Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Contoare & Conducte & Furtunuri & Pompe & Robineti.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.unver.ro

Instalatii si echipamente. Reprezentanta comerciala.

 

Masini electrice. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Confectii textile - camasi.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Echipamente sportive pt. schiat.

Transport rutier intern de marfa. Comercializare imbracaminte second-hand. Furnizor pompe.

Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.cazanpelemne.ro

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.melindasteel.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Contoare & Conducte & Furtunuri & Pompe & Robineti din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Compania desfasoara servicii de confectionat, reparatii, intretinere a instalatiilor de apa, gaze.

Productie/comert furtunuri presiuni medii si mari. Echipamente si utilaje hidraulice. Piese de schimb diverse.

Contoare si echipamente de masura.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Contoare si echipamente de masura.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie civila. Izolatii termice si hidroizolatii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente. Comerciant si distribuitor autovehicule. Productie lemn. Transport rutier intern.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice.

Contoare si echipamente de masura. Instalatii si echipamente.

Import de bijuterii. Furtunuri cauciuc si PVC. Comercializare suruburi si accesorii metalice. Etansare si servicii de etansare mecanica. Dispozitive pneumatice. Etansari. Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Productie/comert furtunuri presiuni medii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalare si monitorizare contoare de gaz.

Roti si role industriale. Stivuitoare. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Furtunuri cauciuc si PVC. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Cilindri pneumatici. Produse din cauciuc. Utilaje. Echipamente si utilaje hidraulice.

Robinete industriale, vane, supraplin. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Servicii de apa si canalizare. Tevi din PVC. Tevi din inox.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Echipamente si utilaje pe baza de abur. Robinete industriale, vane, supraplin. Furnizor pt. industria energetica.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Productie si comercializare motoare electrice. Furnizor pompe. Ferastraie cu banda. Hidrofoare. Productie de ventilatoare.

Finisaje pt. constructii civile. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare.

Instalatii si echipamente. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Compresoare de aer. Furnizor pompe.

Turnatorie metale. Tratamente termice pt. metale. Piese de precizie turnate.

Instalatii si echipamente.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Furnizor pompe. Echipamente pt. sudura si automatizari. Masini si accesorii pt. sudura.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

Mobilier de bucatarie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Robinete, garnituri, supape. Echipamente de vopsire.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii edilitare si anexe. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Furnizor pompe. Productie si comercializare motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Contoare si echipamente de masura. Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

Contoare si echipamente de masura. Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web