Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Ialomita activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Implicarea in programarea strategica a dezvoltarii economice si sociale, in special in formarea profesionala a adultilor.

www.euroformator.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

 

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Societate de avocatura ofera consultanta juridica gratuita in probleme de revendicari, finantare sau achizitii drepturi litigioase in domeniul imobiliar-drepturi de proprietate.

Serviciile CreditPlus sunt: recuperare debite comerciale, consultanta de risk management, sisteme de vanzari si rapoarte de credit. Portofoliu SCHERING, BASF, AUSTROTHERM, ELTON CORPORATION, HENKEL.

Portalul tau de imobiliare.

Servicii de consultanta si investitii imobiliare in Bucuresti. Real estate consulting and investments services in Bucharest.

Intermedieri comert - Contracte de mandatare - Comisionari.

Oferim oportunitati de import/export Italia in domeniul confectii/imbracaminte/portelan.

Creative Business Partners este specializata in a-si ajuta clientii sa isi maximizeze eficienta operationala prin oferirea de servicii de consultanta de inalta calitate. Partener Business Objects.

Servicii de management si consultanta in afaceri, intermedieri si comert cu amanuntul.

Clubul Antreprenorilor este un cadru in care intreprinzatori tineri si dinamici interactioneaza cu scopul de a acumula cunostinte practice si de a-si imbunatati aptitudinile necesare afacerilor.

AM71Consulting Bucuresti asigura consultanta in afaceri pentru infiintare firme si societati comerciale noi, acte aditionale si modificari acte constitutive, acte cadastru si intabulare, contabilitate.

Consultanta in managementul firmei, pentru accesare de finantari, precum si in domeniul comunicarii. Oferim de asemenea servicii de traducere si consultanta juridica si financiara.

Consultanta fiscala pt. firme straine si autohtone. Contabilitate (productie, comert, import-export, prestari servicii); resurse umane, audit, expertize Contabile.

Consultanta pentru afaceri si management; divizare; fuziune; merger&aquisitions; due diligence; alte servicii de consultanta; administrare de intreprinderi.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

Consultanta fiscala * Contabilitate * Bilant * Evaluari * Audit * Analiza diagnostic * Divizare * Fuziune * Merger&Aquisitions * Expertiza * Alte servicii financiar-contabile si de consultanta.

We develop total leaders.

Servicii de consultanta in domeniul finantarii.

Consultanta ISO 9001, 14001, HACCP. Infiintari societati comerciale. Consultanta achizitii publice. Consultanta juridica societati comerciale.

Furnizor aut. CAFR de servicii de audit financiar, asistenta in intocmirea situatiilor financiare, proceduri agreate, due diligence, training. Resurse interne certificate ACCA/CECCAR. 100% competenta.

Servicii de colectare a debitelor pentru persoane fizice (B2C). Servicii de colectare a debitelor pentru persoane juridice (B2B). Servicii de colectare de debite internationale.

Consultanta si audit in domeniul standardelor de calitate SR EN ISO 9001, 14001, HACCP, OHSAS 18001 si sisteme integrate, asistenta la implementare, colaborare cu organisme de certificare nationale.

Infiintari asociatii, fundatii, organizatii sindicale si patronale, societati comerciale; intocmire de contracte colective de munca, asistarea angajatorului in probleme legate de dreptul muncii.

Consultanta in afaceri si marketing. Dezvoltare personala. Training si coaching. Strategii de marketing. Campanii advertising, promotii. Resurse umane.

Recuperare creante si datorii.

Consultanta si intermediere afaceri in diverse domenii de activitate.

Consultanta Forex.

Consultanta in afaceri. Solutii integrate de management, marketing, constructii, investitii, credite, consultanta juridica prin birou propriu de avocatura.

Firma de consultanta din Bucuresti specializata pe prevenirea riscurilor in afaceri si preintampinarea vulnerabilitatilor privind viitorii parteneri in investitiile din Romania.

Consultanta in management.

Urban si Asociatii este leader de piata pe segmentul recuperarii si colectarii de debite in Romania. Printre alte servicii se numara: infiintari firme, bonitate in afaceri, bursa creantelor.

Servicii integrate de consultanta financiara si dezvoltare a afacerilor, proiecte de investitii, fuziuni, achizitii, aliante strategice, optimizarea proceselor de business pt. implementarea ERP.

Consultanta financiara pentru obtinerea de finantari nerambursabile SAPARD.

Sprijinirea investitorilor straini.

Recuperare legala de creante, o echipa tanara si experimentata va sta la dispozitie 7 zile din 7. Pe noi ne platiti numai daca rezolvam cazul dvs. cu succes.

Servicii de consultanta, recrutare, avocatura, stabilire de relatii comerciale intre Olanda si Romania in orice domeniu.

We offer legal services based on assistance and councelling, in the commercial law, civil or criminal law, financial and tax law, banking and investments law, accountancy, customs law.

Consultanta in domeniul recuperarii de debite, reprezentare a creditorilor in cadrul procesului de colectare. Intocmirea rapoartelor de bonitate financiara, furnizarea de informatii despre companii.

Servicii de consultanta in domeniul finantarii europene, servicii de limba engleza pentru companii si indivizi, corectari documente si servicii de plasare studenti/absolventi.

Organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, infiintata in anul 2006.

Oferim clientilor consultanta in obtinerea de leasing auto, imobiliar, pt. echipamente si negocierea asigurarii CASCO cu asiguratorul. Pentru pers. fizice obtinem credite imobiliare, auto, pt nevoi.

Experti la ajutarea clientiilor nostri pentru a-si face simtita prezenta pe o piata. Noi lucram impreuna cu ei la dezvoltarea si extinderea afacerilor lor. Sprijinirea procesului investitional.

Cursuri de instruire in domeniul resurselor umane si consultanta manageriala in unitati de alimentatie publica (restaurante, baruri, firme de catering).

Consultanta in afaceri si management.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web