Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Giurgiu activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Productie si reparatii matrite din otel si utilaje industriale (masini in coordonate si prese).

www.top-technology.ro


Recomandari: 49 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Betonul celular usor este un material de constructii agrementat tehnic, similar BCA-ului dar fara autoclavizare si la un pret de productie cu 40-50% mai ieftin.

Companie cu capital privat, specializata in lucrari de constructie, excavari, realizare elemente de infrastructura si demolari.

 

Import, intretinere si montaj ascensoare.

Statii de preparat mixturi asfaltice continue/discontinue, statii de emulsie, freze, finisoare de asfalt, masini de marcaj rutier, echipamente intretinere drumuri vara/iarna, containere termoincalzite.

Vanzari scule si utilaje de mica si mare mecanizare. Vanzari buldoexcavatoare, compresoare, generatoare, vibratoare de beton, placi-cilindri compactori, masini de tencuit, torcretat, vopsit.

Inchiriez utilaje speciale pentru constructii cu personal deservent calificat.

Electro, motostivuitoare (Diesel si GPL) Hercu; electropalane cu lant si cablu; electrocare; baterii de tractiune; redresoare; transpalete hidraulice; anvelope pentru stivuitoare; piese de schimb.

Productie si reparatii matrite din otel si utilaje industriale (masini in coordonate si prese).

Reprezentant oficial pt. Romania urmatoarele produse: Mustang - incarcatoare multifunctionale; Hanix - excavatoare compacte; Socomec - picoane hidraulice si echipamente pentru demolari.

Masini profesionale pentru reconditionat si intretinut pardoseli. Echipamente si substante pentru curatenie. Scule pentru montaj gresie si faianta. Utilaje prelucrare marmura si granit.

Vanzari inchirieri macarale automacarale schele si cofraje de ultima generatie, platforme mobile de lucru. Dealer autorizat Kroll, Comansa, Rigo, Pilosio, Euroscaf.

Servicii consultanta, trader materiale constructii si utilaje.

Gestiunea de subcontractare industriala pentru ansamble, subansamble, repere metalice si nemetalice realizate prin diverse procedee tehnologice. Masini unelte, accesorii, prese. Centre CNC..

Va oferim o gama larga de echipamente industriale menite sa raspunda cererilor tot mai diversificate din domeniul industrial, agricol, farmaceutic si medical.

Executam lucrari de drumuri, terasamente, platforme, edilitare, turnari de asfalt, canalizari, pavaj, constructii civile, instalatii sanitare, alimentari cu apa, inchirieri utilaje pentru constructii.

Inchirieri automacarale, platforme de lucru la inaltime (tip foarfeca, articulate cu nacele, diesel si electrice), stivuitoare, stivuitoare cu brat telescopic.

Dorim sa va oferim solutia inchirierii utilajelor pt. constructii ce va sunt atat de necesare, fara a fi pusi in situatia sa faceti investitii ineficiente pentru numai cateva utilizari ocazionale.

Comercializam o gama larga de echipamente pentru parcuri, padure si gradina: motoferastraie (drujbe), motounelte pentru tuns iarba, masini de tuns gazonul, tractoare de tuns iarba.

Aveti o statie de betoane si nu aveti un partener de incredere care sa va asigure: retehnologizarea statiei vechi; service specializat; piese de schimb? Solutia suntem noi!

Reprezentata Cukurova comercializeaza utilaje si echipamente pentru constructii, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, generatoare trifazice industriale, cupe industriale. Garantie, service.

Import / distributie de echipamente HVAC: perdele de aer, baterii de incalzire electrice/apa, grile si anemostate, aeroterme, centrale de tratare aer, tubulatura flexibila si rectangulara, izolatii.

Inchirere toalete ecologice.

Concasoare mobile. Distribuitor exclusiv Red Rhino Crushers-UK. Roboti demolatori - Distribuitor exclusiv TOP TEC Germany. Transport pneumatic. Reprezentant Dynamic Air UK. Dozatoare apa WATERLOGIC UK.

