Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

 

Materiale de constructie pt. drumuri. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Tigla de constructie. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Constructii de drumuri si lucrari de geniu.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Constructii, intretinere si reparatii drumuri, poduri, cai de acces, podete, platforme betonate si pavaje. Consultanta si proiectare in domeniu. Asistenta tehnica.

Constructii civile si industriale si amenajari interioare.

Infiintata in 1992, cu o indelungata experienta in producerea si comercializarea de echipamente pentru protectia muncii. Distribuitori autorizati pt. semnalizare rutiera.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Inchiriere de utilaje pt. constructii cu operator, excavatii, demolari, terasamente, instalatii sanitare si electrice, confectii metalice, lucrari de drumuri, canalizari, retele de apa, transport.

Companie de prestari servicii, inchirieri utilaje si transporturi rutiere, ne bazam pe o calitate deosebita a serviciilor.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie de drumuri si poduri. Constructie civila.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare poduri.

Constructii/montaj cai ferate. Intretinere si reparatii cai ferate. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie de drumuri si poduri. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Parapeti de protectie pt. drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Comert cu materiale de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Constructie civila. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Exploatare de piatra.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare poduri.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Proiectare poduri. Consultanta. Restaurari si refaceri de constructii civile. Proiectare de constructie cai ferate. Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Servicii de forare.

Produse din zgura de furnal.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Furnizare de materiale de constructii.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Finisaje pt. constructii civile.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport de materiale de constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Bitum si materii prime pt. asfalt.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii edilitare si anexe. Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Servicii de foraj in plan orizontal.

Montare si furnizare parapet metalic. Montare si furnizare panouri solare si proiect tehnic panouri solare. Experienta in domeniu din 2006.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web