Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Giurgiu activeaza in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii.

Societatea noastra beneficiaza de 5 camioane proprietate si contracte bine stabilite cu partenerii nostrii de 50 de camioane saptamanal, cu care transportam marfa in trafic international din si inspre Romania si de asemenea pentru transport intracomunitar.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de marfa in regim international. Servicii de logistica si depozitare marfa.

www.gw-world.com

 

A service provider for logistics, transport, customs and distribution. We provide import / export groupage loadings, full loadings of general, ADR and agabaritic goods all over Europe.

www.essers.ro

Servicii de transport intern si international.

Compania noastra efectueaza transporturi de calatori international, transporturi si expeditie de marfa in toata Europa, inchirieri autocare pentru turism, vanzari de autocare si camioane noi.

www.leontrans.ro

Transporturi si expeditii rutiere de marfuri.

Transporturi si expediti interne si internationale.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Casa de expeditii. Corespondenti in Bulagaria, Moldova, Ucraina, CIS, Macedonia, Grecia, Slovagia, Ungaria.

Asiguram transport de marfuri generale; Transport de marfuri perisabile (Izoterme si Thermoking); Transport marfuri periculoase (ADR); Expeditii.

Oferim servicii de transport de marfa intern si international; expeditii.

Bursa de marfuri si transporturi. Legatura intre transportatori si beneficiarii lor. Oferim marfuri si camioane disponibile in Europa. Un mod sigur si eficient de a va face cunoscut in transporturi.

Transporturi si expeditii internationale aeriene, navale si rutiere. Transporturi de marfa interne. Formular de cotatie online. Asistenta vamala. Agent autorizat Alitalia, LOT, CSA si El-Al.

Organizeaza transportul feroviar de marfa in conditii de maxima eficienta, pentru o gama foarte variata de produse.

Transporturi si expeditii rutiere de marfuri.

Transport international in/din Europa, cu pondere mai mare Italia.

Expeditii si transporturi rutiere de marfa in/din Europa.

Transport intern si international, camioane de volum maxim, depozitare si vamuirea marfurilor.

Chartering / ship-cargo brokering / forwarding / consulting / international bulk / dry / project cargoes.

Servicii de transport intern si international.

Expeditii si transporturi internationale de marfuri derulate in trafic rutier, feroviar, fluvial, maritim si containerizat, in tarile U.E. (Italia, Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, Grecia).

Transport international.

Transporturi nationale si internationale de marfuri; Camione cu sarcina utila 3 tone si volum util 40 mc.

Firma privata cu capital integral roman de transport rutier si expeditii internationale de marfuri.

Transport rutier international door-to-door; transport rutier de confectii pe umerase; transport rutier expres (pana la 3,5 to); transport rutier in sistem grupaj; reprezentare in vama.

Productia si comercializarea programelor integrate pentru gestiunea activitatii de transport.

Transport international de marfuri frigorifice, confectii, textile cu autovehicole proprii, capacitate 20 tone, 90 mc. Transport intern, comisionar vamal, depozitare marfuri spatii proprii.

EASI Logistic organizeaza transporturi si expeditii aeriene internationale de marfa, preluari si livrari de marfa, formalitati vamale import, export.

Efectuarea de transporturi si expeditii internationale de marfuri pentru import/export si tanzit, in trafic rutier, in regim de exclusivitate si grupaj.

Transport intern si international de marfa. Transporturi realizate cu camioane de 3 t. si 22 t. in regim complet si grupaj.

Transport, expeditii interne si internationale de marfa cu camioane intre 1,5 -3 si 20to prelata/duba cu/fara ADR pe relatiile Europei de Vest.

Transport intern si international marfuri generale si confectii pe umerase.

Transporturi internationale, formalitati vamale, logistica si depozitare.

Servicii de transport in/din Europa: transport intern si international de marfa si de produse periculoase (ADR); transport frigorific; transport containerizat; transport agabaritic.

Transport intern si international.

Transporturi rutiere internationale de marfa in Europa de Vest si Rusia, transportul de mic si mare tonaj, camioane complete si grupaje.

Transport marfa intern si international.

Transport international de marfuri in regim de temperatura controlata (camioane frigorifice 20 tone).

Casa de expeditii.

Casa de expeditii transporturi internationale de toate tipurile.

Filiala firmei turcesti Gokbora asiguram transport de marfuri (auto complete si grupaje), depozitare (depozit de 1000mp) fiind conectati la reteaua Gokbora pt. toate destinatiile din Europa.

Detinem 70 camioane de transport marfa(20 tone). Efectuam si comert cu cereale.

Transport marfa, intern si international, rapid si ieftin, cu Fiat Ducato 2007, sarcina utila 1500 kg, 13 mc, L 3705, l 1870, h 1932.

Societate comerciala realizeaza transport de marfa.

Compania noastra efectueaza transporturi de calatori international, transporturi si expeditie de marfa in toata Europa, inchirieri autocare pentru turism, vanzari de autocare si camioane noi.

Transport international de marfa. Transport intern de marfa. Expeditii interne si internationale de marfa. Incarcaturi partiale de marfuri si grupaje. Transport autovehicule cu autoplatforma.

Transport de marfa in regim de grupaj pe ruta Romania-Turcia. Dispunem de depozit si birouri in Istambul si Bucuresti. Promptitudine si ofertare.

Casa de expeditie internationala ce ofera tarife de transport in trafic feroviar, auto si containerizat pe toate relatiile din Europa si intern (Romania).

Transportam marfa cu semiremorci siloz pentru ciment, var, nisip si fulgi diversi, acestea au volum util de 35mc intern si international si autobasculante de 20mc.

Servicii complete de transport rutier, maritim, aerian si feroviar. Expeditii de marfuri in regim de camioane complete sau grupaje, transporturi speciale, periculoase, ADR, livrari in maxim 24H.

Flexibilitate, spirit inovator, reactie rapida si mai presus de toate, atitudine profesionista.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web