Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente.

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica.

Instalatii electrice si automatizari. Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

 

Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Vopsitorie in camp electrostatic.

Instalatii electrice si retele. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Echipamente si aparatura electrica. Becuri, iluminat stradal si particular. Echipamente pentru iluminat stradal. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Scule de mana profesionale. Plafoane false, placari, finisaje.


Recomandari: 44 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Cleme de sir; relee; surse aparataj joasa tensiune; automatizari tablouri electrice; vane reglare; senzori termostate/regulatoare/arzatoare; piese de schimb; schimbatoare de caldura; pompe/filtre.

Comercializare cabluri, conductori, aparataj, tablouri electrice, corpuri si surse de iluminat casnic si industrial, scule, organe de asamblare, metalo-chimice.

Purificatoarele de apa reprezinta o solutie noua de alimentare cu apa de buna calitate. De acum va puteti folosi propria sursa de apa.

Importator / distribuitor IMO, FUJI, OMROM etc.: butoane, lampi, cleme, contactoare, senzori, encodere, relee, relee de timp, SSR, limitatoare, numaratoare, surse, regulatoare, inregistratoare.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

Companie ce ofera solutii moderne, inovatoare in domeniul proiectarii si fabricatiei masinilor electrice de joasa tensiune.

Cutii si dulapuri metalice, confectii metalice, corpuri de iluminat, sisteme de canale.

Oferim consultanta tehnica privind identificarea defectelor aparute la masinile si echipamentele electrice; testare si analiza tehnica, asistenta la puneri in functiune a masinilor electrice.

Realizare motoare de mica si medie putere, sigurante fuzibile de joasa, medie si inalta tensiune, consultanta in domeniul ISO 9001 si 14001, incercari proprietati produse electrice si electrotehnice.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comercializare accesorii si aparate electrice. Vopsitorie in camp electrostatic. Productie/furnizare materiale plastice.

Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Productie si comercializare motoare electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Servicii de intretinere a echipamentelor auto electrice. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Productie si comercializare motoare electrice.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Producator de jaluzele si rulouri.

Tablouri si panouri electrice. Instalatii electrice si retele.

Echipamente si aparatura electrica.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

Echipamente si aparatura electrica. Traductoare. Tevi si imbinari din cupru. Scule pt. instalatii. Ventile. Masuratori caracteristici aer comprimat. Ventile electromagnetice de uz industrial. Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Cabluri si materiale izolante. Izolatori si materiale izolante. Electrotehnica. Producator de sarma. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Bare si profile turnate din neferoase.

Comert en-gros cu aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

Componente electronice si electrotehnice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Produse electrocasnice.

Comert en-gros cu aparate electrice. Parchet si scandura pt. constructie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Automatizari.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Tamplarie din aluminiu.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Electrotehnica. Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice.

Accesorii electrice - coronamente, cleme, armaturi.

Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Echipamente de control si verificare acces. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si retele. Posturi electrice de transformare tensiune. Paratrasnet - productie.

Instalatii electrice si retele. Vopsitorie in camp electrostatic. Tablouri si panouri electrice. Posturi electrice de transformare tensiune.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Servicii de iluminat public si privat. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Comert en-gros cu aparate electrice. Import/export de produse electrotehnice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Furnizor si distribuitor de aparatura electrica. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii de incalzire si climatizare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web