Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii & termopane Constanta. Confectionez, repar, reglez geamuri, usi PVC. Montez instalatii sanitare, bai, bucatarii, calorifere, fac si colaborari, trocuri, dupa caz.

Executie, reparatie si intretinere instalatii electrice civile pt. case, vile, hale industriale, automatizari. Consultanta si indrumare.

www.electroship.ro

 

Proiectare instalatii termice, apa-canal, gaze, verificare MLPTL proiecte de instalatii termice, verificare MLPTL proiecte de instalatii gaze, expertiza tehnica MLPTL proiecte gaze naturale.

Infiintata in anul 2001, este autorizata ANRE si agreata ConGaz pt. proiectare si executatie instalatii gaze, termice, sanitare, verificari tenhice periodice gaze, mentenata.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Proiectare si realizare de sisteme pt. instalatii sanitare. Materiale utilizate pt. instalatii sanitare: confectii metalice; sisteme de tevi si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare.

Exploatare gaze naturale. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Constructii-montaj. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale. Instalatii in constructii. Servicii pt. industria petroliera. Instalatii pt. constructii.

Comercializarea si montajul de echipamente termice complete pentru uz industrial si caznic. Consultanta si transport gratuit.

www.terom-group.ro

Comercializare si asistenta tehnica sisteme de incalzire cu distributie prin pardoseala si pardoseala calda WIRSBO, instalatii sanitare, termice, de canalizare si pluviale.

Comert cu si executie lucrari pentru instalatii sanitare, termice, conditionare, electrice, gaze. Detinem autorizari ISCIR.

www.ufiaz.ro


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Proiectarea si executia instalatiilor pentru constructii, respectiv instalatii de gaze naturale, instalatii termice, sanitare, de canalizare si de ventilatii-climatizare.

Montaj centrale termice.

Lucrari de instalatii: electrice, termice, sanitare, ventilatie, climatizare, confectii metalice si montaj confectii metalice.

Firma autorizata A.N.R.E. realizeaza la cele mai mici preturi proiectare si executie instalatii gaze naturale, termice, sanitare, electric, ventilatie, climatizare, etc. service cazane, instalatii termice.

Comercializare si montaj de centrale termice Immergas si radiatoare otel, panouri solare Germania, aparate de aer conditionat la cele mai bune preturi.

Constructii si instalatii pentru constructii la cele mai bune preturi.

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente incalzire.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Lucrari constructii civile si industriale. Lucrari de arta. Protejarea monumentelor istorice. Certificari ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Servicii de restaurare de monumente istorice. Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii in constructii.

Proiectare, executie, exploatare. Certificata SR EN ISO 9001:2001. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Antrepriza generala de instalatii HVAC, sanitare, electrice, antiincendiu. Instalatii in constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Proiectare, executie: atestat A.N.R.E. Certificata SR EN ISO 9001:2001. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Instalatii electrice si retele. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Instalatii in constructii: proiectare instalatii gaze naturale; instalatii gaze; instalatii si echipamente termice; centrale termice; instalatii sanitare. Autorizare ISCIR. Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii electrice si retele. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si distributie de gaz metan.

Proiectare instalatii gaze naturale. Instalatii gaze. Instalatii termice. Centrale termice. Instalatii gaz si apa. Instalatii sanitare. Autorizari ISCIR, ANRE. Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii exterioare pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Tinichigerie industriala. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Certificata ISO 9001:2000; ISO 14001:2004. Instalatii in constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire industriala.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de cadouri si suvenire. Productie de echipamente de protectie. Comercializare jucarii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web