Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Ialomita, in domeniul Utilaje, sectiunea Scule Electrice & Diamantate & Aschiere.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Scule Electrice & Diamantate & Aschiere din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Producator de masini unelte / scule diamantate pentru prelucrarea sticlei (gaurire, indoire, sablare, taiere, faset).

Producem si comercializam statii de betoane, balastiere, statii de concasare fixe si mobile, statii de asfalt, sisteme de reciclare a betonului, malaxoare, instrumente de laborator.

 

Companie unica importatoare de scule electrice Hyundai, ofera o gama larga de scule electrice si unelte pentru gradinarit.

Cemented-carbide and high-speed steel tools for metalworking applications and blanks and components made of cemented carbide and other hard materials. Machinery, equipment, tools for rock-excavation.

Distribuitor autorizat ERBA Austria, DWT-Germania. Unul din principalii furnizori pe piata Romaneasca de unelte si scule de mana, masini electrice.

Va oferim tehnologie de ultima ora pentru executarea operatiilor de finisare in conditii de inalta precizie si calitate, productivitate foarte ridicata si costuri foarte mici.

Productia de scule diamantate folosite pe scara larga in industria constructoare de masini si care vizeaza in special partea de indreptat si profilat pietre abrasive.

Magazin online de scule electrice STERN, livrare rapida in toata tara prin curierat rapid.

Scule si accesorii. Reprezentanta comerciala.

Scule electrice. Furnizor pompe. Hidrofoare. Compresoare de aer. Reprezentanta comerciala.

Scule si accesorii. Prelucrare de metale. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Exportator de cuie si accesorii metalice. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble. Scule electrice. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Import de accesorii si piese de schimb.

Utilaje pt. constructii. Compresoare de aer. Generatoare pt. energie electrica. Pompe cu motor. Scule electrice. Scule de mana profesionale.

Scule si matrite pt. industrie. Produse sinterizate de metalurgie. Scule, dispozitive si verificatoare.

Tuburi de canalizare, tuburi beton, camine de canalizare, camine beton, instalatii de produs tuburi, echipamente pt. tigle beton, echipamente pt. pavele beton, tigle de beton, pavele de beton. Utilaje pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Scule electrice. Compresoare de aer. Generatoare pt. energie electrica. Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Servicii de apa si canalizare. Tubulatura pt. utilitati gospodaresti.

Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Scule si accesorii.

Distributie de produse si materiale tehnice. Scule si accesorii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Compresoare de aer. Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor pompe.

Scule electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Distribuitor autohton de autovehicule.

Echipamente si aparatura electrica. Traductoare. Tevi si imbinari din cupru. Scule pt. instalatii. Ventile. Masuratori caracteristici aer comprimat. Ventile electromagnetice de uz industrial. Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale.

Scule de mana.

Scule diamantate.

Scule diamantate.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Organe de asamblare. Scule si accesorii.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule si accesorii. Prelucrare de materiale plastice.

Scule electrice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Scule electrice. Instalatii de incalzire si climatizare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Instalatii si utilaje pneumatice. Echipamente si utilaje hidraulice.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si echpamente pt. vopsire auto. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Masini-unelte. Reprezentanta comerciala.

Scule si accesorii.

Scule de mana.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Compresoare de aer. Ferastraie cu banda. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Scule si accesorii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Scule diamantate.

Scule de mana. Organe de asamblare.

Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Import de aparate de masura si control. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule pneumatice.

Scule electrice.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Prelucrare lemn. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Scule de mana. Utilaje pt. constructii.

Scule diamantate.

Scule de mana. Scule diamantate. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Agentie imobiliara ful-service.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Arhitectura peisagistica. Masini si echipamente pt. slefuit lemn.

Scule si accesorii. Utilaje pt. constructii.

Piese si accesorii pt. masini-unelte. Masini-unelte. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Echipamente si instalatii de vidare - furnizare.

Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Scule de mana. Servicii si productie agricola. Scule si accesorii. Masini si utilaje pt. agricultura.

Scule electrice. Utilaj pt. prelucrarea lemnului.

Scule electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Furnizor pompe. Pompe cu motor. Scule si accesorii. Hidrofoare. Compresoare de aer. Masini si accesorii pt. sudura. Echipament de taiere si sudura cu plasma.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web