Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 79 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Reprezentant oficial pt. Romania urmatoarele produse: Mustang - incarcatoare multifunctionale; Hanix - excavatoare compacte; Socomec - picoane hidraulice si echipamente pentru demolari.

www.brett.ro

Proiectare, constructie, instalare, intretinere, service instalatii de ridicat.

www.emac.ro

 

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Avem o gama de produse de prima calitate pe care le oferim spre inchiriere. Experienta internationala de peste 10 ani garanteaza profesionalismul nostru. Detinem automacarale de pana la 500 tone.

www.macara.ro

We are engineering and manufacturing company located in Turkey.

www.acromtech.com

Ofera o mare varietate de lifturi si instalatii de ridicat adaptate cerintelor clientilor nostri. Prin personalul nostru specializat asiguram executarea si instalarea in conditii de calitate garantata a urmatorelor produse: lifturi pentru persoane si materiale; puturi metalice pentru lifturi (structura metalica); platforme auto; scari rulante; platforme pentru persoane cu dizabilitati.

www.acveplus.ro

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Scule de mana.

www.adiateh.ro

Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Companie cu capital privat, specializata in lucrari de constructie, excavari, realizare elemente de infrastructura si demolari.

www.apolodor.ro

Gestiunea de subcontractare industriala pentru ansamble, subansamble, repere metalice si nemetalice realizate prin diverse procedee tehnologice. Masini unelte, accesorii, prese. Centre CNC..

www.artemce.sk

Mini excavator multifunctional Bobcat. Executam lucrari: excavatii, terasari, incarcari, descarcari, decopertari, ciocan pneumatic, santuri, canale, deszapeziri, demolari.

www.mini-excavator.ro

Concasoare mobile. Distribuitor exclusiv Red Rhino Crushers-UK. Roboti demolatori - Distribuitor exclusiv TOP TEC Germany. Transport pneumatic. Reprezentant Dynamic Air UK. Dozatoare apa WATERLOGIC UK.

www.avantisenterprises.bizoo.ro

Inchiriere si vanzare de schele metalice autoridicatoare, platforme autoridicatoare, schele santier, schele mobile, bob lift-uri santier, ascensoare pt. santier, utilaje pt. constructii.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Masini, utilaje si dispozitive pt. exploatare in cariera. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Scule diamantate. Materiale, echipamente si produse abrazive. Servicii de prelucrare a marmurei.

Comercializam si inchiriem schele, popi, cofraje, placi TEGO, grinzi la preturi exceptionale - sansa ta sa construiesti mai ieftin, mai repede, mai bine!

www.chance.com.ro

Aveti o statie de betoane si nu aveti un partener de incredere care sa va asigure: retehnologizarea statiei vechi; service specializat; piese de schimb? Solutia suntem noi!

Executam lucrari de drumuri, terasamente, platforme, edilitare, turnari de asfalt, canalizari, pavaj, constructii civile, instalatii sanitare, alimentari cu apa, inchirieri utilaje pentru constructii.

www.constructrom.ro

Statii de preparat mixturi asfaltice continue/discontinue, statii de emulsie, freze, finisoare de asfalt, masini de marcaj rutier, echipamente intretinere drumuri vara/iarna, containere termoincalzite.

www.cosim.ro

Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Mecanizare pt. constructii. Constructii edilitare si anexe. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii civile si industriale. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

www.deltaacm.ro

Importator aparate de sudura Telwin, aparate de sudura Kemppi, aparate de sudura Miller si Lincoln USA. Oferim toata gama de aparate sudura profesionale si industriale cat si generatoare de curent.

www.scule.detop.ro/

Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Piese turnate si forjate.

www.doosan.com

Matrite pt. stantat. Schele fixe si mobile. Confectii si profile din aluminiu.

www.drkocher.ro

Inchirere toalete ecologice.

www.ecopublic.ro

Produsele pe care le putem furniza in conditii excelente de calitate si pret, cu un termen de livrare scurt sunt: usi de garaj sectionale si tip rulou; usi sectionale industriale; egalizatoare de rampa si burdufe izotermice; usi antifoc si jaluzele industriale; automatizari pentru porti; grilaje metalice; rulouri pentru ferestre; plase impotriva insectelor.

