Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Scule Electrice & Diamantate & Aschiere.

Scule electrice. Furnizor pompe. Hidrofoare. Compresoare de aer. Reprezentanta comerciala.

www.agt.ro

Scule si accesorii.

www.honest.ro

 

Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Import de aparate de masura si control. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

www.anca.com.au

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Prelucrare lemn. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

www.metaldisc.ro

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Cofraje si schele pt. constructii. Schele fixe si mobile.

www.schela-utilaje.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Scule Electrice & Diamantate & Aschiere din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Aliaje speciale de cupru pentru sudura prin puncte: bare sectiune rotunda patrata dreptunghiulara, placi, role, mize. Lame de ferastrau industriale pt. metal: banda, alternative, bomfaiere, discuri.

Producator de masini unelte / scule diamantate pentru prelucrarea sticlei (gaurire, indoire, sablare, taiere, faset).

Producem si comercializam statii de betoane, balastiere, statii de concasare fixe si mobile, statii de asfalt, sisteme de reciclare a betonului, malaxoare, instrumente de laborator.

Companie unica importatoare de scule electrice Hyundai, ofera o gama larga de scule electrice si unelte pentru gradinarit.

Cemented-carbide and high-speed steel tools for metalworking applications and blanks and components made of cemented carbide and other hard materials. Machinery, equipment, tools for rock-excavation.

Distribuitor autorizat ERBA Austria, DWT-Germania. Unul din principalii furnizori pe piata Romaneasca de unelte si scule de mana, masini electrice.

Va oferim tehnologie de ultima ora pentru executarea operatiilor de finisare in conditii de inalta precizie si calitate, productivitate foarte ridicata si costuri foarte mici.

Partener pentru Romania al firmei Wollschlager GmbH&Co.KG Germania, cu sediul in Bochum, fondata in anul 1937. Activitatea principala este comercializarea de produse germane.

Productia de scule diamantate folosite pe scara larga in industria constructoare de masini si care vizeaza in special partea de indreptat si profilat pietre abrasive.

Magazin online de scule electrice STERN, livrare rapida in toata tara prin curierat rapid.

Scule si accesorii. Reprezentanta comerciala.

Scule si accesorii. Prelucrare de metale. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Exportator de cuie si accesorii metalice. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Scule electrice. Unelte si scule gospodaresti. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble. Scule electrice. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Import de accesorii si piese de schimb.

Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Scule si matrite pt. industrie. Produse sinterizate de metalurgie. Scule, dispozitive si verificatoare.

Scule si accesorii.

Compresoare de aer. Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor pompe.

Scule electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Distribuitor autohton de autovehicule.

Echipamente si aparatura electrica. Traductoare. Tevi si imbinari din cupru. Scule pt. instalatii. Ventile. Masuratori caracteristici aer comprimat. Ventile electromagnetice de uz industrial. Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule pt. electronice si electrotehnice. Scule si accesorii. Scule si matrite pt. industrie.

Scule si accesorii.

Scule de mana.

Scule diamantate.

Scule diamantate.

Scule diamantate. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Organe de asamblare. Scule si accesorii.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule si accesorii. Prelucrare de materiale plastice.

Organe de asamblare.

Scule si accesorii.

Scule electrice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Scule electrice. Instalatii de incalzire si climatizare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Instalatii si utilaje pneumatice. Echipamente si utilaje hidraulice.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si echpamente pt. vopsire auto. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Masini-unelte. Reprezentanta comerciala.

Scule de mana.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Compresoare de aer. Ferastraie cu banda. Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Scule electrice.

Scule diamantate.

Scule de mana. Organe de asamblare.

Scule pt. prelucrari prin aschiere. Scule pneumatice.

Scule electrice.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Scule de mana. Utilaje pt. constructii.

Scule diamantate.

Scule electrice. Utilaj pt. exploatatii forestiere. Utilaje pt. constructii. Masini si accesorii pt. sudura. Scule si accesorii. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web