Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
38 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

nmsistems.eu

Productie si comercializare motoare electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

 

Comerciant si distribuitor autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Servicii de intretinere a echipamentelor auto electrice. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comert en-gros cu aparate electrice. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

www.consolight.ro

Echipamente si aparatura electrica. Traductoare. Tevi si imbinari din cupru. Scule pt. instalatii. Ventile. Masuratori caracteristici aer comprimat. Ventile electromagnetice de uz industrial. Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale.

www.controm.ro

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Cabluri si materiale izolante. Izolatori si materiale izolante. Electrotehnica. Producator de sarma. Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Bare si profile turnate din neferoase.

www.cuprom.com

Comert en-gros cu aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

www.dablerom.com

Purificatoarele de apa reprezinta o solutie noua de alimentare cu apa de buna calitate. De acum va puteti folosi propria sursa de apa.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

www.electro6.ro

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Electrotehnica. Producator de piese de schimb pt. aparate electrocasnice.

Importator / distribuitor IMO, FUJI, OMROM etc.: butoane, lampi, cleme, contactoare, senzori, encodere, relee, relee de timp, SSR, limitatoare, numaratoare, surse, regulatoare, inregistratoare.

www.electroblue.ro

Oferim consultanta tehnica privind identificarea defectelor aparute la masinile si echipamentele electrice; testare si analiza tehnica, asistenta la puneri in functiune a masinilor electrice.

www.electromagnetic.ro

Echipamente si aparatura electrica.

www.hager.ro

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Reprezentanta comerciala.

www.holsag.ro

Producator de cablu si sarma. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Retele de calculatoare.

Realizare motoare de mica si medie putere, sigurante fuzibile de joasa, medie si inalta tensiune, consultanta in domeniul ISO 9001 si 14001, incercari proprietati produse electrice si electrotehnice.

icpe.ro

Echipamente si aparatura electrica. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic. Producator de componente electrotehnice. Servicii de conservare a energiei electrice.

www.icpe-ecoenerg.ro

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Utilaje pt. prelucrari mecanice. Masini electrice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Cercetare in domeniul electronic si electrotehnic. Instalatii electrice si automatizari.

www.icpe-me.ro

Comert en-gros cu aparate electrice. Producator de componente pt. aparate si retele electrice. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de control si verificare acces.

www.imsaproiect.ro

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Reprezentanta comerciala.

www.indas.ro

Comert en-gros cu aparate electrice.

www.koposelectro.ro

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic.

Automatizari. Componente electronice si electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari. Convertizoare statice. Echipamente si aparatura electrica.

www.medeea-international.ro

Comert en-gros cu aparate electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comert en-gros a materialelor plastice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Reprezentanta comerciala. Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si automatizari.

www.phoenixcontact.ro

Cleme de sir; relee; surse aparataj joasa tensiune; automatizari tablouri electrice; vane reglare; senzori termostate/regulatoare/arzatoare; piese de schimb; schimbatoare de caldura; pompe/filtre.

www.pratco.ro

Tablouri si panouri electrice. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.rhenac.ro

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Echipamente si aparatura electrica. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Echipamente si aparate pt. incarcare baterii. Importator de baterii si acumulatori casnici.

www.rolinex.ro

Echipamente si aparatura electrica.

Echipamente si aparatura electrica. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Becuri, iluminat stradal si particular. Echipamente pentru iluminat stradal. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Scule de mana profesionale. Plafoane false, placari, finisaje.

www.rombal.ro

Comercializare accesorii si aparate electrice.

www.schneider-electric.ro

Reparatii si intretinere motoare electrice.

www.paracelsus.ro

Automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

www.siriustrading.ro

Echipamente si aparatura electrica.

www.spc.ro

Furnizor pompe. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Productie de ventilatoare.

Companie ce ofera solutii moderne, inovatoare in domeniul proiectarii si fabricatiei masinilor electrice de joasa tensiune.

www.umeb.ro

Productie si comercializare motoare electrice. Reprezentanta comerciala.

Producator de componente electrotehnice. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare produse electrotehnice. Instalatii electrice si automatizari.


Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Aparate & Motoare & Componente din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Comercializare cabluri, conductori, aparataj, tablouri electrice, corpuri si surse de iluminat casnic si industrial, scule, organe de asamblare, metalo-chimice.

Cutii si dulapuri metalice, confectii metalice, corpuri de iluminat, sisteme de canale.

Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Producator de componente electrotehnice. Echipamente si aparatura electrica.

Instalatii electrice si automatizari. Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Producator de jaluzele si rulouri.

Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si automatizari.

Echipamente si aparatura electrica.

Comert en-gros cu aparate electrice. Parchet si scandura pt. constructie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Automatizari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web