Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Comertul cu ridicata in judetul Constanta. 2 puncte de desfacere in orasul Ovidiu la 6 km de Constanta si unul in Constanta. Placam cu polistiren case.

Prelucrare lemn. Productie de brichete din rumegus. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

 

Comert cu materiale de constructie.

Distribuire produse metalurgice din intern si din import: UNP, INP, cornier, otel lat, tabla LBC si tabla LTG.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Infiintata in anul 2006. Depozit materiale de constructii. Livrare gratuita in Constanta.

mation-materialedeconstructii.ro

Comert cu materiale de constructie. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.narcom.rs.ro

Comercializare produse de metalurgie.

Masini si utilaje pt. agricultura. Comercializare de masini si utilaje agricole. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Accesorii pt. faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Transport naval.

Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie. Cherestea. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

www.scsamsunsrl.go.ro

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Producator de materiale de constructii. Caramida pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Betoane si agregate de balastiera. Furnizor otel-beton. Pietris si nisip pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Pavaj; pavele.

www.somaco-construct.ro


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Intermedieri, prestari servicii in constructii si comert.

Materiale de constructie, constructii, case, vile, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje interioare, finisaje exterioare.

Toata gama de materiale de constructii la preturi de en-gros.

Depozit materiale constructii, comert cu cereale, transport auto, comert engross si endetail, material lemnos, constructii, intalatii termice, electrice, sanitare.

Certificata SR EN ISO 9001; 14001; 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Dirigentie de santier. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Fatade si finisaje in constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie. Transport de marfa.

Distribuitor Policolor zona Braila-Galati. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare.

Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Solutii constructive complete. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Comert cu produse de uz general. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii electrice si automatizari. Comert cu materiale de constructie. Servicii de menaj si gospodarie. Comert en-detail.

Comert cu materiale de constructie. Materiale pt. finisaje in constructii. Armaturi industriale. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Armaturi sanitare pt. constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comert cu materiale de constructie. Materiale pt. finisaje in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Distribuitor materiale de constructii.

Produse industriale. Comert cu materiale de constructie.

Materiale pentru finisaje. Distribuitor materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Comert cu materiale de constructie.

Furnizor otel-beton. Comert cu materiale de constructie. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Tigla de constructie. Acoperiri sindrila si bituminoase. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Comercializare plasa de sarma. Plase sudate pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor otel-beton. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Echipamente si materiale de protectia muncii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Armaturi sanitare pt. constructii. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Producator de pietre pentru pavat.

Reabilitari drumuri. Pietruire drumuri. Transporturi specizalizate agabaritice. Certificata ISO 9001:2008; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Producator de pietre pt. pavaj. Comert cu materiale de constructie. Constructie civila.

Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web