Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
47 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii.

Protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului.

Articole din fier forjat pentru grilaje, porti, balustrade, scari interioare, elemente de mobilier. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Mobilier din fier forjat - productie. Comert exterior. Import-export.

 

Materiale si componente pt. jaluzele. Usi glisante/batante. Producator de usi pt. locuinte. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

www.axagrup.com.ro

Productie de mobilier pt. baie. Mobilier personalizat. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.badenmob.ro

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri.

www.bocius.as.ro

Producator sufragerii, dormitoare, bucatarii, camere tineret, canapele, mobilier baie. Certificata SR EN ISO 9001:2008. Productie mobila. Mobilier tapitat. Productie de mobilier pt. baie. Mobilier personalizat. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

www.comlemn.ro

Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Mobilier din fier forjat - productie. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Furnizor de balustrade de protectie.

Herghelii cai de rasa/competitie.

Operator economic licentiat de Ministerul Mediului in scopul preluarii responsabilitatii realizarii obiectivelor anuale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje. Servicii de protectia mediului. Furnizor de ambalaje. Prestator de servicii pt. ambalare. Butoaie din metal. Producator de butoaie si recipienti de depozitare. Folie de auminiu pt. ambalare si industria alimentara. Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena.

www.ecologic3r.ro

Feronerie si accesorii mobilier. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Organe de asamblare. Roti si role industriale. Scule si accesorii.

www.bella-casa.eu

Comercializare de mobila.

Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier personalizat.

Grup de firme. Productie de mobilier pt. baie. Mobilier personalizat. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Comercializare en-gros de articole sanitare.

www.eurotestserv.ro

Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare en-detail de lenjerie din bumbac. Comercializare produse de marochinarie. Bijuterii din materiale ne-pretioase, gablonzuri.

Cabinet de medicina veterinara. Farmacie veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Import de plante si flori ornamentale. Flori si plante artificiale - comercializare. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comercializare de cadouri si suvenire.

Mobilier de dimensiuni reduse. Aranjamente si amenajari interioare.

Garda de mediu. Prevenire poluare.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Amenajari peisagere in gradini, terase, spatii verzi. Plantam flori, arbusti ornamentali, rulouri de gazon, gard viu, irigatii rezidentiale, mobilier de gradina, statuete, minicascade, arteziene.

Producator mobilier serie si personalizat. Retea magazine prezentare-desfacere. Comercializare de mobila. Productie mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier personalizat. Mobilier ecleziastic. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Depozit de mobila.

www.lonamad.ro

Productie mobila. Mobilier personalizat. Comercializare de mobila.

Retea depozite. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile.

Distribuitor profile aluminiu, feronerie si accesorii. Depozit profile PVC si accesorii. Utilaje tamplarie PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu.

Comercializare de mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Comercializare de mobila. Depozit de mobila.

Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier. Comercializare de mobila. Mobilier pt. banci si conferinte. Depozit de mobila.

Productie mobila. Mobilier personalizat.

Mobilier pt. birouri/calculatoare. Comercializare de mobila. Mobilier pt. banci si conferinte. Mobila pt. uz didactic.

Calitate si garantie 36 luni la preturi mici cu profile SOULIS import Grecia.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Comercializare de mobila. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Producator si exportator mobilier de bucatarie serie si comanda. Productie mobila. Mobilier de bucatarie. Mobilier personalizat. Exportator de mobila.

www.palfurniture.com

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Folii geamuri pt. protectie ultraviolete, antiefractie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Panel pt. mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Usi si porti pt. garaje. Usi de interior. Confectii, profile si armaturi metalice.

Bijuterii din aur si argint - comercializare.

Depoluare, decontaminare, neutralizare: preluare, transport, depozitare, distrugere deseuri periculoase. Servicii de depoluare, decontaminare, dezafectare a instalatiilor si a amplasamentelor contaminate cu deseuri periculoase. Protectia mediului. Servicii de depoluare, decontaminare, dezafectare. Protectia mediului. Servicii de protectia mediului. Servicii de prevenire a poluarii mediului. Servicii industriale. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

www.setcar-braila.ro

Executie mobilier din lemn masiv si amenajari interioare la comanda pentru hoteluri, restaurante, case, vile, apartamente. Certificare ISO 9001:2000; ISO 14001. Productie mobila. Exportator de mobila. Mobilier personalizat. Mobilier pt. hotel. Scaune. Realizam scari de interior din lemn. Uscare lemn. Tamplarie clasica din lemn. Aranjamente si amenajari interioare.

Productie mobila. Mobilier tapitat. Mobilier personalizat. Geamuri - furnizare si servicii. Parchet si scandura pt. constructie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Depozit de mobila. Comercializare de mobila. Transport rutier intern de marfa. Servicii de mutare de mobilier. Servicii de mutare si relocare.

Producator de usi pt. locuinte. Mobilier industrial.

Comercializare de mobila. Productie mobila. Mobilier personalizat. Comercializare en-detail a produselor industriale.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de dimensiuni reduse. Comercializare de mobila si lemn. Tamplarie clasica din lemn. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Reparatii echipamente. Reparatii nave.

Depozit flori import taiate si plante ornamentale. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Import de plante si flori ornamentale. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente.

Furniture producer. Certificata ISO 9001. Productie mobila. Productie de mobilier pt. baie. Mobilier de bucatarie. Mobilier personalizat. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.woodart.ro


Recomandari: 3 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Cabinet veterinar, frizerie canina, farmacie veterinara, pet-shop.

Crescator de animale de companie de rasa. Servicii de dresaj caini de rasa, paza, expozitii.

Herghelii cai de rasa/competitie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web