Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 129 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Societate cu capital integral romanesc cu sediul in Bucuresti. Domeniul de activitate il reprezinta logistica transportului international marfa.

Companie tanara, specializata in transportul de marfa de categorii si cantitati diferite, oferind astfel flexibilitatea de care dumneavoastra aveti nevoie. Societatea noastra pune la dispozitie transportul pe diferite categorii de masini, de la VAN-uri ce suporta greutati de 2-4 tone, pana la camioane de 22-24 tone. Putem oferi transport pentru marfa frigo, marfa generala sau trailere pentru gabarit ridicat. De asemenea dispunem de camioane pentru transportul de marfuri speciale, cum ar fi produsele inflamabile sau radioactive.

 

Transport international de marfuri frigorifice, confectii, textile cu autovehicole proprii, capacitate 20 tone, 90 mc. Transport intern, comisionar vamal, depozitare marfuri spatii proprii.

www.romspedition.ro

Transport maritim containerizat. Transport aerian de marfa. Transport de marfa containerizat. Transport containerizat. Transport marfa din India. Transport international de marfa.

www.savinodelbene.com

Societatea noastra ofera servicii de organizare a transportului de marfa in sistem de grupaj si camioane complete, dar si transport intern. Ruta principala - Turcia-Romania, dar si tarile UE.

www.romseben.aaz.ro

Biroul din Romania efectueaza transporturi aeriene, maritime, rutiere, dar si operatiuni de vamuire si Intrastat.

www.sdv.com

Efectuam transporturi rutiere intern si international, cat si transporturi aeriene.

Firma transport, efectuam transport de marfuri generale in regim exclusiv, grupaj si expres oriunde pe teritoriul Romaniei, Bulgaria si Europa de Vest. Preturi negociabile si rezonabile.

www.transportmarfa-transibo.ro

Executam transport de marfa intern si international cu auto utilitare de 3,5 tone. Oferim servicii si pe baza de contract. Preturi speciale.

www.transport-marfa-urgent.ro

Oferim servicii de transport de marfa intern si international; expeditii.

Transport rutier intern si international de marfa.

Transport intern si international de marfa. Transporturi realizate cu camioane de 3 t. si 22 t. in regim complet si grupaj.

Transport international de marfa. Transport intern de marfa. Expeditii interne si internationale de marfa. Incarcaturi partiale de marfuri si grupaje. Transport autovehicule cu autoplatforma.

www.transport-auto-tractari.ro

Transportam marfa cu semiremorci siloz pentru ciment, var, nisip si fulgi diversi, acestea au volum util de 35mc intern si international si autobasculante de 20mc.

Mutari efecte personale, servicii depozitare.

www.agsmovers.com

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Transport international de marfa in regim grupaj sau exclusiv. Transportul se efectueaza in baza conventiei CMR. Logistica si depozitare.

www.alexbob.ro

Transport public de marfuri intern si international. Compania este specializata in transportul de containere prin portul Constanta.

www.alfaline.ro

Companie cu echipa tanara si rapida care pune la dispozitie toata perseverenta si toate resursele prin serviciile nationale si internationale de livrare colete.

www.allpacka.ro

Oferim servicii de transport intern si international, rutier, aerian, maritim, fluvial, containerizat si neconventional, agabaritic, in CE cat si Ucraina, Rusia, Moldova, Turcia, Serbia, Suedia.

www.amylogistic.ro

Servicii de transport in/din Europa: transport intern si international de marfa si de produse periculoase (ADR); transport frigorific; transport containerizat; transport agabaritic.

Transport rutier intern si international de calatori. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Transport rutier intern si international de calatori.

www.acfilaret.ro

Transporturi rutiere internationale de marfa in Europa de Vest si Rusia, transportul de mic si mare tonaj, camioane complete si grupaje.

