Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale si amenajari interioare.

 

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii/montaj cai ferate. Intretinere si reparatii cai ferate. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie de drumuri si poduri. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Parapeti de protectie pt. drumuri si poduri.

Proiectare poduri. Consultanta. Restaurari si refaceri de constructii civile. Proiectare de constructie cai ferate. Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Servicii de forare.

www.foraje-simco.ro


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Drumuri & Poduri & Retele & Intretinere din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Constructii, intretinere si reparatii drumuri, poduri, cai de acces, podete, platforme betonate si pavaje. Consultanta si proiectare in domeniu. Asistenta tehnica.

Constructii de drumuri si lucrari de geniu.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Intretinere si reparatii cai ferate.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare poduri.

Confectii, profile si armaturi metalice. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri.

Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Calculatoare. Cantare si echipamente de precizie.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare poduri.

Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Constructie civila. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Exploatare de piatra.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

Materiale de constructie pt. drumuri. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Tigla de constructie. Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare poduri.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Furnizare de materiale de constructii.

Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Finisaje pt. constructii civile.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Transport de materiale de constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Materiale de constructie pt. drumuri. Betoane si agregate de balastiera. Bitum si materii prime pt. asfalt.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii edilitare si anexe. Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Servicii de foraj in plan orizontal.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web