Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Calarasi activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Depozit materiale constructii, comert cu cereale, transport auto, comert engross si endetail, material lemnos, constructii, intalatii termice, electrice, sanitare.

Produse industriale. Comert cu materiale de constructie.

 

Comert cu materiale de constructie.

Toata gama de materiale de constructii la preturi de en-gros.

www.recordmercur.ro

Comert cu materiale de constructie.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Giurgiu ).

Teava, otel beton, plase sudate, tabla,corniere, caramida, ciment, BCA, fitinguri.

Comert cu materiale de constructii metalice din productia interna si din import, materiale si consumabile de sudura, fasonat otel/beton cu masini performante, complet automatizate.

Comert prin punctele sale de lucru din Bucuresti, Ialomita si Teleorman cu materiale de constructii.

Management de proiecte imobiliare, comert cu materiale de constructii, constructii civile, instalatii electrice si sanitare-termice, reparatii, renovari.

Produse si servicii de inalta calitate care vin in intampinarea nevoilor clientilor, mentinerea relatiilor stranse si cordiale cu furnizorii.

Import materiale de constructii si comercializare; constructii.

Companie germana, renumita in intreaga lume, care realizeaza si comercializeaza produse din materiale polimerice de inalta calitate, pt. diverse ramuri industriale, constructii si infrastructura.

Distributie, consultanta, executie lucrari cu utilizarea materialelor geosintetice: geotextile, geogrile, geomembrane, geocompozite antifisura. Impermeabilizari depozite ecologice de deseuri.

Tevi si fintinguri polipropilena pt. instalatii termice, incalzire prin pardoseala, sanitare, canalizare. Izolatii din cauciuc sintetic sau polietilena. Sisteme de fixare. Robinete, armaturi.

Comercializeaza, in cele mai avantajoase conditii, materiale de constructie ca solutii profesionale ale nevoilor dvs. Distribuitor autorizat pentru Lafarge Gips.

Producator boltari vibropresati, BCU-BCA, cherestea, ciment, nisip, margaritar, gips carton, var, gresie, faianta, utilaje de productie pentru industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Demolarea constructiilor prin explozii sau mecanic. Comert cu materiale de constructii.

Comert en-gross si en-detail cu materiale de constructii.

Societate infiintata in anul 1991, profilata pe distributia si comercializarea de produse metalurgice, materiale de constructii, sanitare, electrice.

Producator de aditivi pentru betoane si produse auxiliare turnarii betoanelor.

Distributie materiale de constructii. Parteneri: Lindab, Wienerberger Porotherm, Austrotherm, Tegola, Baumit, Murexin, Effe 2, Velux, Bramac, ACO. Oferim si consultanta tehnica.

Oferim en-gross celor ce confectioneaza tamplarie aluminiu/PVC, sisteme aluminiu ALUSET(Grecia), PVC KMG(Austria), paneluri, site, accesorii. Pret de importator, depozite: Otopeni, Buzau, Rm.Sarat.

Companie de distributie la nivel national in domeniul materialelor de constructii si amenajari interioare. Gama larga de articole sanitare: cazi simple si cu hidromasaj.

Comert cu ridicata, otel-beton OB 37 PC 52, plase sudate.

Firma de distributie materiale de constructii.

Importator roti si rotile: cauciuc, nylon, poliuretan pt orice. Comert materiale, scule unelte, electrice. lucrari de amenajare terenuri, inchirieri utilaje constructii.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Produsele puse la dispozitie de firma noastra reprezinta solutia ideala de reducere a costurilor cu lucrarile de izolatii prin folosirea unor materiale de constructii la preturi avantajoase.

Furnizor de panouri stratificate pentru: constructii - TEGO, OSB 3; in productia de mobilier si usi - MDF, PAL, PFL, placaj, panel; confectionarea decorurilor in teatru si film.

Panouri sandwich, panouri izolante, panouri termoizolante, preturi panouri sandwich, tigla metalica, tabla cutata, hale industriale, constructii metalice, structuri metalice.

Distribuitori unici in Romania al vopselei Koprox. Vopseaua Koprox este singura vopsea ecologica, hidroizolanta in Europa. Alegeti Koprox pentru hidroizolatii perfecte!

Executam constructii civile si industriale, termosistem, rigips, decoratiuni interioare. O gama larga de materiale de constructii (aditivi, sigilanti, ancorari in beton, pardoseli epoxidice) scule.

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Mase plastice.

Importator si distribuitor de produse metalurgice; europrofile; teava sudata; teava trasa; tabla. O gama variata de produse metalurgice.

Unicul producator din Romania si din Sud-Estul Europei de pardoseli suprainaltate destinate spatiilor tehnice de lucru cu trafic redus, mediu si intens.

Tassullo produce materiale de constructii pentru sectorul edilitar: mortare, mortare speciale, tencuieli, tencuieli decorative, adezivi, sape.

Importator matreriale pentru pardoseli tehnice, de trafic: covor PVC, mocheta, parchet, pardosela flotanta.

Aparate de reazem si dispozitive rosturi dilatare poduri, profile de dilatare si profile de finisaj arhitecturale, stergatoare profesionale.

Distribuitor materiale de constructii.

Pe site puteti gasi o gama larga de produse metalo-chimice, de cea mai buna calitate si la preturi foarte accesibile!

Distributie plasa sudata striata, panouri gard bordurate zincate, stalpi zincati, panou gard, BCA Verblok, ferestre mansarda Roto, panouri radiante, plasma termica, multibat, inox, mocheta naturala.

Producator de tencuiala decorativa si tencuieli decorative structurate acrilice silicatice si siliconice cu granule de marmura colorata. Certificat ISO.

Vanzarea si inchirierea schelelor metalice pentru constructii.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Comert en-gros a materialelor de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web