Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul International activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Import-export de produse din inox. Sarma de inox. Comercializare tabla inox. Producator de oteluri inoxidabile. Tevi din inox.

www.austenit.com.pl/ro

Un lider si pionier in fabricarea de benzi in forma de Blades concertina pentru perimetru de securitate.

europeansf.com

 

Rafturi metalice.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Contractor sau consultant general constructii; proiectant general obiective industriale si civile.

Casete luminoase, copertine, panouri publicitare, serigrafie, inscriptionari de orice fel, consultanta, confectii metalice de orice fel, grafica; birou specializat pt. intocmirea dosarelor de autorizare.

Producator de tamplarie termoizolanta din Pvc - Rehau si aluminiu - Alumil. Placari fatade si pereti cortina. Rulouri, glafuri si accesorii pentru usi si ferestre termopan. Amenajari interioare.

Tamplarie aluminiu si PVC; lucrari executate sau in curs de executie; Opera Platza (perete cortina, tamplarie exterioara), magazin Elvila Brasov (perete cortina, tamplarie exterioara, placare aluminiu.

Proiectam si realizam sisteme de schela, sisteme de cofrage si sisteme de popi de calitate, oricare ar fi tipul si dimensiunile produsului solicitat.

Confectii metalice de orice fel, instalatii pe gaz, termice si sanitare.

Societatea noastra importa si comercializeaza rafturi si stelaje metalice pentru dotarea spatiilor comerciale si depozitelor. Oferim consultanta, proiectare, transport, executie si garantie.

Scari lemn, scari, scari lux, scari elicoidale, scari beton, scari economice, metalice, structura metalica, vanguri lemn.

Reprezentanta Bosch in Cluj-Napoca va pune la dispozitie o gama variata de scule Bosch pentru afacerea dumneavoastra.

Productie confectii metalice diverse; proiectare si consultanta in domeniul alimentarii cu energie electrica; executie lucrari de constructii montaj si instalatii.

Unicul distribuitor al produselor La Fortezza (Italia) rafturi metalice, mobilier metalic. Ofera solutii si servicii complete de consultanta ref. proiectare, amenajare.

Suntem specializati in prelucrarea lemnului, executam case pe structura din lemn si mobilier de gradina.

Executam confectii metalice pentru linii aeriene de medie si inalta tensiune, trasee de cablu pentru hale si vapoare si orice fel de confectii metalice in functie de specificatia tehnica.

Divizia Office. Sisteme de pereti divizori din sticla sau conglomerat lemnos placat in functie de cerintele clientului.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

Structuri metalice, hale industriale.

Activitate in domeniul utilajelor de panificatie, patiserie si cofetarie - vanzari - reparatii, piese de schimb si constructii metalice din inox pt. industria alimentara.

Usi technice din lemn, usi resistent la foc, usi de interior.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

Firma noastra comercializeaza (eventual instalare/montaj) urmatoarele: usi metalice rezistente la foc REI 60 si REI 120; usi din lemn; usi de sticla; bariere auto si automatizari porti.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii, reconditionari, consolidari civile.

Vanzarea si inchirierea de containere de birou, containere sanitare, containere depozitare si containere mixte pentru organizari de santier.

Infiintata in anul 2004. Principal profil de activitate - producerea si montarea de tamplarie din PVC si aluminiu cu geam termopan.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse metalice din fier forjat sau inox: porti, balustrade, garduri precum si alte confectii metalice la comanda.

Producator garduri fier forjat, porti, grilaje, mobilier, balustrade fier forjat, elemente metalice, taiere plasma, arta metalica.

De-a lungul celor peste 10 ani de existenta, firma noastra a activat cu precadere in domeniul constructiilor metalice. Avem o experienta bogata in fabricarea si montarea structurilor metalice.

Inchiriere si vanzare popi metalici, schele metalice, schela metalica, cofraje metalice si lemn, masini fasonat, betoniere.

Societatea se dedica productiei de otel-beton pentru cladiri si constructii civile. Obiectivul este elaborarea si asamblarea in atelier a carcaselor ce vor fi utilizate in structurile din beton.

Primul producator romanesc de plafoane metalice modulare si finisaje din metal interioare si exterioare.

Firma cu capital integral privat romanesc, obiectul principal de activitate al societatii este de confectii metalice si acoperiri metalice prin zincare termica.

Containere deseuri de diferite dimensiuni, deasemenea si orice alte confectii metalice! Deviza noastra: calitate + pret exceptional = EDMAROM PROD 2007.

Confectii metalice: porti culisante batante autoportante fier forjat, industriale, sectionale, rezidentiale. Usi garaj. Usi atipice. Copertine, luminatoare policarbonat, acoperiri scari interioare/ext

Comercializeazam rafturi si stelaje metalice pt. dotarea spatiilor comerciale, arhivelor si depozitelor. Oferim consultanta, proiectare, executie si garantie. Stivuitoare noi si reconditionate.

Societate autorizata ISCIR pt. construire, montare, reparare cazane de abur, apa fierbinte si calda, recipiente si instalatii mecanice sub presiune, centrale termice, spalari chimice si puneri in functiune.

Rafturi metalice de cea mai buna calitate pentru economia timpului si spatiului in depozite, birouri si spatii de inmagazinare. Asiguram preturi de producator pentru toate modelele de rafturi.

Oferim servicii de proiectare, executie si montaj pentru porti si garduri fier forjat, balustrade, grilaje, copertine si lucrari din fier forjat. Producem tevi amprentate de diverse tipodimensiuni.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de ridicat.

Instalatii electrice si retele.

Confectii, profile si armaturi metalice. Articole din metal cu prelucrare la rece.

Servicii in constructie. Constructii-montaj. Finisaje pt. constructii civile. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Comert cu materiale de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Decoratiuni interioare.

Importator de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Producator de materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web