materiale de uz medical (fase, tifon). Import/export de produse farmaceutice de uz uman. Comercializare produse farmaceutice.

www.medicaltech.ro

Optica medicala, consultatii oftalmologice, prescriptii ochelari, produse pentru chirurgie oftalmologica (implant cristalin, fire sutura.).

opticamedicala.tripod.com

Plante medicinale. Producator de medicamente si suplimente alimentare.

www.naturaplant.ro

Importator si distribuitor de produse parafarmaceutice si consumabile tehnico-medicale. Depozite: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Oradea, Brasov, Craiova, Alba. Comercializare produse farmaceutice. Produse farmaceutice de uz uman. Depozit de produse pt. farmacii. Distributie de medicamente de uz uman. Produse si aplicatii tehnico-medicale. Distributie de produse diverse. Farmacie umana.

Medicina si medicatie naturista.

www.rodiamonds.com

Producator de medicamente si suplimente alimentare.

www.radixplant.ro

Produse medicale si alimentare naturiste.

Magazin online si distribuitor produse naturiste, produse bio, cosmetice naturale, produse apicosmetice, ceaiuri medicinale, tincturi, cereale bio, produse parafarmaceutice, siropuri si sucuri naturale, produse tehnico-medicale. Oferim o varietate de produse naturale si remedii naturiste pentru toate gusturile la preturi mici, fiind depozit si distribuitori in farmaciile din Bucuresti si din tara. Ne ocupam cu distributia produselor parafarmaceutice si naturiste, avand in portofoliu o gama impresionanta de produse naturiste, produse alimentare Bio.

samdistribution.ro

Comercializare produse farmaceutice.

Producator de produse de cosmetica si toaleta. Comercializare produse farmaceutice.

www.elmiplant.com

Magazin online de produse naturiste de calitate pentru sanatate, frumusete, potenta, marirea sanilor, slabire, ingrasare, cresterea imunitatii.

www.teraplant.ro

Importa si distribuie produse fitoterapeutice elvetiene, certificate GMP. Produsele naturiste Sprint Pharma sunt certificate si inregistrate in Romania.

www.sprintpharma.ro

Plafar online cu produse naturiste si produse bio livrate la domiciliul clientilor din toata tara. Categorii de produse: tincturi, suplimente, ceaiuri, polen, propolis.

www.plafarulpreferat.ro

Depozit de produse pt. farmacii. Importator de produse parafarmaceutice.

www.tamisa.ro

Produse medicale si alimentare naturiste.

www.vatamed.ro


Recomandari: 5 companii cu activitate in domeniul Sanatate, sectiunea Produse Naturiste & Parafarmaceutice din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Importator autorizat al bandajelor elastice Ideal ; distributie chinezarii, consumabile medicale, suplimente nutritive, ceaiuri.

Comercializare produse naturiste si de parfumerie. Cosmetice naturiste.

Magazin produse naturiste si parafarmaceutice.

Importator/distribuitor pt. gama de teste rapide pentru acasa MediTest, truse de anestezie epidurala, consumabile medicale, ortopedice, orteze, tehnico-medicale, plafar.

Medicina si medicatie naturista.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web