Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Comert en-gros cu aparate electrice. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice.

www.villex.ro

 

Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Constructii-montaj electroenergetice 0,4-20kV; proiectare; service; PRAM; asistenta tehnica. Certificare ISO 9001/2000 si ANRE.

Executam lucrari instalatii electrice industriale, hoteluri, sedii de birouri.

Oferim solutii pentru sfera constructiilor industriale si civile, intretinere, proiectare, livrare si distributie pentru o gama larga de aplicatii si nevoi din domeniul electric.

Executam lucrari de montaj, revizii si reparatii instalatii electrice interioare, tablouri electrice de distributie, automatizari, la constructii industriale si civile, asociatii de locatari.

Diriginte de santier instalatii si retele electrice. Responsabil tehnic cu executia MEF. Verificator de proiect MEF. Consultant ISO 9001.

Comercializare echipamente, materiale si aparatura electrica. Proiectare si executie lucrari instalatii electrice.

Unic importator si distribuitor autorizat in Romania a urmatoarelor firme: Klauke - conectica, prese, Cellpack - mansoane, capete terminale JT si MT, Walther, spelsberg, Greenlee, Elektra, Jokari.

Reparatii electro-energetice 0,4-20Kv. Reparatii aparataj mare electric in statii electrice. Reparatii intrerupatoare de medie tensiune I.U.P. Reparatii intrerupatoare de mare putere: Oromax, ASRO.

Automatizari de noua generatie.

Instalatie elctrica forta iluminat si automatizare moara 260t/24h. Instalatii electrice forta si automatizari ferme de ingrasare a porcilor. Instalatii electrice forta si automatizari.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Retele electrice de tensiune. Condensatori de putere. Echipament hotelier.

Instalatii electrice si retele.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Instalatii electrice si retele. Posturi electrice de transformare tensiune. Paratrasnet - productie.

Instalatii electrice si retele.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

Instalatii electrice si retele.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Echipamente pt. sudura si automatizari.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Productie si comercializare de plasa de sarma. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Becuri, iluminat stradal si particular. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele.

Firma atestata ANRE, executam instalatii electrice civile si industriale, instalatii interioare, iluminat exterior, masuratori PRAM, bransamente electrice, automatizari industriale si tablouri electrice.

Executam, proiectam lucrari electrice de orice tip, reparatii, intretinere, interventii, sisteme de securitate, supraveghere video, interfoane, porti automate, automatizari diverse, tablouri electrice.

Interventii in maxim 45 min in Brasov si imprejurimi! Servicii electrice de inalta calitate. Instalatii la case, apartamente, vile, spatii comerciale, scari de bloc.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web