Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
24 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Firma dezvolta activitati de import-export pentru: materiale de constructii OB, PC, ciment, etc; tevi de PE pentru apa, gaz, telecomunicatii, canalizari; masini unelte, utilaj tehnologic.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

www.canoninvestigatii.ro

 

Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de organizare de reuniuni si conferinte. Notariat public. Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

www.asco.ro

Servicii de traducere. Cursuri pt. invatare limbi straine. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.bbprofessionals.ro

Traduceri germana-romana, engleza-romana, spaniola-romana, traduceri tehnice, IT&C, medicale, juridice, la calitate ridicata. Best Words come easy to us! Convinge-te singur!

bestwords.eu

Servicii profesionale de traduceri din/in engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, interpretariat, organizare cursuri si meditatii lb.straine si lb.romana pt. cetateni straini.

Servicii de traducere si interpretariat in si din 20 limbi.

Inchiriere de mijloace de transport pt. agrement.

Dirigentie de santier. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de traducere.

www.conmapro.ro

Companie localizata in Brasov, infiintata in anul 2003. Ceea ce isi propune firma este sa efectueaze servicii profesioniste de reparatii, intretinerere, tinichigerie si vopsitorie si tuning.

Consultanta protectia muncii. Evaluare riscuri, fise post regulament intern, plan de prevenire si protectie instructiuni pentru firma.

Agentie de traduceri profesionale din/in majoritatea lb. de circulatie internationala. Servicii: traduceri doc., tehnice, economice, juridice, legalizate si interpretare. Discount-uri pt. volum mare.

www.ecostrad.ro

Utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii.

Servicii de mutare si relocare.

www.mutare.ro

Servicii de fotografiere. Servicii de traducere.

Gravura artistica. Tatuaje si infrumusetare corporala. Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun).

www.gravoexpress.ro

Experienta de peste 18 ani in domeniul dezinsectie, deratizare, dezinfectie. Greeneco.ro asigura personal specializat in combaterea tuturor daunatorilor.

dezinsectiederatizaredezinfectie.ro

Asigurare metrologica - ajustare, reglaje, reparatie, evaluarea conformitatii metrologice, etalonare pentru mijloace de masurare. Comert - reprezentat local Mahr, Mitutoyo. Managementul masurarii.

Servicii de protectia muncii si PSI. Servicii ISCIR-RSVTI.

Consultanta proiectare project management. Case pasive. Mentenanta imobile civile si industriale. Energii alternative. Distributie en-gross materiale de constructii si echipamente instalatii.

www.mgctrust.ro

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

www.silcris.ro

Firma de traduceri, traducem si redactam cataloage de produse, manuale de reparatii si intretinere, cataloage piese schimb, pliante de reclama in/din engleza, germana, franceza, italiana, maghiara.

Produse si servicii: montaj parchet la cheie in Brasov si imprejurimi. Comercializare parchet masiv din nuc, cires, fag, stejar. Parchet stratificat si triplustratificat de la Karelia.

www.adezivi-parchet.ro


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Traduceri si interpretariat, planuri si proiecte, oportunitati de afaceri, informatii juridice si financiare, studii de piata, traininguri, alte servicii.

Traduceri autorizate pentru limbile engleza si germana. Asiguram legalizare.

Firma de consultanta pentru implementarea sistemelor de management a calitatii ISO 9001:2000 si management al sigurantei alimentelor bazat pe HACCP cf. Codex Alim. DS 3027, ISO 22000, IFS, ISO 17025.

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie, gazari.

Cursuri limba engleza si limba germana in Ploiesti. Limba romana pentru straini. Cursuri pentru profesorii de limba engleza. Cursuri limba germana la Viena, in Austria.

Oferim servicii de traducere autorizate, cu sau fara legalizare notariala, in diverse limbi de circulatie internationala, pentru persoane fizice si juridice. Consultanta.

Consultanta pt. implementare si certificare sistem de calitate ISO 9001, 14001, instalatii electrice, lucrari de reparatii si intretinere tip homeservice in zona Valea Prahovei.

Suna acum pentru o programare si un calcul de pret! Noi te ajutam sa-ti muti mobila si bagajele. Oferim transport si personal specializat. Nimic nu se pierde, nimic nu se deterioreaza!

Parul tau va radia in mainile noastre echipa salonului excentric. Va asteaptam.

Oferim servicii de traducere in si din majoritatea limbilor internationale, intocmirea dosarului pentru inmatriculari auto (fise de inmatrciculare, contract vanz-cump, asig. RCA).

Agentie organizari evenimente. Filmari, fotografieri, DJ, artificii.

Centru de traduceri autorizate care are ca si colaboratori doar traducatori autorizati cu o vasta experienta in domeniul traducerilor si translatiei in mai mult de 30 de limbi straine.

Servicii de traducere si interpretariat pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau diverse evenimente.

Protectia muncii, medicina muncii, PSI, evaluare de riscuri, instructiuni proprii, RSVTI, cursuri stivuitoristi, carti tehnice stivuitoare, autorizari ISCIR, consultanta Protectiei muncii, PSI, ISCIR.

Decoratii din baloane pentru evenimente: arcade si ghirlande; inima din baloane; baloane jumbo; baloane cu heliu.

Servicii protectia muncii Sibiu. Managementul complet al riscurilor in sisteme de munca.

Societate cu capital integral privat. Obiect de activitate: distributia, proiectarea si instalarea intregii game de sisteme de securitate (securitate la efractie).

Comert ceasuri. Reparatii ceasornicarie.

Constructii. Servicii de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Prestari de servicii. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert cu materiale de constructie. Constructii din lemn.

Constructii speciale. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Inchiriere/intretinere rulote auto. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si buget.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Laminare si plastifiere.

Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Constructii civile si industriale.

Notariat public.

Notariat public. Servicii de traducere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web