Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Importator de articole si instalatii sanitare. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare en-gros de articole sanitare. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Furnizare de materiale de constructii.

 

Compania noastra este importator direct de gresie portelanata Italia, gresie de exterior, gresie de trafic intens, faianta. De asemenea oferim spre vanzare adezivi la preturi foarte bune.

Betoane si agregate de balastiera.

Furnizare de materiale de constructii. Caramida pt. constructii.

www.bodimar.ro

Productie si comert: plasa de gard zincata, cuie, plasa rabitz, plasa sudata, coturi, burlane si galeti din tabla, scoabe, etc.

www.garduri.ro

Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Tamplarie din lemn si aluminiu.

Instalatii electrice si retele.

www.d-d.ro

Furnizare de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.izolta-arad.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Caramida pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie.

ISOCELL ofera izolatie ecologica, protectie impotriva umezelii, rezistenta la foc, protectie impotriva caldurii, cele mai bune valori existente. Climatizare panouri solare si fotovoltaice.

www.ecoizolatii.com/

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Echipamente electrice de incalzire centrala.

www.termodinamic.ro

Comert si executie instalatii termice si sanitare.

www.termoroh.ro

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

www.tiglastal.ro

Masini si utilaje pt. agricultura. Comercializare de masini si utilaje agricole. Import de masini si utilaje pt. agricultura.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Sisteme de acoperis-tigle metalice (Lindab), sindrile bituminoase (Tegola); hale metalice; table cutate/plane; hidroizolatii; porti industriale/garaj; grinzi usoare. Materiale si executie.

Producator panouri de acoperire si pentru pereti cu poliuretan expandat.

Filiala pe Romania a firmei Paul Bauder Gmbh&co KG din Germania, producatoare de membrane hidroizolante bituminoase si PVC, de panouri termoizolante din spuma poliuretanica, acoperisuri cu vegetatie.

Distribuitorul autorizat pentru tiglele metalice KAMI Suedia in judetele Timis, Arad si Caras-Severin.

Comert cu materiale pentru constructii si izolatii termice.

Executa izolatii cu spuma poliuretanica, un material ecologic care se poate aplica atat pe suprafetele interioare cat si pe cele exterioare, in vederea cresterii confortului termic.

Izolatie termica, izolatie fonica, izolatie ignifuga, material izolant, spuma, sisteme de izolatie.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Amenajari interioare si exterioare, renovari, zugraveli, tencuieli mecanizate, sape mecanizate, montaj rigips, montaj gresie faianta, montaj parchet laminat, montaj gips carton, izolatii polistiren.

Importator unic in zona de vest pt. produsele Kerakoll, oferim consiliere de santier pt. proiecte, solutii tehnice pt. hidroizolatii (tencuieli, mortare si membrane elastice, solutii bituminoase).

Izolamente industriale de cald si frig in domeniul chimic, petrochimic, energetic, alimentar.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie de hale industriale pentru productie se depozitare.

Producator de ceramica. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Stingatoare.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Producator de pietre pt. pavaj. Tigla de constructie. Constructii la cheie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Constructii textile. Copertine si parasolare personalizate. Cupole si acoperisuri. Productie de firme luminoase.

Constructii. Servicii de constructie. Izolatii termice si hidroizolatii.

Producator de materiale de constructii. Azbociment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton. Izolatori hidro, termici sifonici.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Tigla de constructie. Caramida pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Boltari pt. constructii. Tigla de constructie.

Pavaj; pavele beton. Tigla de constructie.

Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Copertine si parasolare personalizate. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane.

Confectii, profile si armaturi metalice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse din polistiren. Producator de materiale de constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Izolatii termice a locuintelor.

Productie de firme luminoase. Agentie de publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie. Copertine si parasolare personalizate. Materiale promotionale. Standuri pliabile si modulare pt. reclama.

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web