Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate.

Comercializare produse de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare.

Benzinarie, magazin produse derivate.

 

Companie cu capital integral privat strain, specializata in producerea de emulsii bituminoase, masticuri bituminoase, membrane hidroizolatoare si mixturi stocabile.

www.systematic.ro


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Produse & Derivate din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Distribuitor Merck Germania: reactivi de laborator, medii de cultura, produse chimice, sticlarie de laborator, consumabile pt. laborator, aparatura de laborator, transport produse periculoase ADR.

Produce agenti chimici pt. industria de constructii: Setistop-agent pentru ignifugarea lemnului; Setibet-accelerator de priza si antiinghet, Hidrostop-adaos pt. impermeabilizarea betoane; Decofrant.

Unic producator in Romania de SILICAGEL, certificat ISO. Aplicatii: transportul gazelor naturale, transformatoare de curent, la transportul diferitelor marfuri, protejandu-le impotriva umiditatii.

Produce si comercializeaza ingrasaminte foliare lichide Polimet produs 100 % romanesc. Contine N-P-K 120-60-80 si microelemente chelatizate.

Reciclarea deseurilor feroase si neferoase. Firma noastra cumpara motoare electrice uzate sau arse la preturi intre 2 si 3 lei pe kg, cabluri electrice de orice tip.

Produse din cauciuc. Prelucrare de materiale plastice. Cauciuc si materiale plastice.

Produse din cauciuc. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase. Materiale de constructie pt. drumuri. Echipamente si produse pt. parcuri de distractii.

Hartie si produse pe baza de celuloza. Materii prime pt. industria hartiei. Import/export de hartie si carton. Produse chimice de uz industrial. Import/export de produse chimice. Articole de papetarie.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Poliester. Servicii de reparatii si intretinere a ambarcatiunilor. Ambarcatiuni de agrement si utilitare. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe). Constructii si reparatii nave. Productie si furnizare motoare de nave.

Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Aparatura de laborator si analize. Import/export de produse chimice.

Rasina artificiala. Rasini sintetice. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Cauciuc poliuretanic. Produse turnate. Produse din cauciuc. Garnituri pt. autovehicule.

Comercializare en-detail de produse chimice. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Import/export de produse chimice.

Echipamente de vopsire. Produse chimice de uz industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Sisteme de vopsit industriale. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic. Instalatii de sablare.

Comercializare en-detail de produse chimice. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Produse chimice de uz industrial. Importator de produse pt. tratarea lemnului. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Coloranti si pigment.

Ecologie. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Detergenti pt. uz casnic. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Furnizor sapun. Produse chimice de uz industrial. Extractie de petrol si gaze.

Spuma poliuretanica.

Exportator de produse chimice.

Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial.

Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare en-detail a produselor industriale.

Import/export de produse chimice.

Import/export de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web