Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul International activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Producator de faianta.

Producator de faianta.

 

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Producator de faianta.

www.ragno.it

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

www.kucsaker.hu

Materiale, echipamente si produse abrazive.

www.wangshun.com

Linoleum; gresie; faianta; obiecte sanitare; aditivi.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Societatea AEC Grup Construct va ofera o gama larga de servicii de amenajari interioare, pornind de la renovari si mergand pana la ultimul detaliu, toate facute in cel mai scurt timp.

Daca doriti sa colaborati direct cu un grup de fabrici spaniole de top si sa distribuiti gresie si faianta de calitate spaniola achizitionata la preturi ex-works, contactati-ne, noi suntem solutia!

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Cu o experienta de peste 10 ani, gama Pietra Kaikos ofera una dintre cele mai inspirate si cuprinzatoare colectii de mozaic din piatra naturala, mozaic din sticla, cazi si lavoare lucrate manual.

Pavaje si placare piatra, faianta, gresie, amenajari interioare.

Furnizeaza si asigura montajul pentru: covor PVC de trafic intens: antistatic, antibacterian; linoleum de trafic intens 100% natural: antistatic, antibacterian.

Firma cu un colectiv tanar, dinamic, deschis provocarilor. Tot ce tine de demolare, construire, renovare si restaurare este pt.echipa noastra un proiect unic.

Firma de constructii civile si industriale, finisaje interioare si exterioare, renovari cladiri, termoizolatii, hidroizolatii, recompartimentari.

Adezivi gresie, piatra naturala, chituri de rosturi, mortare de sape, sape autonivelante, hidroizolatii piscine, adezivi parchet, PVC, mortare de reparatii, rasini epoxidice de injectari, vopseluri.

Servicii de curatenie civila si industriala; intretinere marmura, granit, mozaic si alte tipuri de suprafete; amenajare si intretinere spatii verzi; servicii de dezinsectie si deratizare.

Import si distributie de placi ceramice, gresie si faianta, decoruri, plinta, placi antiderapante, adezivi.

Suntem o firma noua, serioasa, dornica de afirmare si prestam o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare sau exterioare.

Importam si montam de 10 ani: PVC pt. spitale/clinici/institutii/sali de sport (Gerflor); mochete de toate tipurile; parchet triplustratificat (Grabo); pardoseli suprainaltate; sape si adezivi(Forbo).

Distributie piese auto (de origine) pentru camioane, autobuze, semiremorci, turisme, etc. si colaborare directa in domeniile de activitate cu parteneri de traditie.

The leading producer of natural stone in Romania, offering a wide range of tiles, special products, for indoor and outdoor walling, flooring and gardens. Blocks and slabs are also available.

Mocheta de trafic intens/extrem pt. hoteluri, restaurante cu design serie/personalizat, mocheta pt. birouri, mocheta dale, stergatoare de picioare, pardoseala PVC si tapet PVC.

Importator gresie si faianta,marmura si granit. Prelucrare piatra naturala, montaj.

Companie romaneasca cu principal domeniu de activitate importul si distributia materialelor pt. pardoseli. Oferim si montajul profesional al acestor materiale.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Distributie de produse alimentare.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de produse si materiale tehnice. Scule si accesorii. Producator de perii industriale din sarma.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile. Instalatori parchet lemn si laminat.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Produse de tamplarie. Tamplarie din aluminiu. Materiale, echipamente si produse abrazive. Productie de echipamente de protectie.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Aranjamente si amenajari interioare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Importator de faianta si gresie. Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii de hidroterapie si masaj.

Constructii. Servicii de constructie. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare marmura pt. constructii.

Materiale, echipamente si produse abrazive.

Placi din policarbonat pt. constructii.

Materii prime pt. metalurgie. Materiale, echipamente si produse abrazive. Izolatori hidro, termici si fonici.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule si accesorii. Prelucrare de materiale plastice.

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Furnizare de materiale de constructii. Producator de materiale de constructii. Producator de faianta. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Comercializare de faianta si gresie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web