www.erso.ro

Vanzari utilaje de constructii si agricole, piese de schimb, service pt. JCB, Case, NewHolland, Caterpillar, Komatsu, Terex, Volvo, Bomag, Furukawa, Italdem, John Deere, Fendt, Claas, Styer, Deutz Fahr, Kuhn.

www.doctoruldeutilaje.ro

Proiectare, executie, instalare utilaje si dispozitive "la tema" sau existente, integrare de echipamente pt. cresterea productivitatii si scaderea costurilor de productie.

www.eurodac.ro

Va oferim o gama larga de echipamente industriale menite sa raspunda cererilor tot mai diversificate din domeniul industrial, agricol, farmaceutic si medical.

www.eurointegra.ro

Import, intretinere si montaj ascensoare.

www.eurolift.as.ro

Inchirieri automacarale, platforme de lucru la inaltime (tip foarfeca, articulate cu nacele, diesel si electrice), stivuitoare, stivuitoare cu brat telescopic.

www.felbermayr.ro

Betonul celular usor este un material de constructii agrementat tehnic, similar BCA-ului dar fara autoclavizare si la un pret de productie cu 40-50% mai ieftin.

www.fotonbcu.ro

Piese si accesorii pt. masini-unelte. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Dorim sa va oferim solutia inchirierii utilajelor pt. constructii ce va sunt atat de necesare, fara a fi pusi in situatia sa faceti investitii ineficiente pentru numai cateva utilizari ocazionale.

www.utilaje-inchirieri.ro

Furnizare de materiale de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

www.granitul.ro

Electro, motostivuitoare (Diesel si GPL) Hercu; electropalane cu lant si cablu; electrocare; baterii de tractiune; redresoare; transpalete hidraulice; anvelope pentru stivuitoare; piese de schimb.

hercu-lift.com

Furnizor pompe. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Comercializare de utilaj terasier.

www.honda.ro

Import / distributie de echipamente HVAC: perdele de aer, baterii de incalzire electrice/apa, grile si anemostate, aeroterme, centrale de tratare aer, tubulatura flexibila si rectangulara, izolatii.

www.hdn.ro

Mecanizare pt. constructii.

Importul, inchirierea si distributia de echipamente si utilaje pentru constructii: nacele si platforme de lucru la inaltime - autopropulsate.

www.industrialaccess.ro

Nacele si platforme autoridicatoare - inchirieri/vanzari/service ISCIR. Piese de schimb originale JLG, Nifty, Pagliero, GEDA.

www.industrialaccess.ro

Mecanizare pt. constructii.

Va punem la dispozitie echipamente de lucru si protectie: salopete, casti, bocanci, ochelari de protectie, manusi, imbracaminte de iarna, protectia capului, protectia ochilor.

www.kamkosunic.ro

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Echipamente de ridicat. Utilaje pt. depozite. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Piese de schimb diverse. Echipamente si masini pt. dozat si imbuteliat marfuri vrac.

www.satellite-gt.com

Utilaje pt. constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Schele fixe si mobile.

www.lorencic.com

Servicii, mentenanta si distributia de utilaje, echipamente de constructii, scule electrice, piese, unelte, distributie de lubrifianti auto. Service auto.

www.sculedescule.ro

Inchiriere mijloace de mecanizare; executie si montaj confectii metalice; executare infrastructuri; turnari betoane, sape, rasini epoxidice; fasonare si montare armaturi, lucrari de dulgherie.

Producem instalatii de galvanizare si epurare ape, chimicalele aferente, instalatii de ventilatie, cuve din PP si PE - galvanizare, recipienti cilindrici PP si PE, comercializam accesorii galvanice.

www.manz.ro

Comercializam o gama larga de echipamente pentru parcuri, padure si gradina: motoferastraie (drujbe), motounelte pentru tuns iarba, masini de tuns gazonul, tractoare de tuns iarba.

www.paduresigradina.ro

Inchiriez utilaje speciale pentru constructii cu personal deservent calificat.

www.mecola.ro


1 - 50 din 79
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web