Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 123 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Accesorii & Ata & Fermoare & Etichete.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Infiintata in anul 1994 ca o societate de service de calculatoare, vanzari periferice si componente de PC si instalari de retele. Accesorii textile (ata, fermoar, nasturi, panglici).

atecdrexim.ro

Producem toate tipurile de etichete pentru confectii. Comercializeaza imprimante termice si consumabile aferente.

www.labelon.ro

 

Producatori de articole sport din material textile - geaca, vesta, tricouri; echipament de lucru - halat, salopeta, combinezon, articole promotionale diverse - manusi, sorturi, bandane, saci.

www.marcotex.ro

Proiectare, productie si comercializare articole din piele si inlocuitori, marochinarie, harnasament, voiaj. Confectii articole tehnice din material textil pentru uz militar si civil. Saci de bani.

Productie de fermoare, accesorii imbracaminte, articole dama/barbati/copii/sport si tricotaje/jeans/echipamente protectie/uniforme militare/decoratiuni/marochinarie/lenjerie.

www.prym-fashion.ro

Productie etichete. Productie aplicatii termoadezive cu cristale tip Swarovski. Productie lanyard tesut si fanioane tesute. Productie pliante/brosuri/carti de vizita. Organizam evenimente.

www.westlabels.ro

Reprezentanta internationala accesorii pt. imbracaminte. Fermoare&cursori, cosmolon (banda arici), accesorii plastic, capse&butoni.

www.ykk.ro

Import tricot bumbac (glat, interlok, rib, pike, frotir, vascoza, 2fire, 3fire, polar, prosop), tesaturi, fire textile si alte materiale textile la cerere.

Servicii de investitii financiare.

Producator de confectii textile diverse. Furnizor de lenjerie de corp. Activitati de import-export de bunuri si produse. Consultanta pt. management.

www.francorossi.ro

Productie de materiale textile. Producator de confectii textile diverse.

Producator la comanda articole promotionale: genti, curele, borsete, brose, coliere, masti, mape, port, suporturi, coastere din materiale textile, inlocuitori de piele, piele naturala.

www.artisan.ro

Confectii textile. Producator de confectii textile diverse. Producator de imbracaminte de dama. Comerciant de produse textile. Productie de materiale textile. Comercializare materiale textile en-gros. Export de confectii textile. Import de confectii textile.

www.acttuelle.ro

Ofera servicii de serigrafie (imprimeuri) pe suport textil si servicii de imprimare etichete in rola (etichete autocolante, etichete textile, etichete carton/tag-uri).

www.etichete-serigrafie.ro

Cutite si foarfeci pt. uz casnic.

Infiintata in Bucuresti in 2010. Avem ca principal obiect de activitate import produse textile. Suntem unici importatori pe piata romaneasca ai ciorapilor de dama BELVIA.

Brother masini industriale de cusut, brodat, surfilat, piese de schimb si accesorii, consultanta, proiecte la cheie pentru industria de confectii textile. Referinte: peste 2000 firme din Romania.

www.brother.ro

Servicii de proiectare si executie broderie computerizata pe orice tip de material textil. Realizam embleme si ecusoane brodate pentru firme de protectie si paza, firme de publicitate, confectii.

Broderie electronica industriala executata pe orice suport textil.

Masini si materie prima pt. industria textila. Masini de cusut - furnizare. Reprezentanta comerciala.

www.brorom.ro

Productie de echipamente de protectie.

Gama variata de nasturi din poliester. Livrare prompta; materie prima si tehnologie din Italia, produse de calitate superioara.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

www.cxa.ro

Producator halate medicale si echipamente de protectie si lucru.

www.cclabcoats.com

Firma specializata in protectia muncii. Gama de produse foarte variata, preturi atractive, posibilitati de personalizare produse, recomandari de specialitate pentru dotare conform cerintelor legale.

Furnizor de ata si produse conexe. Magazin de ata si accesorii de cusut. Comercializare fermoare. Comercializare accesorii pt. industria textila.

www.coats.ro

Producem tricouri pentru gravide, inscriptionam orice material textil, tricouri personalizate.

www.colorgamma.ro

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

www.compactrb.ro

Confectionare de echipamente de protectie textile la serie.

www.croitorie-serie.ro

Atelier de broderie este specializat in broderie industriala si manuala pe orice suport si tiraj cu modelul clientului sau conceput de noi, pana la 15 culori. Programul este gratuit.

www.demetria.ro

Produce/comercializeaza echipamente/sisteme de protectie: salopete, halate, manusi, bocanci, ochelari, viziere, cizme electroizolante, centuri, opritoare, saltele, echipamente ignifuge, lavete, tricou.

www.crideea-business.home.ro

Importator si distribuitor de produse promotionale. Vindem exclusiv persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate. Pentru agentii si reselleri oferim preturi preferentiale.

www.tricourisisepci.ro

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Prestari de servicii.

Productie de echipamente de protectie.

Comercializare accesorii pt. industria textila. Comercializare produse textile en-detail. Tesaturi textile. Import/export de materiale textile tesute. Confectii textile - camasi. Import de confectii textile. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Firma noastra importa in Romania tesaturi utilizate pt. confectionarea de: imbracaminte de exterior, haine spitale, haine de lucru, precum si tesaturi care corespund cerintelor Armatei si Politiei.

Producator si importator de echipamente individuale de protectie si lucru (costume salopeta, halate, costume macelari, costume bucatari, costume patiseri, sorturi PVC, pelerina ploaie).

www.dualconfgrup.cabanova.ro

Tesaturi textile.

Producator/importator materiale textile Grecia.

Comercializare materiale textile en-gros. Magazin de ata si accesorii de cusut. Broderie, dantele, pasmanterie, panglici. Masini, utilaje si accesorii textile. Accesorii pentru imbracaminte.

www.emidale.ro

Producator de etichete pentru imbracaminte (compozitie printate, tesute si cartonate, din hartie autoadeziva, pentru jeans), sigilii din material plastic, coduri de bare pt. incaltaminte.

etichetta2000.it

Protectie, siguranta, uniforme toata gama. Preturi mici. Personalizare. Livrare gratuita. Salopete. Pufoaice. Protectia capului.

Furnizor de accesorii pt. incaltaminte. Utilaje si masini pt. producere de incaltaminte.

Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Materie prima pt. industria textila. Furnizor de materii prime pt. industria chimica.

www.eurochim.ro

Productie de echipamente de protectie. Securitatea&sanatatea muncii. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Echipamente si materiale de protectia muncii. Comercializare de echipamente de protectie. Service pt. echipamente de protectia mediului.

www.europrotector.ro

Producator de accesorii pt. industria textila.

Masini si materie prima pt. industria textila. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila. Masini, utilaje si accesorii textile. Furnizor de ata si produse conexe. Utilaje si echipamente pt. industria textila. Accesorii pentru imbracaminte.

www.franctextile.ro

Furnizor de lenjerie de corp. Accesorii pentru imbracaminte.

Producatori de prosoape, halate de baie, covorase baie. Producator de tesaturi pt. mobila.

www.frottierex.ro

Masini, utilaje si accesorii textile. Piese de schimb si consumabile pt. industria textila.

www.ggtrading.ro


1 - 50 din 123
 50 - 100   100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web