Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Distributie de produse diverse. Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Instalatii electrice; Industriale; Instalatii electrice in constructii civile; Distributie echipamente si aparataj electric.

Distribuitor autorizat ATC (Baterii Sky, electrice papetarie); distribuitor autorizat Renania Trade (echipamente de protectie a muncii); distribuitor autorizat Mafcom(scule si dispozitive) SELUM.

 

Distributie lubrifianti auto.

Efectuam distributie in industria confectiilor textile, imprimam etichete adezive si textile, asiguram consumabile pentru case de marcat, si multe altele. La noi gasiti totul intr-un singur loc.

Distributia de: statii de epurare; fose setpice; panouri solare cu tuburi vidate; panouri termoizolante tip sandwich de acoperis, perete, curbe, vata minerala.

Cosmetice profesionale si de uz casnic recomandate atat farmaciilor, saloanelor, cat si pentru uz personal. Naturale, cu preturi pe masura, dar se si vand singure, prin calitate.

Intermedieri in comertul cu produse.

Servicii complete de curatenie in: apartamente, case, birouri, spitale, institutii. Curatenie dupa constructor. Folosim detergent biodegradabil conform normelor europene.

Distributie de produse diverse. Depozit pt. comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Comercializare en-gros bere. Comert en-gros. Intermediere comerciala de produse diverse.

Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros produse alimentare.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica.

Distributie de produse diverse. Activitati de import-export de bunuri si produse. Centru de afaceri. Casa de comenzi. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Produse metalurgice neferoase. Distribuitor de cafea. Producator de cadouri si suvenire.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Transport rutier intern si international de marfa.

Distributie de produse diverse.

Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Comert en-detail. Distributie de produse diverse. Comert en-gros.

Distributie de produse diverse.

Comert en-gros. Distributie de produse diverse.

Comert cu produse de uz general. Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros. Servicii de turism. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Bar de noapte. Bar de zi. Atmosfera relaxata. Activitati de exploatare zacaminte minerale.

Materiale promotionale. Distributie de produse diverse. Articole de papetarie.

Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Distributie de produse diverse.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Distributie de produse si articole din tutun. Organizator targuri si manifestari expozitionale. Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun). Servicii de menaj si gospodarie.

Distributie de produse diverse. Comert cu produse de uz general. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Import/export de produse alimentare. Distributie de produse diverse. Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare carne. Comercializare en-gros produse alimentare.

Distributie de produse diverse.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web