Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 55 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Servicii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Consultanta IT, finantari interne si internationale.

www.cct.ro

Servicii de web design profesionale si promovare in special prin SEO (optimizare in motare de cautare).

www.filipnet.ro

 

New Style Data va ofera servicii de service si consultanta IT, precum si web design, web hosting. Serviciile noastre sunt disponibile si asigurate permanent de catre un personal calificat.

nsdata.ro

Oferim clientilor o suita extinsa de solutii IT: servicii informatice de business, ERP, dezvoltare software.

www.pluriva.com

Dezvoltam solutii software la comanda. Echipa Sienna IT creeaza solutii softwarece se muleaza perfect pe cerintele si nevoile clientilor.

www.sienna.ro

Computere la cele mai mici preturi.

Echipa de profesionisti de care aveti nevoie pentru promovarea site-ului dumneavoastra.

www.promovare-situri.ro

Companie ce ofera servicii de e-mail marketing ca forma de comunicare si promovare a produselor si serviciilor prin intermediul newsletter-elor. Administram si site-ul www.mediacompanies.ro.

www.anpomedia.ro

Servicii IT: depanare hardware, instalare sisteme de operare si aplicatii, devirusare, instalare periferice, conectare Internet, configurare e-mail, retele, back-up date, refill cartuse, pagini web.

www.rocalculatoare.ro

Servicii IT: web design, corporate ID, oferim service hardware si software, consultanta si asistenta in IT retele, hosting, achizitionare de licente, creare de aplicatii software mici si medii.

www.bei.ro

IT Logic - Oferim de servicii IT de calitate. Consultanta si implementare a solutiilor IT.

www.itlogic.ro

Service calculatoare si administrare retele. Oferim servicii de mentenanta, outsourcing IT, depanare calculatoare, devirusare, servere tot ceea ce inseamna intretinerea echipamentelor hardware.

www.ultrait.ro

Firma prestatoare de servicii si consultanta IT. Externalizare IT, integrare de sisteme Exchange, Unix, Linux cat si mentenanta, audit, solutii telefonie, cablari structurate cat5, cat6, fibra.

www.connsys.ro

Servicii web design, comercializare si intretinere echipamente hardware, dezvoltare software, administrare retele, comercializare software.

www.dbsystems.ro

NetJobs.ro - locuri de munca in Romania si in strainatate. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!

www.netjobs.ro

Contracte lunare de service. Mentenanta sisteme. Instalare si configurare sisteme. Optimizare si instalare retele si servere. Backup, protectie si recuperare date. Vanzari componente si sisteme.

www.serviciiit.eu

Web design si consultanta IT de specialitate.

critas.lx.ro

Editura. Editare pe calculator. Culegere text. Tipografie si servicii de editare.

www.edituraana.ro

Infiintata in 2001, Entelion Software este o companie ce dezvolta aplicatii software web-based cu acces la baze de date, magazine virtuale, tranzactii on-line si furnizeaza servicii e-business-CRM.

www.entelion.ro

Realizam pagini web pt. firme si PFA, servicii profesionale de webdesign, optimizare, editare si reeditare pagini web, mentenanta baze de date, service PC, la domiciliul firmei dvs, consultanta IT.

www.enterinbusiness.com

Contacteaza expertul tau in telecomunicatii: instalare fibra optica si servicii de calitate.

www.fofiberone.ro/

Site-ul prezinta serviciile de gazduire web si inregistrare domenii, reseller gazduire web, dar si informatii utile si date de contact.

www.gazduire.ro/web-hosting.php

Ofera o gama larga de servicii profesionale, menite sa transforme produsele si tehnologiile informatice in solutii viabile, capabile sa suporte cerintele afacerilor.

www.genesys4s.ro

Service calculatoare hardware si software, instalare Windows-Linux, drivere, aplicatii office, devirusare si recuperare date, administrare retea, configurare router, cablare structurata, webdesign.

www.calculator-service.ro

I-Net Group Impex SRL este o companie creata in 2003-obiect principal de activitate consultanta hardware. Efectuam la cerere configurari retele-servere, sisteme de calcul complete. Vindem birotica.

Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari.

www.infocib.ro

Gazduire web. Inregistrare domenii. Pachete web hosting de la 2USD/luna/200mb. Site builder gratuit, optiuni suplimentare.

www.xdrive.ro

Reparatii laptop, service electronice, reparatii TV, service TV plasma, reparatii monitoare LCD.

www.servicelcd-laptop.ro

Consultanta pentru utilizarea calculatoarelor, a diferitelor programe utilizate, cursuri de initiere si de aprofundare pentru utilizarea PC, comert cu aparatura de birouri, reparatii si intretinere.

Recuperare parole online word, excel, pdf, zip. Recuperare date la domiciliu - sediul firmei. Service IT Bucuresti - design, hosting si seo gratuit pentru clienti. Program facturare gratuit windows linux.

www.it-bucuresti.ro

Va oferim traduceri de calitate, la preturi competitive. Prin intermediul coordonatorilor nostri si a celor peste 250 de traducatori.

www.lusto.ro

Servicii de consultanta informatica, vanzari tehnica de calcul, solutii de comunicatie, internet/intranet, proiecte software.

www.mikrodata.ro

Oferim servicii de publicitate online, prin OnlinePub ~ Publicitate online, servicii de web design, servicii de concepere corporate identity, desig grafic, fly-ere si altele.

www.online-pub.eu

Ai pierdut ceva drag sau important? Ai gasit ceva drag sau important cuiva? Viziteaza site-ul! In plus poti publica orice tip de anunt in Monitorul Oficial!

www.e-pierdutgasit.ro

Proiectare, instalare, intretinere retele UTP si fibra optica. Sudura si conectorizare FO.

www.proconnection.ro

Prin serviciul Help-Desk suntem la dispozitia clientilor 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana, pentru orice problema care poate aparea.

www.profesional-it.ro

Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari.

O forma de prezentare bine definita a unor servicii de care puteti avea nevoie in dezvoltarea afacerii Dvs. (hosting, web design, IT, automatizari, instalatii electrice).

www.serviciicristian.com

Atelierdeweb va poate ajuta sa ajungeti la potentialii dumneavoastra clienti din mediul online prin serviciile pe care le ofera: web design si development.

www.atelierdeweb.ro/

Administrare pagina web cu anunturi gratuite. Administrare si coordonare magazin on-line.

www.newandsecond.ro

Service calculatoare, mententanta, outsourcing IT, acces internet, telefonie, transcrieri, traduceri, web-design, hosting.

www.romscot.ro

Vanzari si service echipamente notebook (laptop), instalari si service sisteme de receptie TV prin satelit (DTH), telefonie, televiziune, internet.

www.rosystem.ro

Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe.

www.promovaregoogle.ro

Cel mai nou portal de anunturi gratuite online din Romania. Noi iti promova gratuit anuntul, iti oferim posibilitatea de a adauga 8 poze pentru un anunt.

imperator.ro/

Firma de consultanta, servicii IT, distribuitie de produse si solutii software, cu un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor.

www.itmadesimple.ro

Oferim pachete complex de servicii IT pentru afaceri: implementare software (ERP, CRM, DMS), hardware (retelistica, solutii de securitate si antiefractie, CCTV) si externalizare IT (service si intretinere).

www.sistec.ro

Prestari servicii internet complete: design si realizare pagini web, identitate vizuala, design print, gazduire pe servere proprii, ultra rapide aflate fizic in Bucuresti, publicitate online.

www.smarthost.ro

Solutii optime pentru produse hardware; service garantie si post-garantie; refil cartuse si tonnere; configurare si cablare retele.

www.softcad.ro

Servicii profesionale de web design si promovare on-line: site-uri de prezentare, site-uri flash, ecommerce, portaluri, forumuri, aplicatii internet, software.

www.hostdesign.ro

Oferim reteta, ingredientele si executia pentru succesul prezentei tale pe Internet: dezvoltare Web; scris continut; mentenanta site; publicitate; uzabilitate; dezvoltare afaceri.

simplissimo.ro


1 - 50 din 55
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web