Vinde si asigura service mobil in intreaga tara pentru buldoexcavatoare MST M 542 si M544; utilaje foraj orizontal Tracto Tehnik; motocompresoare CompAir; maiuri compactoare.

Comercializam si inchiriem schele, popi, cofraje, placi TEGO, grinzi la preturi exceptionale - sansa ta sa construiesti mai ieftin, mai repede, mai bine!

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Proiectare, constructie, instalare, intretinere, service instalatii de ridicat.

Servicii, mentenanta si distributia de utilaje, echipamente de constructii, scule electrice, piese, unelte, distributie de lubrifianti auto. Service auto.

Nacele si platforme autoridicatoare - inchirieri/vanzari/service ISCIR. Piese de schimb originale JLG, Nifty, Pagliero, GEDA.

Mini excavator multifunctional Bobcat. Executam lucrari: excavatii, terasari, incarcari, descarcari, decopertari, ciocan pneumatic, santuri, canale, deszapeziri, demolari.

Va punem la dispozitie echipamente de lucru si protectie: salopete, casti, bocanci, ochelari de protectie, manusi, imbracaminte de iarna, protectia capului, protectia ochilor.

Comercializarea, montarea si intretinerea sistemelor de ridicat tip platforma, utilizabile si de catre persoane cu dizabilitati locomotorii.

Avem o gama de produse de prima calitate pe care le oferim spre inchiriere. Experienta internationala de peste 10 ani garanteaza profesionalismul nostru. Detinem automacarale de pana la 500 tone.

Producem instalatii de galvanizare si epurare ape, chimicalele aferente, instalatii de ventilatie, cuve din PP si PE - galvanizare, recipienti cilindrici PP si PE, comercializam accesorii galvanice.

Firma ofera vanzari si service pentru scule electrice (Bosch, Metabo, Makita, Ryobi). Vindem grupuri electrogene AGT cu motoare Honda, generatoare aer cald Sial, compresoare Abac, maiuri compactoare.

Producator echipamente pentru fundatii speciale: coloane forate (de pana la 3000mm diametru si adancimi pana la 97 m); piloti secanti; micropiloti; pereti mulati (diafragme).

Inchirierii utilaje pt. constructii: buldoexcavatoare multifunctionale, autobasculante 16 tone, tir prelata si platforma cu obloane. Transport si vanzari: nisip, pietris.

Inchiriere si vanzare de schele metalice autoridicatoare, platforme autoridicatoare, schele santier, schele mobile, bob lift-uri santier, ascensoare pt. santier, utilaje pt. constructii.

Societate cu capital privat a carei activitate principala este in domeniul comercializarii produselor din otel inoxidabil, cu incepere din mai 2008.

Vanzare / chirie montaj demontaj schele cadru / multidirectionale. Fatada. Industrie. Rafinarii. Petrochimie. Termo / Hidro / centrale Nucleare. Platforme marine. Santier naval. Baraj, pod, tunel.

Comercializeaza instalatii complete, oferind servicii de proiectare, instalare statie si servicii de intretinere si service.

Confectii si structuri metalice, constructii civile si industriale, constructii si reparatii navale, tubulatura, rezervoare, containere, vase cu si fara presiune, sablare, vopsire, schela.

Proiectare, executie, instalare utilaje si dispozitive "la tema" sau existente, integrare de echipamente pt. cresterea productivitatii si scaderea costurilor de productie.

Distribuitor al masinilor AXYZ Automation in Romania, oferind utilaje CNC de mare capacitate si versatilitate, cu o varietate foarte mare de optiuni pt. o gama larga de aplicatii.

Realizeaza proiecte, construieste si fabrica masini si echipamente de ambalat pentru industria alimentara la comanda clientului.

Importul, inchirierea si distributia de echipamente si utilaje pentru constructii: nacele si platforme de lucru la inaltime - autopropulsate.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Scule de mana.

Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web