Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Accesorii & Ata & Fermoare & Etichete.

Produce si comercializeaza la preturi avanajoase o gama variata de echipamente de lucru, salopete, manusi, costume vatuite. Marfurile pot fi livrate din stoc sau la comanda.

Comercializare produse de papetarie. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comercializare produse textile en-detail. Comerciant de produse textile.

 

Pensiune turistica. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti.

Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Producator de confectii textile diverse. Confectii si tesaturi - productie. Producator de tesaturi din bumbac. Producator de tasaturi de matase naturala/vascoza.

www.cromadi.ro

Etichete textile, imprimate, tesute, autoadezive. Etichete autocolante in rola, dispozitive de imprimare/aplicare etichete. Etichete termice, imprimante si consumabile. Benzi adezive si dispozitive.

www.design-media.ro

Producator de tesaturi din bumbac. Productie de materiale textile. Confectii textile. Comerciant de produse textile. Export de confectii textile. Finisaje pt. confectii textile. Import de confectii textile. Comercializare materiale textile en-gros.

www.hatefa.ro

Comercializare tesaturi. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.

www.marprod.ro

Producator de confectii textile diverse. Produse din piatra de rau pt. constructii. Salopete de lucru, halate, manusi.

Producator de confectii textile diverse. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Export de confectii textile. Confectii de uniforme pt. hoteluri si restaurante. Costume barbati si dama.

Productie de materiale textile. Tesaturi textile.

Tesaturi textile. Productie de materiale textile.


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Imbracaminte, sectiunea Accesorii & Ata & Fermoare & Etichete din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Fermoare, nasturi, capse, catarame, snururi, captuseli, ata de cusut sau de brodat, benzi elastice, benzi saten, termocolant, umerase, etichete, diverse accesorii, materiale textile.

Gama variata de nasturi din poliester. Livrare prompta; materie prima si tehnologie din Italia, produse de calitate superioara.

Comercializare de accesorii pentru croitorie. Gama larga de produse.

Producator de etichete pentru imbracaminte (compozitie printate, tesute si cartonate, din hartie autoadeziva, pentru jeans), sigilii din material plastic, coduri de bare pt. incaltaminte.

Productie de fermoare, accesorii imbracaminte, articole dama/barbati/copii/sport si tricotaje/jeans/echipamente protectie/uniforme militare/decoratiuni/marochinarie/lenjerie.

Reprezentant al unor firme de renume din Franta, Italia producatoare de accesorii si furnituri pentru confectii si lenjerie.

Bijuterii fantezie - prezentare si vanzare. Pentru cele care nu au timp sa colinde orasul pentru a gasi accesoriile care sa aduca exact acel "ceva" care te face sa te simti minunat, in fiecare zi.

Producem toate tipurile de etichete pentru confectii. Comercializeaza imprimante termice si consumabile aferente.

Infiintata in anul 1994 ca o societate de service de calculatoare, vanzari periferice si componente de PC si instalari de retele. Accesorii textile (ata, fermoar, nasturi, panglici).

Reprezentanta internationala accesorii pt. imbracaminte. Fermoare&cursori, cosmolon (banda arici), accesorii plastic, capse&butoni.

Importator accesorii pt. confectii dama, barbati, benzi reflectorizante, insertii tesute/netesute. Camasi, fermoare buc./metraj, , cuglu, panza buzunar, velcro, nasturi, dos guler, termocolant cu fir.

Productie etichete. Productie aplicatii termoadezive cu cristale tip Swarovski. Productie lanyard tesut si fanioane tesute. Productie pliante/brosuri/carti de vizita. Organizam evenimente.

Furnizor de fire si fibre. Marochinarie. Magazin de ata si accesorii de cusut. Accesorii pentru imbracaminte.

Ofera servicii de serigrafie (imprimeuri) pe suport textil si servicii de imprimare etichete in rola (etichete autocolante, etichete textile, etichete carton/tag-uri).

Producator la comanda articole promotionale: genti, curele, borsete, brose, coliere, masti, mape, port, suporturi, coastere din materiale textile, inlocuitori de piele, piele naturala.

Magazin de ata si accesorii de cusut.

Cutite si foarfeci pt. uz casnic.

Prelucrare de materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Furnizor de ata si produse conexe. Magazin de ata si accesorii de cusut. Comercializare fermoare. Comercializare accesorii pt. industria textila.

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Prestari de servicii.

Comercializare accesorii pt. industria textila. Producator de confectii textile diverse.

Comercializare materiale textile en-gros. Magazin de ata si accesorii de cusut. Broderie, dantele, pasmanterie, panglici. Masini, utilaje si accesorii textile. Accesorii pentru imbracaminte.

Comercializare accesorii pt. industria textila. Comercializare fermoare.

Producator de accesorii pt. industria textila.

Masini si materie prima pt. industria textila. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Furnizor de ata si produse conexe. Utilaje si echipamente pt. industria textila. Accesorii pentru imbracaminte.

Furnizor de lenjerie de corp. Accesorii pentru imbracaminte.

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

Producator de accesorii pt. industria textila. Comercializare accesorii pt. industria textila.

Comercializare accesorii pt. industria textila.

Magazin de ata si accesorii de cusut. Comercializare accesorii pt. industria textila.

Producator de accesorii pt. industria textila. Accesorii pentru imbracaminte. Magazin de ata si accesorii de cusut.

Magazin de ata si accesorii de cusut. Comercializare tesaturi.

Masini si materie prima pt. industria textila. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Masini de imbuteliat in saci. Furnizor de etichete textile personalizate. Productie de hartie pt. uz medical, industrial.

Comercializare accesorii pt. industria textila.

Comercializare accesorii pt. industria textila. Producator de confectii textile diverse.

Furnizor de ata si produse conexe. Masini, utilaje si accesorii textile. Accesorii pentru imbracaminte.

Cazane si recipieni din metal. Ascensoare - service si reparatii. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

Producator de accesorii pt. industria textila. Masini si materie prima pt. industria textila. Comercializare accesorii pt. industria textila. Magazin de ata si accesorii de cusut. Comercializare fermoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web