Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Contoare & Conducte & Furtunuri & Pompe & Robineti.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructie civila. Izolatii termice si hidroizolatii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente. Comerciant si distribuitor autovehicule. Productie lemn. Transport rutier intern.

 

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Productie si comercializare motoare electrice. Furnizor pompe. Ferastraie cu banda. Hidrofoare. Productie de ventilatoare.

www.iame.ro

Finisaje pt. constructii civile. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Furnizor pompe. Productie si comercializare motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

www.tricomserv.ro


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Contoare & Conducte & Furtunuri & Pompe & Robineti din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Instalatii si echipamente.

Productie/comert furtunuri presiuni medii si mari. Furtunuri cauciuc si PVC. Piese de schimb pt. utilaje agricole.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente. Reprezentanta comerciala.

Servicii pt. industria petroliera. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Servicii industriale. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Furnizor pompe. Etansari. Compresoare de aer.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Filtre de intrebuintare diversa. Furtunuri cauciuc si PVC. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Organe de asamblare.

Furnizor pompe. Hidrofoare.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalare si monitorizare contoare de gaz.

Compresoare de aer. Furnizor pompe. Energetica. Servicii pt. industria petroliera. Laboratoare de testare pt. produse petroliere.

Furtunuri cauciuc si PVC.

Masini electrice. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Confectii textile - camasi.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Contoare si echipamente de masura.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Echipamente sportive pt. schiat.

Constructii civile si industriale.

Roti si role industriale. Stivuitoare. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Furtunuri cauciuc si PVC. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Garnituri de etansare din cauciuc. Cilindri pneumatici. Produse din cauciuc. Utilaje. Echipamente si utilaje hidraulice.

Robinete industriale, vane, supraplin. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Servicii de apa si canalizare. Tevi din PVC. Tevi din inox.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Echipamente si utilaje pe baza de abur. Robinete industriale, vane, supraplin. Furnizor pt. industria energetica.

Productie/comert furtunuri presiuni medii si mari.

Transport rutier intern de marfa. Comercializare imbracaminte second-hand. Furnizor pompe.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare.

Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente pt. irigatii. Furnizor pompe. Recoltare si prelucrare melci pt. alimentatie.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

Furnizor pompe.

Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

Productie/comert furtunuri presiuni medii si mari. Prelucrari mecanice prin aschiere. Service auto general. Toate marcile de masini.

Instalatii si echipamente.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Furnizor pompe. Echipamente pt. sudura si automatizari. Masini si accesorii pt. sudura.

Constructii civile si industriale.

Instalatii si echipamente.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

Instalatii si echipamente.

Robinete industriale, vane, supraplin.

Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

Mobilier de bucatarie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Robinete, garnituri, supape. Echipamente de vopsire.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web