Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Consultanta si asistenta tehnica pentru lucrarile de izolatii, executie de lucrari de izolatii, comercializarea materialelor izolatoare, incl. termosisteme fatada. Comercializam termobeton cu EPS.

www.hydrotherm.ro

Fabrica de pavaje si borduri echipat cu tehnologie germana de ultima generatie, capacitate de productie 4000 mp/zi. Producem si comercializam produse corespunzatoare normelor europene, vibropresate.

www.viastein.ro

 

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Producator de materiale de constructii.

www.pluvitec.ro

Izolatii termice si hidroizolatii. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Constructii civile si industriale.

Betoane si agregate de balastiera. Cariera de exploatare materiale de constructie.

Izolatori hidro, termici si fonici.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de ceramica. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Producator de boltari 120x500x200; boltari 200x400x200; elemente cofraj 250x400x200 (boltari de fundatie); elemente cofraj 300x500x200; elemente cofraj 300x300x200; elemente cofraj 400x600x200.

www.conmixt.ro

Betoane si agregate de balastiera.

www.mixer.ro

Constructie civila. Izolatii termice si hidroizolatii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente. Comerciant si distribuitor autovehicule. Productie lemn. Transport rutier intern.

Mucegai, antimucegai, igrasie, antiigrasie - solutii profesionale si durabile! Echipa noastra ofera solutii tehnice antimucegai si antiigrasie la cel mai inalt nivel profesional.

www.igrasie-mucegai.ro

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comert cu materiale de constructie. Depozit de otel. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

www.intercom-sa.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Societate infiintata in anul 1998. Domeniul principal de activitate este comercializarea si distributia materialelor pentru constructii, amenajari interioare, finisaje.

www.otex.ro

Betoane si agregate de balastiera. Transport de materiale de constructii.

Punem la mare pret conceptia in procesul de amenajare. Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.

www.memoriamszi.extra.hu

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Activitate de import de seminee. Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa. Comert cu materiale de constructie.

www.roofart.ro

Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Furnizare de materiale de constructii.

Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.tehno-plus.ro

Cazane si recipieni din metal. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Echipamente electrice de incalzire centrala. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Dealer autorizat Grup Dacia - Renault.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Prelucrari mecanice prin aschiere. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Pasta de var. Producator de usi pt. locuinte.


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Invelitori Gerard: trainice, tigla, tigla metalica, tigle metalice, acoperis, constructii, case, vile, inchideri, acoperiri, material, otel, tabla, aluminiu, zinc.

Simeuro Distribution este reprezentant si aplicator autorizat al firmei Silikal RO pentru pardoseli industriale din rasini metilmetacrilice - cele mai rezistente din gama rasinilor sintetice.

Sisteme de invelitori acoperisuri. Sisteme pluviale. Vanzari/montaj/distributie. Service si garantie.

Executam: tavane false, elemente de decorare speciale, mansardare, delimitare de spatiu, izolare pereti, tencuiala uscata. Executam lucrari de constructii interioare din materiale uscate.

Producem si distribuim elemente de etansare pt. orice tip de tabla, distribuim elemente de fixare.

Import si distributie sisteme de invelitori din tabla tip tigla cu acoperire de piatra naturala Gerard, si folii anticondens si bariere de vapori Delta.

Tigla metalica, invelitori, folie anticondens, streasina, burlane.

Executam lucari de alpinism utilitar si industrial: estetizari fatade, reparatii tencuiala, protectii anticorozive, curatire cladiri inalte, amenajari interioare.

Importam si distribuim pe piata romaneasca panel termoizolant produs de firma PaChico LTD, sub licenta "Weiss Chemie + Technik".

Hidroizolatii osmotice si poliuretanice. Solutii eficiente, rapide, practice.

Sisteme de invelitori complete din tigla metalica LINDAB.

Protectii a intregii game de pardoseli, civile si industriale, cu sisteme profesionale pe baza de rasini de provenienta germana care indeplinesc normele si standardele Europene.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Hidroizolatii cu cauciuc sintetic. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Furtunuri cauciuc si PVC.

Izolatii termice si hidroizolatii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Tigla de constructie.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Servicii metalurgice.

Instalatii in constructii. Izolatii termice si hidroizolatii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare.

Tigla de constructie.

Copertine si parasolare personalizate. Productie de firme luminoase.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web