Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul International, in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Servicii profesionale si integrale de curatenie in sedii de firme si locuinte particulare.

Servicii de curatenie industriala si civila. Standarde si proceduri europene. Echipamente si substante de inalta calitate. Personal calificat.

 

Servicii profesionale de curatenie; cel mai bun raport calitate/servicii/preturi. Timpul nostru de lucru este timpul dvs. liber!

Noi nu oferim servicii. Noi cream experiente. Evenimente care contribuie cu valoare la imaginea companiei dvs. atat in relatia cu capitalul uman cat si in cea cu partenerii de afaceri.

Servicii de administrare imobile (curatenie zilnica, citire contoare, tinerea contabilitatii asociatilor, verficarea instalatiilor).

Servicii de curatenie pentru sedii firme, birouri, banci, locuinte si spatii comerciale.

Spalatorie si curatatorie ecologica. Cele mai performante utilaje, servicii de inalta calitate. Livrare si colectare gratuita. Reduceri de preturi pt. cantitati mari.

Organizari evenimente; pachete complete de servicii pentru organizari de evenimente de firma si private, inclusiv nunti.

Spalatorie curatatorie chimica ecologica. Utilaje moderne, solutii ecologice. Comenzi online (lenjerie, camasi, pantaloni, cearsafuri, perdele, articole piele, bluze, rochii, covoare, carpete).

Facem curat la tine acasa, la firma ta, oriunde. Mini-preturi si oferte speciale. Programari 7 zile din 7.

Servicii profesionale de curatenie pentru sedii firme, spatii birouri, hale de productie, spatii de locuit, magazine.

Managementul de administrarea cladirilor. Servicii de curatenie civila si industriala. Slefuit marmura, granit, mozaic. Slefuit parchet, lacuit, lustruit. Spalat/dezinfecrat mochete.

Servicii complete de curatenie la un inalt standard de performanta. DPS inseamna integritate, pricepere, indemanare, intr-un cuvant, servicii de calitate.

Servicii moderne de spalatorie si curatatorie, servicii de ridicare si livrare a rufelor de la domiciliu, intr-un termen rapid.

Servicii de curatenie profesionale adresate persoanelor juridice/fizice. Curatenie generala. Curatenie pe baza de abonament (contract). Curatenie dupa constructor, zugrav sau alte evenimente.

Sisteme de igiena complete si profesionale: echipamente profesionale de curatenie (dispensere, dozatoare), consumabile (hartie, detergenti), odorizante, accesorii profesionale de curatenie (raclete).

Servicii complete de curatenie profesionale, servicii de curatenie de intretinere, generala (pe baza de contract sau ocazional), curatenie apartamente, birouri, spatii comerciale, curatat mochete.

Curatenia o problema? Asii curateniei va ofera servicii profesionale de curatenie pentru locuinte, spatii comerciale sau birouri. Curatenie de intretinere, curatenie generala sau dupa constructor.

Servicii complete in domeniul curateniei profesionale, asigurate in totalitate care sunt perfect adaptate atat spatiilor de locuit (apartamente, vile) cat si spatiilor comerciale.

Asigurarea curateniei pentru sedii de firme, birouri, spatii comerciale, unitati bancare, centre de afaceri, magazine, cabinete medicale si de infrumusetare.

Firma specializata in servicii de: babysitting; ingrijire persoane in varsta sau bolnave; menaj in firme si locuinte; organizarea unui eveniment (hostess); resurse umane.

Servicii complete de curatenie.

Servicii profesionale de dezinsectie si deratizare cu substante avizate de ministerul sanatatii si personal calificat.

Servicii profesionale de curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere, curatenie generala. Servicii de curatenie birouri, sedii de firme si spatii comerciale, sedii de banci, hoteluri.

Serviciile oferite de catre firma noastra reprezinta servicii de spalatorie si curatatorie ecologica, inlaturare pete, calcat profesionist, revigorare tesaturi precum si colectare si livrare gratuita.

Oferim servicii profesionale de curatenie pentru birouri si spatii comerciale la un pret pe care vi-l puteti permite.

Servicii profesionale de curatenie si intretinere.

Ofera solutii complete pentru grupurile sanitare - dozatoare de sapun si prosoape hartie, uscatoare de maini/par, odorizante, dispensere centre-feed, ustensile curatenie si multe altele.

Servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale, hale, apartamente si vile.

Firma de curatenie din Bucuresti va ofera servicii profesionale de curatenie in birouri, apartamente, vile, spatii comerciale, depozite. Pentru detalii si oferta de preturi vizitati pagina web.

Oferim servicii profesionale de curatenie pentru sedii de firme, birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite, hoteluri, persoane fizice: curatenie de intretinere, curatenie generala.

Specializati in alpinism utilitar, alpinism industrial si lucrari la inaltime pe corzi de alpinism utilitar. Transformam un constructor priceput intr-un alpinist utilitar profesionist.

Firma profesionala servicii curatenie, prestam servicii de curatenie pentru spatii comerciale, imobile, sedii firme, precum si in alte locatii unde suntem solicitati.

Efectueaza lucrari de curatare-intretinere cladiri, dezinsectie, deratizare, cu solutii si substante de ultima generatie, importate din Germania, Italia, SUA.

Servicii de curatenie civila si industriala; intretinere marmura, granit, mozaic si alte tipuri de suprafete; amenajare si intretinere spatii verzi; servicii de dezinsectie si deratizare.

Ofera servicii de curatenie: curatenie generala; curatenie de intretinere; curatenie post-constructor; curatenie spatii comerciale; curatenie geamuri.

Societatea noastra este obligata ca printr-o maxima atentie la detalii, o buna comunicare si in special personal instruit sa mentina relatii foarte bune de colaborare cu toti clientii.

Firma curatenie birouri, spatii comerciale, hale industriale, curatenie mocheta.

Firma de curatenie din Bucuresti oferim servicii profesionale de curatenie pentru firme, birouri, banci, apartamente, vile, hale industriale, frigidere industriale, show-room.

Ofera servicii profesionale de curatenie adresate persoanelor fizice si juridice. Curatenie generala. Curatenie de intretinere (pe baza de abonament).

Servicii de curatenie: curatenie generala; curatenie de intretinere; curatenie dupa constructor (curatarea molozului, vopselelor); curatenie dupa petreceri.

Servicii profesionale de curatenie, la birouri si acasa. Curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatat covor/mocheta. Preturi avantajoase si seriozitate!

Servicii profesionale de curatenie si intretinere birouri, sedii firma, apartamente, vile, dupa constructor, industrial, evenimente.

Obiectul nostru de activitate este organizarea de evenimente (nunti, evenimente corporatiste).

Firma de curatenie axata pe serviciile de curatenie in apartamente. Curatenia apartamentului tau este garantia noastra.

Transforma-ti nunta, ziua de nastere, petrecerea sau evenimentul de companie intr-un adevarat vis de ciocolata, de care invitatii tai sa isi aminteasca mereu cu placere.

Servicii profesionale de curatenie in Cluj-Napoca, oferim cel mai bun raport calitate-pret. Imaginea pe care o dam curateniei este una moderna, care se axeaza pe profesionalism si atentie la detalii!

Curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor pt. spatii comerciale, birouri societati, case particulare, institutii bancare.

Sevicii: curatenie de intretinere zilnic, la 2 zile, saptamanal sau la cerere, in spatii persoane fizice sau juridice. Curatenie generala.

Servicii profesionale de curatenie industriala si civila in: birouri, sedii de banci, socetati comerciale, vile, apartamente, spatii comerciale, pe baza de abonament sau la cerere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web