Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Ialomita, in domeniul Calculatoare, sectiunea Servicii.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Servicii din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Companie ce ofera servicii de e-mail marketing ca forma de comunicare si promovare a produselor si serviciilor prin intermediul newsletter-elor. Administram si site-ul www.mediacompanies.ro.

I-Net Group Impex SRL este o companie creata in 2003-obiect principal de activitate consultanta hardware. Efectuam la cerere configurari retele-servere, sisteme de calcul complete. Vindem birotica.

 

Servicii IT: web design, corporate ID, oferim service hardware si software, consultanta si asistenta in IT retele, hosting, achizitionare de licente, creare de aplicatii software mici si medii.

Servicii web design, comercializare si intretinere echipamente hardware, dezvoltare software, administrare retele, comercializare software.

Servicii de consultanta informatica, vanzari tehnica de calcul, solutii de comunicatie, internet/intranet, proiecte software.

Servicii de consultanta in domeniul IT - hardware si software, instalare soft, productie si comert tehnica de calcul.

Aplicatii software la cererea clientului; program contabilitate si gestiune contabila; service hardware/software (instalari, devirusari, recuperare date, admin baze de date); retele de calc.

New Style Data va ofera servicii de service si consultanta IT, precum si web design, web hosting. Serviciile noastre sunt disponibile si asigurate permanent de catre un personal calificat.

Prin serviciul Help-Desk suntem la dispozitia clientilor 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana, pentru orice problema care poate aparea.

Inregistrare domenii si gazduire web (conturi email, subdomenii si baze MySql nelimitate + 2 luni gratuite). Creare site-uri la cele mai bune preturi si la standarde internationale. Evaluare gratuita!

Proiectare, instalare, intretinere retele UTP si fibra optica. Sudura si conectorizare FO.

Infiintata in 2001, Entelion Software este o companie ce dezvolta aplicatii software web-based cu acces la baze de date, magazine virtuale, tranzactii on-line si furnizeaza servicii e-business-CRM.

Solutii optime pentru produse hardware; service garantie si post-garantie; refil cartuse si tonnere; configurare si cablare retele.

Servicii profesionale de web design si promovare on-line: site-uri de prezentare, site-uri flash, ecommerce, portaluri, forumuri, aplicatii internet, software.

Cu un portofoliu de produse semnificativ, oferta noastra incepe de la accesorii, desktop-uri si solutii de infrastructura pentru birouri. Oferim si sprijin operational sau consultanta.

Prestari servicii internet complete: design si realizare pagini web, identitate vizuala, design print, gazduire pe servere proprii, ultra rapide aflate fizic in Bucuresti, publicitate online.

Consultanta pentru utilizarea calculatoarelor, a diferitelor programe utilizate, cursuri de initiere si de aprofundare pentru utilizarea PC, comert cu aparatura de birouri, reparatii si intretinere.

Service calculatoare, mententanta, outsourcing IT, acces internet, telefonie, transcrieri, traduceri, web-design, hosting.

Echipa de profesionisti de care aveti nevoie pentru promovarea site-ului dumneavoastra.

Computere la cele mai mici preturi.

Servicii IT: depanare hardware, instalare sisteme de operare si aplicatii, devirusare, instalare periferice, conectare Internet, configurare e-mail, retele, back-up date, refill cartuse, pagini web.

Consultanta IT, finantari interne si internationale.

IT Logic - Oferim de servicii IT de calitate. Consultanta si implementare a solutiilor IT.

Servicii de web design profesionale si promovare in special prin SEO (optimizare in motare de cautare).

Gazduire web. Inregistrare domenii. Pachete web hosting de la 2USD/luna/200mb. Site builder gratuit, optiuni suplimentare.

Firma de consultanta, servicii IT, distribuitie de produse si solutii software, cu un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor.

Oferim reteta, ingredientele si executia pentru succesul prezentei tale pe Internet: dezvoltare Web; scris continut; mentenanta site; publicitate; uzabilitate; dezvoltare afaceri.

Realizam pagini web pt. firme si PFA, servicii profesionale de webdesign, optimizare, editare si reeditare pagini web, mentenanta baze de date, service PC, la domiciliul firmei dvs, consultanta IT.

Dezvoltare si mentenanta software, servicii de IT Outsourcing, IT staffing, IT consultancy, BOT offerings, IT infrastructure monitoring, application infrastructure assessments.

Dezvoltam solutii software la comanda. Echipa Sienna IT creeaza solutii softwarece se muleaza perfect pe cerintele si nevoile clientilor.

Firma prestatoare de servicii si consultanta IT. Externalizare IT, integrare de sisteme Exchange, Unix, Linux cat si mentenanta, audit, solutii telefonie, cablari structurate cat5, cat6, fibra.

Service calculatoare si administrare retele. Oferim servicii de mentenanta, outsourcing IT, depanare calculatoare, devirusare, servere tot ceea ce inseamna intretinerea echipamentelor hardware.

Oferim servicii de publicitate online, prin OnlinePub ~ Publicitate online, servicii de web design, servicii de concepere corporate identity, desig grafic, fly-ere si altele.

NetJobs.ro - locuri de munca in Romania si in strainatate. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!

Web design si consultanta IT de specialitate.

Vanzari si service echipamente notebook (laptop), instalari si service sisteme de receptie TV prin satelit (DTH), telefonie, televiziune, internet.

Contracte lunare de service. Mentenanta sisteme. Instalare si configurare sisteme. Optimizare si instalare retele si servere. Backup, protectie si recuperare date. Vanzari componente si sisteme.

Servicii IT profesionale. Servicii inteligente pt. tehnologii eficiente!

Administrare pagina web cu anunturi gratuite. Administrare si coordonare magazin on-line.

Oferim clientilor o suita extinsa de solutii IT: servicii informatice de business, ERP, dezvoltare software.

Ofera o gama larga de servicii profesionale, menite sa transforme produsele si tehnologiile informatice in solutii viabile, capabile sa suporte cerintele afacerilor.

O forma de prezentare bine definita a unor servicii de care puteti avea nevoie in dezvoltarea afacerii Dvs. (hosting, web design, IT, automatizari, instalatii electrice).

Ai pierdut ceva drag sau important? Ai gasit ceva drag sau important cuiva? Viziteaza site-ul! In plus poti publica orice tip de anunt in Monitorul Oficial!

Furnizeaza servicii IT&C profesionale si complete, acoperind o gama variata de solutii: service calculatoare, service retea, consultanta IT, consultanta achizitii hardware.

Service calculatoare hardware si software, instalare Windows-Linux, drivere, aplicatii office, devirusare si recuperare date, administrare retea, configurare router, cablare structurata, webdesign.

Recuperare parole online word, excel, pdf, zip. Recuperare date la domiciliu - sediul firmei. Service IT Bucuresti - design, hosting si seo gratuit pentru clienti. Program facturare gratuit windows linux.

Servicii la cele mai inalte standarde de calitate conform normelor europene. Aveti probleme cu calculatorul sau cu orice alta componenta?

Oferim pachete complex de servicii IT pentru afaceri: implementare software (ERP, CRM, DMS), hardware (retelistica, solutii de securitate si antiefractie, CCTV) si externalizare IT (service si intretinere).

Editura. Editare pe calculator. Culegere text. Tipografie si servicii de editare.

Comercializare de telefoane mobile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web