Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Traduceri si interpretariat, planuri si proiecte, oportunitati de afaceri, informatii juridice si financiare, studii de piata, traininguri, alte servicii.

www.anj-expertservice.com

Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Constructii civile si industriale.

www.bicon-sablare.ro

 

Service auto general. Toate marcile de masini. Prestari de servicii. Export de mobilier de dimensiuni reduse.

Comert cu produse de uz general. Prestari de servicii.

Reparatii ceasornicarie.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

www.investigative-services-ro.com

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Confectionare fete pt. incaltaminte. Producator incaltaminte.

www.sarguinta.ro

Servicii de traducere.

Protectia muncii, medicina muncii, PSI, evaluare de riscuri, instructiuni proprii, RSVTI, cursuri stivuitoristi, carti tehnice stivuitoare, autorizari ISCIR, consultanta Protectiei muncii, PSI, ISCIR.

www.securitatesisanatate.ro


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Firma de traduceri, traducem si redactam cataloage de produse, manuale de reparatii si intretinere, cataloage piese schimb, pliante de reclama in/din engleza, germana, franceza, italiana, maghiara.

Firma de consultanta pentru implementarea sistemelor de management a calitatii ISO 9001:2000 si management al sigurantei alimentelor bazat pe HACCP cf. Codex Alim. DS 3027, ISO 22000, IFS, ISO 17025.

Asigurare metrologica - ajustare, reglaje, reparatie, evaluarea conformitatii metrologice, etalonare pentru mijloace de masurare. Comert - reprezentat local Mahr, Mitutoyo. Managementul masurarii.

Cursuri limba engleza si limba germana in Ploiesti. Limba romana pentru straini. Cursuri pentru profesorii de limba engleza. Cursuri limba germana la Viena, in Austria.

Oferim servicii de traducere autorizate, cu sau fara legalizare notariala, in diverse limbi de circulatie internationala, pentru persoane fizice si juridice. Consultanta.

Consultanta pt. implementare si certificare sistem de calitate ISO 9001, 14001, instalatii electrice, lucrari de reparatii si intretinere tip homeservice in zona Valea Prahovei.

Firma dezvolta activitati de import-export pentru: materiale de constructii OB, PC, ciment, etc; tevi de PE pentru apa, gaz, telecomunicatii, canalizari; masini unelte, utilaj tehnologic.

Servicii profesionale de traduceri din/in engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, interpretariat, organizare cursuri si meditatii lb.straine si lb.romana pt. cetateni straini.

Agentie organizari evenimente. Filmari, fotografieri, DJ, artificii.

Companie localizata in Brasov, infiintata in anul 2003. Ceea ce isi propune firma este sa efectueaze servicii profesioniste de reparatii, intretinerere, tinichigerie si vopsitorie si tuning.

Traduceri germana-romana, engleza-romana, spaniola-romana, traduceri tehnice, IT&C, medicale, juridice, la calitate ridicata. Best Words come easy to us! Convinge-te singur!

Servicii de traducere si interpretariat pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau diverse evenimente.

Servicii de traducere si interpretariat in si din 20 limbi.

Consultanta proiectare project management. Case pasive. Mentenanta imobile civile si industriale. Energii alternative. Distributie en-gross materiale de constructii si echipamente instalatii.

Agentie de traduceri profesionale din/in majoritatea lb. de circulatie internationala. Servicii: traduceri doc., tehnice, economice, juridice, legalizate si interpretare. Discount-uri pt. volum mare.

Servicii de protectia muncii si PSI. Servicii ISCIR-RSVTI.

Decoratii din baloane pentru evenimente: arcade si ghirlande; inima din baloane; baloane jumbo; baloane cu heliu.

Societate cu capital integral privat. Obiect de activitate: distributia, proiectarea si instalarea intregii game de sisteme de securitate (securitate la efractie).

Produse si servicii: montaj parchet la cheie in Brasov si imprejurimi. Comercializare parchet masiv din nuc, cires, fag, stejar. Parchet stratificat si triplustratificat de la Karelia.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de organizare de reuniuni si conferinte. Notariat public. Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Constructii. Servicii de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Prestari de servicii. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert cu materiale de constructie. Constructii din lemn.

Servicii de traducere. Cursuri pt. invatare limbi straine. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Laminare si plastifiere.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie.

Inchiriere de mijloace de transport pt. agrement.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Dirigentie de santier. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web