Transport specializat si agabaritic.

www.bujoreni.ro

Transporturi maritime containerizate. Transporturi auto interne si internationale. Comisionariat vamal. Casa de expeditie.

www.cargo-romania.com

Bursa de marfuri si transporturi. Legatura intre transportatori si beneficiarii lor. Oferim marfuri si camioane disponibile in Europa. Un mod sigur si eficient de a va face cunoscut in transporturi.

www.cargoagent.net

Transporturi internationale, formalitati vamale, logistica si depozitare.

Servicii de expeditie de inalta calitate in domeniul expeditiilor internationale de marfa in regim express, de grupaj, partial sau de incarcari exclusive pe relatia Germania, import si export.

www.carpathian.de

Transport rutier intern si international de marfa. Constructii. Servicii de constructie.

Transportam coletele de la 0.5, 1, 2, 3 tone, pana la transporturi complete (22 de tone), transporturi agabaritice, transporturi ADR sau frigorifice in functie de dorintele clientului.

Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa in regim international. Comisionar in vama si servicii de declarare vamale.

www.ceta.ro

Partenerul dumneavoastra flexibil pentru transportul marfurilor in regim de grupaj sau camion complet, in toata Europa.

www.christrans.ro

Filiala grupului german Dachser GMBH & CO KG, fondat in 1930 in Kempten, Bavaria. Filiale in Brasov, Arad, Ploiesti, Bucuresti.

www.dachser.ro

Transport rutier intern si international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Transport de marfa in regim international. Transporturi si expeditie.

www.bursatransport.ro

Casa de expeditii. Corespondenti in Bulagaria, Moldova, Ucraina, CIS, Macedonia, Grecia, Slovagia, Ungaria.

Firma are la dispozitie camioane de 7,5 tone, prelata, care pot transporta oriunde in tara, si de 2 autobasculante de 7mc (7to) care poate veni oriunde in Bucuresti. Transport nisip, pietris, moluz.

Casa de expeditii.

www.delamode.ro

Servicii de curierat si preluare de marfa. Transporturi si expediti interne si internationale. Curierat rapid - servicii de livrare door-to-door.

www.dhl.com

Transport rutier in trafic intern si international in regim complet sau de grupaj.

Transporturi si expeditii internationale aeriene, navale si rutiere. Transporturi de marfa interne. Formular de cotatie online. Asistenta vamala. Agent autorizat Alitalia, LOT, CSA si El-Al.

www.expeditie.ro

Firma de transport international, in special pe ruta Turcia - Romania - Turcia, efectuam transporturi complete, partiale, grupaje si agabaritice.

www.eksenlojistik.com

Organizam transport de marfuri pe teritoriul Romaniei dar si in Europa (Austria, Marea Britanie, Belgia, Germania, Olanda, Spania, Italia, Polonia, Cehia, Grecia, Irlanda, Portugalia, Franta).

www.eldonlogistics.ro

Transport rutier intern si international de marfa. Transport aerian de marfa. Transportator international de marfa. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de mic tonaj intern si international.

www.estra.ro

Efectuarea de transporturi si expeditii internationale de marfuri pentru import/export si tanzit, in trafic rutier, in regim de exclusivitate si grupaj.

www.europasped.ro

Transporturi rutiere interne si externe cu auto de la 1,5t pana la 20t si transporturi agabaritice. Serviciul de logistica poate oferi servicii de transporturi aeriene, maritime si feroviare.

Transport rutier intern si international de marfa.

www.exinterm.ro

Transport mobila national si international, mutari mobila, mutari Bucuresti, mutari firme/birouri, mutari internationale. Suntem o echipa dinamica formata din specialisti cu experienta.

www.mutarifm.ro/

Expeditii si transporturi internationale de marfuri derulate in trafic rutier, feroviar, fluvial, maritim si containerizat, in tarile U.E. (Italia, Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, Grecia).

www.focusgroup.ro

Fondata in 1936 de Umberto Galassini, din 1970 intreprinderea si-a extins activitatea, dupa ce se consolidase pe plan national, cu transporturi internationale in intreaga Europa.

www.galassini.ro


1 - 50 din 129
 50 - 100   100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web