Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 92 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau.

Producem rasaduri/butasi de flori si legume din seminte hibride (muscate curgatoare, petunii s.a.). Amenajam complet gradini (gazonari, plantari arbori, trandafiri, gard viu), tratamente fitosanitare.

Protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului.

www.arpmgl.ro

 

Producator mobilier din lemn masiv. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera.

www.akka.mall.orasultau.ro

Productie mobila. Mobilier personalizat. Aranjamente si amenajari interioare.

Productie mobila. Depozit de mobila. Comercializare de mobila.

Organizatie non-guvernamentala. Protectia mediului.

Profile, utilaje, accesorii pentru tamplarie din aluminiu si PVC. Distribuitor Galati, Vrancea, Braila, Tulcea sisteme Ece, Roplasto. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu. Produse si accesorii din aluminium.

www.alumkraft.ro

Producator poliuretan. Poliuretan. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Mobilier tapitat.

Tamplarie PVC cu geam termopan.

Importator usi metalice si usi de interior. Usi anti-incendiu. Usi de interior. Import de usi pt. locuinte.

www.arcohouse.ro

Productie mobila. Mobilier personalizat.

Producator mobilier tapitat cu structura metalica. Productie mobila. Mobilier tapitat. Depozit de mobila. Comercializare de mobila.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

www.betacenter.ro

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

www.beylerdecor.com

Clasificare nave. Certificare produse si sisteme de calitate (ISO 9001; ISO 14001; SA 8000; OHSAS 18001; HACCP/ISO 22000; ISO 27001). Inspectii in constructii. Verificari proiecte MLPAT. Comert exterior. Sisteme de calitate produse. Registrul naval.

www.bureauveritas.ro

Not available.

Vanzari en-gros bijuterii din aur. Comert instalatii import pentru placari cu aur 24k. Prestari servicii placari cu aur 24k. Bijuterii din aur si argint - comercializare. Casa de amanet. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

www.cambir.ro

Cabinet veterinar, frizerie canina, farmacie veterinara, pet-shop.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Showroom Trident. Sisteme de protectie solara. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti automate. Usi si porti pt. garaje.

www.usicaromet.ro

Producator mobilier serie si comanda. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Geamuri - furnizare si servicii. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Protectia mediului. Protectia mediului. Ecologie. Organizatie non-guvernamentala. Educatie.

www.cceg.ro

Mobila producator: bucatarii, dormitoare, camere de zi, camere tineret, birouri. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.mobilier-decorama.ro

Distributie nationala si comert industrial armaturi din otel zincat pentru tamplarie PVC, profile PVC Teraplast. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.doladelacompany.ro

Certificare ISO 9001:2001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu.

Feronerie si accesorii mobilier. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Organe de asamblare. Roti si role industriale. Scule si accesorii.

www.bella-casa.eu

Executam si montam sisteme din aluminiu si PVC. Pentru asigurarea calitatii dispunem de: programe informatice de proiectare si optimizare; profile de calitate superioara certificate.

www.eliptic-galati.ro

Comercializare de mobila.

Producator - SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001:2005. Tevi sudate. Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Mobilier pe structura metalica. Mobilier industrial. Mobilier din metal pt. pastrare/arhivare documente. Furnizor de unelte si echipamente agricole.

www.fam-galati.ro

Productie mobilier. Productie mobila. Mobilier personalizat.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

www.gemulet.ro

Proiectare, realizare, intretinere spatii verzi, amenajari urbane, servicii de arhitectura peisagera. Amenajari si decoratiuni exterioare. Arhitectura peisagistica. Decoratiuni pt. gradini. Cresterea florilor. Cercetare. Plante design interior si de gradina.

Garda de mediu. Prevenire poluare.

Productie mobila. Mobilier tapitat. Mobilier personalizat. Comercializare de mobila.

Herghelii cai de rasa/competitie.

Tamplarie PVC si aluminiu, rulouri exterioare, jaluzele.

Comert en-gross si en-detail a covoarelor de orice tip, a mobilierului pentru casa-birouri, a saltelor relaxa (ortopedice).

Mobilier la comanda. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.kerosdesign.ro

Producator si importator. Bijuterii din aur si argint - comercializare.

Mobilier la comanda. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Distributie de hrana si accesorii pt. animale de companie. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Accesorii pt. animale de casa.

Centru de consultanta de mediu, informare, cercetare, instruire si servicii de mediu. Servicii de protectia mediului. Consultanta. Consultanta pt. implementare noi tehnologii in agricultura. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

www.mediuconsulting.ro

Importator si distribuitor. Arhitectura peisagistica. Amenajari si decoratiuni exterioare. Decoratiuni pt. gradini. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Saune si accesorii pt. sauna.

www.casasigradinata.ro

Gradini amenajari complexe. Comert accesorii. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Mobilier pt. gradina.

Mobila stilexpert - ISO 9001:2000. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.stilexpert.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Usi si porti pt. garaje.

Importator direct utilaje, profile, accesorii si feronerie pentru tamplarie din aluminiu si PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu.

www.metmargrup.ro

Producator mobilier personalizat si canapele din piele - serie si comanda. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier tapitat. Aranjamente si amenajari interioare.

www.mobdecor.ro

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Scaune.


1 - 50 din 92
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web