Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Mase plastice armate cu fibre de sticla.

 

Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Soda calcinata; silicat de sodiu; bicarbonat de sodiu; bentonita; calcar.

Produce agenti chimici pt. industria de constructii: Setistop-agent pentru ignifugarea lemnului; Setibet-accelerator de priza si antiinghet, Hidrostop-adaos pt. impermeabilizarea betoane; Decofrant.

Benzinarie, magazin produse derivate.

Produce si comercializeaza ingrasaminte foliare lichide Polimet produs 100 % romanesc. Contine N-P-K 120-60-80 si microelemente chelatizate.

Comercializare produse de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare.

Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Produse de cosmetica pt. industria auto.

Produse din cauciuc. Producator de confectii textile diverse. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Benzi transportoare. Productie cauciuc. Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile. Garnituri pt. autovehicule.Case marcat cititoare coduri.

Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare en-detail a materialelor plastice.

Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Poliester. Servicii de reparatii si intretinere a ambarcatiunilor. Ambarcatiuni de agrement si utilitare. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe). Constructii si reparatii nave. Productie si furnizare motoare de nave.

Rasina artificiala. Rasini sintetice. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Comercializare en-detail de produse chimice. Produse tehnico-sanitare. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare en-detail de produse chimice. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Import/export de produse chimice.

Transport cu cisterne de produse petroliere. Produse din cauciuc. Transport rutier intern de marfa. Comercializare de produse petroliere.

Transport rutier intern si international de marfa. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Productie cauciuc.

Echipamente de vopsire. Produse chimice de uz industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Sisteme de vopsit industriale. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic. Instalatii de sablare.

Comercializare en-detail de produse chimice. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Produse chimice de uz industrial. Importator de produse pt. tratarea lemnului. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Coloranti si pigment.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Ecologie. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Detergenti pt. uz casnic. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Furnizor sapun. Produse chimice de uz industrial. Extractie de petrol si gaze.

Produse din cauciuc. Curele de transmisie.

Comercializare en-detail de produse chimice.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Produse pt. paza si securitatea contra incendiilor.

Spuma poliuretanica.

Produse din cauciuc. Comert en-detail. Confectii, profile si armaturi metalice. Prestari de servicii. Comert cu materiale de constructie. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic.

Benzi transportoare. Produse din cauciuc.

Exportator de produse chimice.

Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial.

Cresterea animalelor. Saruri decapante - furnizare.

Companie cu capital integral privat strain, specializata in producerea de emulsii bituminoase, masticuri bituminoase, membrane hidroizolatoare si mixturi stocabile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web