Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Calarasi activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii.

Lucrari de instalatii: electrice, termice, sanitare, ventilatie, climatizare, confectii metalice si montaj confectii metalice.

www.dtc.ro

 

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de cadouri si suvenire. Productie de echipamente de protectie. Comercializare jucarii.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Giurgiu ).

Proiectare instalatii civile si industriale: -Instalatii de incalzire; -Instalatii de climatizare; -Instalatii de ventilatie; -Instalatii sanitare/electrice; -Instalatii de stins incendiu.

Lucrari de instalatii in constructii.

Lucrari de instalatii termice, electrice, sanitare. Echipe de ingineri si viitori ingineri de instalatii.

Proiectare, executie, service, garantie si intretinere pentru echipamente si instalatii termice, sanitare, gaze, ventilatie, canalizare. Autorizati ISCIR.

Comercializeaza materiale si instalatii pentru constructii: ventilatie, aer conditionat, cilere, centrale, perdele de aer, generatoare, aeroterme, tubulatura, grile.

Import si vanzare: statii de epurare, fose septice, echipamente de colectare si infiltratie, pompe, statii de pompare, echipamente pentru canalizare si pompare apa, toalete mobile si biologice.

Construim fabrici de medicamente si hale industriale; oferim motaj, service si mentenanta a instalatiilor de climatizare, calificari si masuratori camere curate, comercializam echipamente ventilatie.

Producator si comerciant fittinguri din otel pt. sudura: coturi, flanse (cu gat, plate, oarbe, trecatoare), mufe, teuri (egale, reduse), reductii (concentrice, excentrice), garnituri non azbest.

Acoperim toata gama de lucrari din domeniul instalatiilor pentru constructii. Executam lucrari de instalatii tehnico-sanitare, termice, gaze, ventilatii, frig si frig adanc.

Executie si proiectare instalatii termice, sanitare, ventilatii si electrice.

Distribuie si monteaza sisteme electrice de incalzire prin pardoseala si de protectie la inghet pentru zone exterioare, depozite frigorifice, jgheaburi, rampe, conducte, rezervoare.

Compania noastra va ofera componente si echipamente necesare realizarii tablourile electrice, precum si componente necesare realizarii instalatiilor electrice interioare.

Servicii curatatorie si spalatorie haine. Servicii de croitorie rapida. Papetarie si birotica.

Montaj, reparatii si intretinere instalatii sanitare, sisteme de termoficare, canalizare. Montaj si verificari metrologice apometre (autorizat BRML). Proiectare si executie instalatii sanitare.

Instalatii de calitate superioara pentru constructii (locuinte, birouri, spatii comerciale sau industriale).

Sisteme electronice de securitate: supraveghere video; sonorizari; antiefractie si detectie incendiu; control acces; telefonie; voce date.

Proiectare si executie instalatii sanitare, incalzire, climatizare-ventilare, incendiu, electrice, ALA, aer conditionat.

Instalatii electrice civile si industriale. Automatizari civile. Sisteme supraveghere si alarme. Montaje si punere in functiune. Retele IT&C, telefonie. Cabluri si conductori. Depanaj si service.

Societate de instalatii pentru constructii, importa si distribuie materiale de instalatii din Germania. Executa lucrari de instalatii termice, sanitare, de aer conditionat si electrice.

Producator tubulatura ventilatie din tabla galvanizata, inox, ALP.

Producator de echip. transfer de caldura, separare centrifugala si controlul curgerii fluidelor, ca de exemplu: schimb de caldura cu placi, vaporizatoare, condensatoare, racitoare, sep.centrifugale.

Executam sisteme de instalatii electrice, sanitare, termice, rapid si la inalt standard de calitate. Experienta vasta, clienti multumiti. Oferim consultanta si garantia lucrarilor!

Va asiguram servicii de consultanta, montaj, reparatii/interventii si mentenanta in: instalatii sanitare, termice, electrice; automatizari; panouri solare.

Compania activeaza pe piata de ventilatie-climatizre, avand echipe proprii de montaj pentru lucrari de antrepriza pe sectorul vizat. Comercializam o mare varietate de brand-uri din domeniu.

Activam in domeniul epurarii apelor uzate (statii de epurare, fose septice, solutii de epurare avansate, service si mentenanta pentru statiile de epurare).

Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de instalatii din Europa cu o cifra de afaceri de aprox. 170 mil euro/an. Gama de produse compania produce in cele 4 fabrici.

Firma specializata in proiectare, construire, instalare de echipamente pt. relaxare: piscine, saune si SPA cu sediul in Bucuresti si clienti in toata Romania. Saroma - Marea la tine acasa!

Proiectare instalatii pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile (termice, electrice, sanitare) si fazele de proiectare, la un standard ridicat de calitate.

Comercializeaza si monteaza: pompe caldura Wepum Germania, instalatii sanitare si termice, centrale termice pe gaz, lemne, peleti, electrice. Condensatie, gazeificare, microcentrale, instalatii.

Executam instalatii pentru filtrare piscine, asiguram substante pentru intretinere, operatiuni specifice de intretinere.

Furnizor de solutii pentru izolatii termice. Producator de izolatii termice pe baza de poliolefine spumate ecologic si tevi preizolate. Izolatii pentru incalzire, instalatii sanitare, refrigerare, HV.

Firma specializata in domeniul instalatiilor, avand un personal calificat compus din sudori, lacatusi, instalatori, maistri, ingineri, executam toate tipurile de instalatii interioare/exterioare.

Sisteme pentru purificarea aerului si eliminarea fumului de tigara, sisteme ecologice de racire industriala, cabine pentru fumat, perdele de aer, dezumidificatoare, ventilatie in bucatarii.

Specializati pe executii complexe de instalatii interioare.

Pachetul de servicii oferit include consultanta si executie in constructii: dirigentie santier, executie instalatii termice, sanitare, electrice, ventilatii, gaze si amenajari interioare.

Organizatie profesionala in domeniul instalatiilor electrice si automatizari din Romania. Ne ocupam cu agremente tehnice, promovarea tinerilor ingineri in domeniul instalatiilor pt. constructii.

Specializata in oferirea de solutii si produse pentru detectia si separarea metalelor cu aplicatii in toate procesele industriale.

Interventii non stop instalator instalatii sanitare. Repar in regim de urgenta conducte avariate, desfundat wc. Instalator Bucuresti si Ilfov (Giurgiu; Calarasi; Prahova).

Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii de apa si canalizare. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Furnizor pompe.

Instalatii in constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web